Horoscop sâmbătă, 10 iulie. O zodie suferă cumplit în weekend: Rănile emoționale sunt subliniate acum

Berbec – Un articol sau o emisiune de televiziune poate face ca mintea să ți se învârtă în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația pentru ocultism sau poate descoperi interesul pentru interpretarea viselor. Lasă-te răsfățat de interesele tale. Uneori nu îți faci timp să urmărești subiectele pe care nu le consideri serioase.

Taur – Continuă și explorezi partea întunecată a lumii! Acesta este un moment minunat pentru a începe noi proiecte în privat și a descoperi unele dintre talentele tale ascunse. Pune un accent pe extinderea mentală a orizonturilor și pe învățarea creșterii persoanale. Asta te poate ajuta să îți descoperi locul în lume pe măsură ce te angajezi în colaborarea cu ceilalți

Gemeni – Nu îți fă griji dacă pur și simplu nu poți vorbi zilele astea; probabil se datorează configurației astrale. Face dificil chiar și pentru tine să știi cum să abordezi un anumit subiect sensibil cu persoana iubită. Simți că ai nevoie de un fel de repetiție înainte de a începe. De fapt, doar începutul conversației te interesează. Folosește-le în avantajul tău dacă vrei să ai succes.

Rac – Ai multe de așteptat, dar nu uita că lucrurile bune vin la cei care știu să aștepte. Cu alte cuvinte, ai nevoie de răbdare într-o situație romantică delicată. Există puține persoane pe care să nu le poți aborda fără a primi un răspuns pozitiv. Chiar dacă viața ta amoroasă s-ar putea să nu fie exact acolo unde ai vrea să fie, ai speranța că va fi în viitor.

Horoscop sâmbătă, 10 iulie. O zodie suferă cumplit în weekend: Rănile emoționale sunt subliniate acum

Leu – Vei descoperi piesa lipsă din puzzle pe care îl ai în față. Acum totul se așează exact așa cum ar trebui să fie. Ești în locul potrivit la momentul potrivit. Profită de slăbiciunea cuiva. Cineva cu care lucrezi este zburdalnic. Lui sau ei îi este greu să termine o anumită sarcină sau uită să anunțe asta. Acum este timpul să ieși în față și să arați că poți ajuta.

Fecioară – Fă-ți o listă care să te ajute să fii mai productiv și mai creativ. Poți beneficia de un atelier sau un seminar care aduce noutăți despre munca ta. Este posibil să nu obții locul de muncă pentru care aplici acum, dar poți continua să tatonezi terenul pentru că sigur se va ivi ceva. O slujbă care îți place cu adevărat ar putea fi chiar la-ndemână. Ai răbdare și fii cu ochii în patru.

Balanță – . Investițiile, achizițiile, vânzările și orice decizii financiare care au avut o mare importanță pentru tine, ți-au lăsat timpul pentru a le finaliza pe oricare dintre acestea. Continuați să te concentrezi asupra acestui lucru pe tot parcursul săptămânii și vei traversa această perioadă provocatoare fără probleme. Ai o doză sănătoasă de încredere și farmec, arată acest horoscop de sâmbătă.

Scorpion – Cel mai bun mod de a simți că ești pe drumul cel bun – ceea ce este destul de important pentru tine – este să greșești fie că faci exerciții de forță din greu, fie că te odihnești prea mult, fie că mănânci prea multă salată! Sănătatea ta este de o mare importanță pentru tine, mai ales cu actuala dispoziție astrală, care îți permite să regrupezi forțele în termeni de sănătate.

Horoscop sâmbătă, 10 iulie. O zodie suferă cumplit în weekend: Rănile emoționale sunt subliniate acum

Săgetător – Rănile emoționale sunt subliniate acum, ceea ce înseamnă că nu este tocmai momentul să îți negi sentimentele. Dacă simți durerea interioară, ca și cum o problemă s-ar fi retrezit din nou, nu o ignora. Ar putea avea repercusiuni asupra sănătății tale. Vorbește cu cineva în care ai încredere și care te poate ajuta să găsești o soluție, fără a pierde teren critic în domeniul profesional, scrie în horoscop.

Capricorn – Partenera ta poate fi deosebit de exigentă în ceea ce privește timpul și energia ta. Cred că ar fi o săptămână bună pentru a sta câteva clipe singur. Fă un masaj, mergi la saună sau la cada cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, te vei simți mai bine când te vei reîntâlni cu iubita ta. Este o perioadă de învățare pe măsură ce te redescoperi pe tine.

Vărsător – Un obiectiv în care ai dorit să investești bani sau găsești un obiect pe care îl cauți de ceva pune bugetul propriu la încercare. Vindecarea personală te poate ajuta să crești pe măsură ce renunți la trecut. Rezistă dorinței de a reveni la vechile tipare și poți ajunge la o descoperire majoră. Chiar dacă nu poți merge fizic unde îți dorești, vei găsi oportunități să călătorești mental, arată acest horoscop.

Pești – Descoperi că partenera ta este într-o dispoziție deosebit de tandră și romantică, iar tu trăiești ceva cu adevărat minunant. Legătura se adâncește. Totuși, ar putea să dureze ceva timp pentru a obține ceea ce dorești, dar așteptarea merită întotdeauna. Gândește-te doar că, cu cât încerci mai tare să se întâmple ceva, cu atât ar putea deveni mai incomod. Lasă lucrurile să se desfășoare de la sine.

Horoscop sâmbătă, 10 iulie. O zodie suferă cumplit în weekend: Rănile emoționale sunt subliniate acum