Horoscop sâmbătă, 18 septembrie. Zodia căreia nu-i convine nimic: Azi mârâi tot timpul. Fereşte-te de hiene şi de şacali!

BERBEC  Dinamica, energia ta nativă, o poţi folosi pentru organizarea vieţii de familie, de cuplu, acest domeniu fiind bine aspectat. Nu exagera inutil şi neplăcut problemele tale! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajunge acasă nu-ţi mai place. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse, fii atent!

TAUR   Ai făcut unele economii sau poţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Stelele te sfătuiesc să împarţi în două, o parte pentru casă, alta, mai mică, ceea ce poți să economisești, transform-o în valută! O persoană nesuferită îţi stă ca un spin in deget, poate la masa de prânz, aşa încât procedează aşa cum se cuvine: poarta-te ca şi când nu ar exista! Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut.

GEMENI   Sâmbătă ai o perioadă bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de familie, sau de cuplu. Încearcă să păstrezi direcţia asta benefică. Nu pleca la drum lung, mai ales la munte! Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă, sau duminică. Nu uita că tăcerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti, sau discuți. Nu promite, la rândul tău, nimic!

RAC  Cu toate că, în weekend, ai un program dens, te preocupă găsirea unui echilibru între distracție și odihnă. Începe cu începutul, odihnește-te și relaxează-te, pentru asta ai două zile libere! Sâmbăta seara, o veste nu prea grozavă. Eşti sănătos, dar te apasă grijile legate de familie. Poate, un răspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul serii. Şi o petrecere drăguţă la o Fecioară care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau, la o petrecere pur și simplu.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie. Zodia căreia nu-i convine nimic: Azi mârâi tot timpul. Fereşte-te de hiene şi de şacali!

LEU   Astăzi nu îţi place ce se întâmplă şi mârâi tot timpul. Pândeşte şi stai în defensivă, nu e o perioadă bună! Poţi să-ţi arăţi şi colţii, așa, din joacă. Fereşte-te de hiene şi de şacali! Este contraindicat să dai cu aspiratorul – nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstraineaza, in loc să atraga! Trebuie doar să urmezi fluxul principal. Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Mai așteaptă!

FECIOARĂ  Originalitatea este bună în artă, dar sperie în relaţiile sentimentale. Oamenii care te iubesc trebuie să ştie că pot conta pe tine la bine şi la rău, la mult şi la puţin, acum şi mereu! Sunt lucruri si traditii care nu se negociaza, o sa intelegi lucrul asta in cursul zilei de sâmbătă. Nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale, cea cu detaliile, ca să nu vezi întregul.

BALANŢĂ  Ai intrat în criză de timp, ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. În weekend ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc, au in tine un maestru incontestabil. Poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie întotdeauna armonie!

SCORPION  Noi relaţii umane în perspectivă, asta sâmbătă. Nerăbdarea ta trebuie transformată în energie pozitivă, nu te grăbi când nu trebuie. Ai sentimente şi dorinţe contradictorii. Fă puţină ordine interioară! Însă, dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste problemele şi situaţiile ivite, mai mult comice decât grave, fără să faci niciun efort.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie. Zodia căreia nu-i convine nimic: Azi mârâi tot timpul. Fereşte-te de hiene şi de şacali!

SĂGETĂTOR   Aspectele negative ale planetelor colective indică o posibila lipsa de interes a celor din jur, faţă de tine. Nu îi judeca, au problemele lor, aşa că poţi să-ți faci un weekend cum vrei tu! Poate pentru că unii centauri lasă la o parte prudenţa lor obişnuită şi dau curs bucuriilor și distracțiilor. O sâmbătă plăcută, în care te simți tot timpul vesel și entuziast și de aceea orice iți iese, iar familia și prietenii te apreciaza în mod deosebit.

CAPRICORN  Sâmbătă eşti puţin tolerant cu cei care îţi impun restricţii. Ai o poftă sănătoasă de libertate şi nu accepţi mofturi şi fiţe. Totuşi, este bine să nu cheltuieşti nimic în această zi! O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic, nu paria, nu împrumuta. Dacă te atingi de bani, atunci ajută Biserica, sau dă de pomană. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung.

VĂRSĂTOR  Definitiv, un weekend cu surprize!  Orice s-ar întâmpla, păstrează-ţi zâmbetul şi buna dispoziţie. Cu calm şi atitudine pozitivă poţi evita incidentele şi poţi aduce înapoi norocul bun! Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si câti bani ai in buzunar! In această sâmbătă trebuie sa lupti din greu ca sa-ti aperi convingerile și ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente nici de inspiratie.

PEŞTI  În weekend trebuie să cauţi persoane care să-ţi împărtăşească valorile, convingerile. Ai nevoie de aliaţi, pentru că ţi se pregăteşte ceva. Şi nu este un premiu… Nu pleca la drum lung! Sâmbătă promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi prea mari în bucătărie! Însă dacă este vorba de îngrijire, de întreţinerea fizică, fie sportivă, fie cosmetică, dă-i înainte fără grijă.

Horoscop sâmbătă, 18 septembrie. Zodia căreia nu-i convine nimic: Azi mârâi tot timpul. Fereşte-te de hiene şi de şacali!