Horoscop vineri, 20 august. O zodie o dă în bară fix astăzi: Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna

Berbec – Deși pare ilogic, schimbările din jurul tău reflectă transformările care au loc în interiorul tău. Nu lăsa frica sau inerția să te împiedice. Lasă-te dus de val. Ați putea descoperi că deschiderea către un partener te ajută să accesezi aceeași pagină financiară. Învață să îți controlezi respirația zilnic, astfel că la un nivel conștient te va calma.

Taur – Se pare că ai o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați ție. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor prieteni vechi, în urmă. Repară sau înlocuiește instrumentele care nu funcționează corect. Nu există un moment mai bun pentru a controla datoriile decât acum. Fă din somn o prioritate. 

Gemeni – Un entuziasm sporit pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Calitatea vieții probabil se va îmbunătăți. Lasă-te dus de val. Împrumuturile care susțin extinderea casei sau schimbarea apartamentului sunt favorizate. Pentru a face alegeri corecte în ce privește sănătatea trebuie să conștientizezi căile care le ai de urmat.

Rac – Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Nu alerga să cumperi noul aparat electrocasnic sau gadget electronic pe care l-ai văzut, deoarece mâine vei dori să îți fi economisit banii. Fă mișcare!

Horoscop vineri, 20 august. O zodie o dă în bară fix astăzi: Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna

Leu – Dacă cineva încearcă să te critice, nu-ți fie teamă să aperi. Alți oameni nu se vor teme să-și spună părerea deci nici tu nu ar trebui. S-ar putea să simți că cineva te împinge de la spate. Semnele încurajatoare se referă la puterea ta de câștig, în timp ce efectul oricăror știri dezamăgitoare sunt atenuate. Ești pe drumul cel bun în orice sens. 

Fecioară – Ceea ce ai putea considera că o luptă prietenoasă și plină de suflet poate afecta efectiv emoțiile sensibile ale cuiva, mai ales săptămâna aceasta. Gândește înainte de a vorbi. Împărtășește-ți în mod liber sfaturile și ideile, astfel încât și ceilalți să beneficieze de instrumentele de gestionare financiară pe care le folosești în propria viață.

Balanță – Atitudinea unora față de tine s-ar putea schimbe. Este posibil să nu fii sigur ce înseamnă acest lucru. Te schimbi, iar unora dintre prieteni le place ceea ce devii, alții se pot simți mai puțin confortabil. Nu știi să administrezi ceea ce ai și chltuielile curg șuvoi. Poate ți se pare ciudat că ai ajuns să iei iar  bani de la bancă.

Scorpion – O serie de posibilități profesionale și personale diferite și neașteptate s-ar putea să te facă un pic confuz cu privire la calea pe care dorești să mergi. Ia în considerare formele de mișcare la care nu te-ai gândit niciodată: gândește-te de ce toate acestea – există probleme corporale care te împiedică să te bucuri mișcare, nu îți place mișcarea?

Horoscop vineri, 20 august. O zodie o dă în bară fix astăzi: Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna

Săgetător – A fi agresiv în abordare pentru îmbunătățirea lucrului și schimbare înseamnă să renunți la ceea ce nu îți mai servește. Mergi înainte cu curaj în loc să eziți. Dacă semnezi fără să știi în ce te bagi, vei regreta în viitor. Totuși săptămâna promite să fie una bună, în special pentru cei care lucrează în sectoarele bancar, vânzări și marketing.

Capricorn – Mintea ta este puternică și concentrată astăzi. Drept urmare, probabil că te simți bine, din punct de vedere fizic. Înțelegerile bruște ar putea aduce recunoaștere, fără a menționa respectul cuiva important pentru tine. Pe măsură ce cedezi îndoielilor pe care le ai cu privire la propria voință, găsești ca prin magie un grup de meditație sau pornești iar la plimbări lungi.  

Vărsător – Fii atent la cheltuieli. Este posibil să fii de acord cu planurile propuse. După ce îți verifici contul bancar, este posibil să nu ai suficienți bani pentru a ți-l permite. Lasă bugetul intact și caută modalități mai ieftine de a face ce îți place. Dieta nu înseamnă doar „a slăbi” – înseamnă și a ști ce și când să mănânci, ceva de care ar trebui să te bucuri.

Pești – Se deschide calea unor transformări majore. Deși este un moment de creștere, posibil să fii nevoit să faci câteva alegeri dure. La ce ești dispus să renunți pentru a merge mai departe? Vei avea ocazia să rezolvi și datoriile care s-au acumulat după un an de criză. Practicile de sănătate sunt un mod minunat de a te reconecta cu părțile pierdute din tine.

Horoscop vineri, 20 august. O zodie o dă în bară fix astăzi: Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna