Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie! Zodia care nu trebuie să tragă concluzii pripite la început de an

BERBEC  Prima zi a anului 2022, o zi  care trece repede şi te oboseşte cât toată vacanţa. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Dacă este să faci o vizită, mai întâi odihneşte-te după noaptea nedormită de Revelion. Apare o situaţie, prima din anul acesta. Trebuie să te descurci singur, propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva problema.

TAUR  O întâlnire importantă, o vizită în prima zi a anului, care îţi poate da indicii preţioase pentru un proiect pe care îl ai de mult în minte. Este vorba de domeniul intereselor tale personale, particulare. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiuni, evident, mincinoase.

GEMENI Atenţie la frig şi la cum, sau cu ce, te îmbraci. Ai multe de facut azi, în prima zi a anului şi ai şi câteva idei, pe care le-ai şlefuit de ceva timp timp în mica vacanță de Craciun. Dacă perseverezi, adică dacă nu laşi totul neterminat, s-ar putea sa dai nu dai greş după cum se mai întâmplă. Se pare că în anul ce începe, anul 2022, eşti mai puţin superficial!

RAC O atitudine prevenitoare şi calmă, ca şi schimbarea inteligentă a modului de abordare poate aduce succesul – spune înţeleptul chinez. Poate ar trebui să-i urmezi sfatul! Coordonatele primei zile a anului 2022 sunt veselia şi lipsa de griji. Şi o mare dorinţă să te simţi bine, să dansezi, să fie armonie şi pace. Da, dacă urmezi sfaturile înţeleptului chinez, a lui Confucius!

Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie! Zodia care nu trebuie să tragă concluzii pripite la început de an

LEU Vremea friguroasă şi vremurile nesigure îţi dau griji şi neliniști care nu sunt ale tale. Scutura-te de ele și regăsește-ți buna dispoziție! Oricum nu ai ce face decat să filosofezi şi să te bucuri de micile tale realizari de anul trecut, de cei care te iubesc şi de Soarele, protectorul tau, care straluceşte mereu şi mereu! Astăzi, în prima zi a anului, fă vizite sau invită la tine oameni cu care te simţi bine, ai ce discuta şi ai dori să fiţi împreună tot anul 2022.

FECIOARĂ Nu te repezi sa tragi concluzii. Mai ales astăzi care poate fi un nou inceput, o nouă şansă. Lasa analizele complicate și motivele de disconfort. Nu este nici folositor şi nici nu este indicat. In general și astăzi, in special, anturajul tau şi familia iţi sunt favorabile şi te sustin. Stelele te sfatuiesc să o laşi mai moale cu ambitiile tale care ți-au cam macinat nervii şi stomacul. Mare atentie la ce mănânci! Adică, la ce mai mănânci, poate ai mâncat, deja, prea mult!

BALANŢĂ Mai multe planete şi aspecte astrologice îţi sunt favorabile la începutul lunii ianuarie şi mai ales astăzi, în prima zi a anului 2022. Planurile, proiectele, cele stabilite astăzi sau începute astăzi pot să aducă, în viitor, rezultate bune. Evită spaţiile largi, friguroase, cu prea mult curent, sau locurile prea aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil!

SCORPION O primă zi favorabilă, în special pentru activităţile de organizare, de început de an. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă, aşa că fii foarte atent la semnalele şi informaţiile pe care le primeşti. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie.

Horoscop sâmbătă, 1 ianuarie! Zodia care nu trebuie să tragă concluzii pripite la început de an

SĂGETĂTOR Din prima zi a anului, de la început de an, nu trebuie să te ambalezi, nu te grăbi, ai tot anul în față! Dimineaţa, dacă te-ai trezit, amână, dacă depinde de tine, orice vizită, orice întâlnire importantă, sau decizie majoră. Hotărârile importante trebuie luate în momente importante, acum nu este cazul! A doua parte a zilei este mai bună, iar seara, chiar foarte bună.

CAPRICORN Uneori, ai nevoie de puțina solitudine. Astăzi singurătatea îţi face bine. Nu te implica în conflicte, în problemele altora, fie că sunt din familie, fie din anturaj – astăzi nu eşti un bun mediator. Dacă eşti la drum, sau te pregăteşti de drum, trebuie să ştii că stelele îţi sunt binevoitoare. Pe seară, poţi să asculţi cu zâmbetul pe buze aventurile colegilor sau prietenilor, din noaptea de Revelion!

VĂRSĂTOR Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare. Fii deosebit de clar în discuţii fie că sunt în familie, sau cu prietenii. Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa, chiar de la început de an. Prerogativele tale trebuiesc reafirmate chiar de la început, să se ştie regula jocului! Regulile tale, jocul tău!

PEŞTI Energia ta vitală este în creştere, iar ceea ce te deranjează este că toţi prietenii sunt foarte ocupaţi și nu prea au timp de tine.  De la început de an trebuie să te hotăraști care sunt prioritațile tale sociale. Daca te lași purtat de valurile vieţii s-ar putea să naufragiezi pe o insula, cât o fi tu de Peşte. O insulă pustie!