Horoscop sâmbătă, 20 august! Cea mai neliniștită zodie. Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil

BERBEC  În această sâmbătă fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie. Sporturi distractive, ce zici de propunerea aceasta? Îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut, din trecut. Eşti generos cu cei dragi. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult, ca să te simţi bine.

TAUR Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te! Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la munte.

GEMENI   Weekend echilibrat, o sâmbătă plăcută în care îţi faci planuri de viitor, pentru sezonul toamnă și începutul școlii. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme dar nu te enerva degeaba: „vreme trece, vreme vine!” Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să eviţi neplăcerile. Poate întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

RAC Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile. Treburi de sâmbătă ale Racului! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. A doua parte a zilei este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti!

Horoscop sâmbătă, 20 august! Cea mai neliniștită zodie. Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil

LEU  Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avantajează! Sâmbătă plăcută, dar nu pleca la drum lung! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil! Trebuie doar să treci peste criza din perioada acestui weekend – o mică criză existenţială – de identitate şi pasaj.  Trebuie să realizezi că orice zi este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit.

FECIOARĂ   Zi calmă de weekend, cumpărături, plimbare prin mall, un prânz bun. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale! Ce vrei, ghinion! Cumpărăturile sunt fructoase ori se dovedesc foarte plăcute. În această perioadă poţi să îmbini plăcutul cu utilul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în această sâmbătă. Stelele te favorizeaza în achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că iţi stau bine.

BALANŢĂ  Sâmbătă dimineața ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie sau din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  Norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort.

SCORPION  În acest weekend ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Sâmbăta poate aduce unora dintre nativi şi o ocazie, un prilej.  Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Poate la un film, pe net, dar nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Pe seară se poate să ai de luat o decizie.

Horoscop sâmbătă, 20 august! Cea mai neliniștită zodie. Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil

SĂGETĂTOR Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite. In această zi, probabil, că trebuie să faci ceva cumpărături. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe, de la cei din străinătate. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă!

CAPRICORN  O veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) toată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Pe seară, stai puţin, fă-ţi un ceai şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR  În această sâmbătă este indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi  în analize utopice şi procese de conştiinţă.

PEŞTI  Sâmbătă ai o dorinţă acută să te autodepăşeşti şi să ai succes în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de parvenire. Nu doar scopul contează! Sâmbătă, informaţiile contradictorii creează dileme. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, aproape o zi bună, dacă nu ai pretenții prea mari.