Horoscop sâmbătă, 27 martie. Zodia care nu respectă regulile. E ca un lup singuratic

BERBEC  În această sâmbătă eşti un „lup singuratic”, nu Berbec. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Îţi oferi o perioadă de odihnă şi reflecţie pentru că nu ai nicio obligaţie asumată mai înainte. Noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare. Sâmbătă seara, atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat(ă) de anturajul tău. Îţi este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar sunt regulile jocului social.  Configuraţia astrologică arată că perioada menţionată este, totuşi, aspectată favorabil – aşa încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie.

TAUR  Conjunctura te sfătuieşte să-ţi exteriorizezi emoţiile şi sentimentele, nu să le reprimi. „Când ai ajuns la capătul a ceea ce trebuie să ştii, eşti la începutul a ceea ce trebuie să simţi!” Sâmbătă, cu Venus pusă pe făcut confidențe, perioada apare ca una obişnuită. Adică, multă distracţie – sărăcia omului, că şi costă mult!  Adică în acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză ziua pare obositoare şi uşor enervantă. Nostalgia ţi se strecoară şi în suflet, chiar dacă vremea şi vremurile sunt ciudăţele rău.

GEMENI   Un weekend indicat pentru evaluarea unor sentimente, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite, cumpărături, dar nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești. Sâmbătă nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile. Atenţie la micile accidente domestice în care eşti mare specialist şi un rafinat al durerii că de acea, de rafinament, îţi prinzi degetele în usa masinii! 

RAC  Cooperarea şi armonia constituie aliajul succesului, în această sâmbătă şi poate, mereu. Cei din jurul tău ştiu că poţi reuşi în ceea ce te-ai angajat, aşa că te sprijină cât pot şi ei. Comunică! Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere, acasă şi așa îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă casnică, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes !

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Zodia care nu respectă regulile. E ca un lup singuratic

LEU  Ai unele oportunităţi, veşti. Poţi, printr-o manevră iscusită, să-ţi serveşti interesele strategice. Dar fă în aşa fel, ca să nu fie evident pentru legumele din jurul tău. Nici nu e greu! Sâmbătă nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sanatatea ta. Trebuie să eliberezi tensiunea acumulata. O veste bună de la unul dintre membrii familiei. Mai pe seara intri puţin în viteză şi laşi lenea pe mai târziu, pentru ca ai nevoie de o tactică, de un plan pentru ziua de duminică.

FECIOARĂ  În weekend îţi intensifici eforturile pentru ca să găseşti noi rezolvări la problemele tale. Eşti motivat şi vrei să păstrezi direcţia fără să fii invadat de interesele celor din jurul tău. Dar, ceva te nemulţumeşte, ceva nu iese cum trebuie, spiritul detaliului şi perfecţionismul tău nu sunt satisfăcute! Totuși, o veste bună sâmbătă, poate pe seară. Mai apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău!  

BALANŢĂ   În acestă perioadă realizezi că trebuie să cooperezi, să lucrezi în echipă. Nu îţi place acest lucru, eşti un individualist, dar trebuie să faci în viaţă şi compromisuri. Sigur, avantajoase!

Sâmbătă trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale în familie, sau în duo. Încearcă să eviţi episoadele în care trebuie să dai explicaţii! Seară relaxantă! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION   O sâmbătă mai complicată, cu o senzaţie de “déja vu”. Dar ceva pare că nu e cum trebuie. Zi în care iei startul greu şi o seară mai filozofică în care te întrebi de ce ţi se întâmplă ţie… Sâmbătă nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Dar pe termen lung, gândind strategic, lucrurile se mai aranjează. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti obosit și vrei să te bucuri de ziua de sabbat!

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Zodia care nu respectă regulile. E ca un lup singuratic

SĂGETĂTOR   Ceea ce trebuia spus mai demult, o să comunici în acest weekend. În familie, în duo, ieşi din rezerva ta, care să fim drepţi, nu te avantaja, şi încerci să pui diplomatic lucrurile la punct. Un weekend ondulatoriu, cu schimbări dese şi neaşteptate. Sâmbătă eşti surprins, mai nimic nu e cum doreai, dar nu e nimic negativ. Nu fii ostil, adapteză-te rapid la situaţie şi o să-ţi fie bine!  O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, adică mai pe seară.

CAPRICORN   În această sâmbătă ai noroc, ţi se promit mijloace şi ajutor suficient ca să-ţi duci interesele la bun sfârşit. Viitorul îţi apare în nuanţe de roz, nu te grăbi, totul decurge conform planurilor! Sâmbătă, stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea domniei vostre și a dogmei sanitare. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Dacă, totuşi te hotărăşti să pleci sau chiar eşti pe drum, atenţie la drum şi la cheltuieli!  Pe seara o veste – pe care o aştepţi de ceva timp! 

VĂRSĂTOR   Realizezi că ai relaţii ideale cu cei dragi, aproape de complicitate, te înţelegi din ochi. Nici nu ştii cât eşti de norocos, dacă ţi se întâplă aşa ceva! Dacă nu, mai insistă pe comunicare! Sâmbătă poate la un film, poate la un concert, pe net, poate la o terasă plăcută, adică pe balcon, la un club neagresiv, ieftin şi nepoluant, adică la barul din bucătărie. Zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul foarte cald, am intrat în primăvară. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de o prăjitură de casă cu o cafea şi poate şi de un film bun, pe net, repet. Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, ştiu că îţi plac ficţiunile şi romanele istorice. 

PEŞTI   Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Totuşi, în acest weekend odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe altă dată. Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Un fenomen meteo, sau, o întârziere a unei persoane, sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Pe total această sâmbătă  este o perioadă bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii. Fii prudent, stai acasă!

Horoscop sâmbătă, 27 martie. Zodia care nu respectă regulile. E ca un lup singuratic