Horoscop sâmbătă, 21 august. O zodie primește o lovitură totală în weekend: Nu face acest lucru din răutate

Berbec – Începi ziua exploziv, cu multă energie și cu accent pe ceea ce vrei să câștigi. Dar ține-te bine; ai grijă la posibile accidente către sfârșitul acestei săptămâni. Dacă lucrezi în domeniul exportului și importului vei avea o săptămână bună. Cei care doresc să își cumpere o casă pot solicita un împrumut pentru locuință. Evită să consumi alimente grele, în special carne.

Taur – Este posibil ca o cunoștință de-a ta să te conducă pe un drum greșit. Nu face acest lucru din răutate, doar că ea se află pe o cale diferită de a ta. S-ar putea să fii cam frivol și să-ți cheltuiești banii pe lucruri inutile, săptămâna aceasta. Posibil să cumperi bunuri de care nu ai nevoie. Evită cheltuielile inutile pentru a te stabiliza din punct de vedere financiar.

Gemeni – E timpul să gândești la nivel macro. Ai forță, ai voință, percepții rapide și, probabil, nerăbdare care te face irascibil. Nu accepta că ceea ce dorești nu îți este la îndemână. Ia-ți bocancii de drumeție și începe să urci pe munte. Astăzi, te pot stresa problemele legate de greutate, convins fiind că pierderea greutății suplimentare crește nivelul de energie.

Horoscop sâmbătă, 21 august. O zodie primește o lovitură totală în weekend: Nu face acest lucru din răutate

Rac – Resursele pot însemna acces la credite, avantaje în instituție, o bucătărie modern utilată sau accesul la caietul cu rețete de familie. Astăzi, este bine să faceți un bilanț al tuturor resurselor tale. Unii dintre voi își vor vedea visul cu ochii – o mașină nouă. Persoanele în vârstă au dureri de spate ceea ce le face irascibile. Copiii pot fi afectați de schimbarea vremii.

Leu – Ești înflăcărat, repede să fii pe fază, ai  toate răspunsurile la-ndemână și capabil să-ți impresionezi atât de tare șeful, încât tu conduci jocul. Exprimi încredere cu fiecare por. Ai noroc cu o femeie de partea ta când vine vorba despre oferte, parteneriate și mai multe acțiuni. Te sfătuiesc să nu îți asumi riscuri de tip investiții până nu discuți cu cineva avizat.

Fecioară – S-ar putea ca afacerea în care ești implicat, să primească multe comenzi, iar acum trebuie să le completezi. Ia în considerare angajarea unui asistent virtual sau găsirea unuia pentru lucrările casnice. Ai șansa de a încheia o afacere financiară bună. Oferta aduce o mulțime de beneficii bănești și vei putea închide datoriile care le mai ai.

Horoscop sâmbătă, 21 august. O zodie primește o lovitură totală în weekend: Nu face acest lucru din răutate

Balanță – Recunoști că relația ta include și supărări și inadecvări și copii pe care nu-i înțelegi. Stai liniștit, există încă lucruri de care să te bucuri doar că acestea sunt printre responsabilități și obligații. Sumele economisite rămân stabile pentru aproape toată lumea. Cei din instituțiile sau agențiile guvernamentale au parte de o scădere salarială aparentă.

Scorpion – Astăzi, ai entuziasmul de a începe un nou proiect și multă energie pentru ca acest lucru să se întâmple. Posibil ca tu și iubita ta să vă decideți pentru a vă cumpăra o casă și s-ar putea să duceți mobilier acolo. Presiunea este mare, dar ești încrezător că faci mișcarea corectă. Mersul în plimbările obișnuite îi va ajuta pe cei care au varice.

Săgetător – Astăzi este o zi bună pentru a face ca totul să meargă mai bine. Poate că biroul de la domiciliu ar fi mai eficient dacă ai avea acces la o imprimantă. Astăzi este vorba despre crearea de sisteme care să fie benefice pentru bunăstarea ta. Gândirea te va ajuta să investești în scheme sigure și să câștigi serios. Copiii ar putea fi vulnerabili la infecții oculare.

Capricorn – Accentul se pune pe finanțe și pe ce poți face pentru a-ți crește substanțial venitul. Este vorba despre căutarea unor noi surse, astfel încât banii să poată să curgă în conturile tale. Deși este o zi orientată spre acțiune, o poți folosi și pentru analiza unor idei. Te gândești la idei de a face bani de acasă. Respiri ușurat pentru că te recuperezi de o boală enervantă.

Horoscop sâmbătă, 21 august. O zodie primește o lovitură totală în weekend: Nu face acest lucru din răutate

Vărsător – Concentrează-te asupra proiectului pe care îl ai și nu lăsa nicio problemă să-ți abată atenția. Este o zi bună pentru a face investiții în terenuri sau apartamente și în agricultură (solarii) deoarece profiturile pe care le obți vor fi mai bune anul acesta. De asemenea, vei reduce cu succes cheltuielile personale și vei avea stabilitate financiară.

Pești – Ziua vine cu o mulțime de câștiguri din investiții anterioare, precum și din investițiile curente. De asemenea, brokerilor le va merge foarte bine. Dacă te-ai gândit să intri într-un parteneriat este cel mai bun moment; parteneriatul va funcționa în avantajul tău. Dacă dorești să îți cumperi apartamentul în care locuiești, mergi mai departe cu demersurile.

Horoscop sâmbătă, 21 august. O zodie primește o lovitură totală în weekend: Nu face acest lucru din răutate