Horoscop Radu Ştefănescu 24 ianuarie. Dezastru pentru o zodie vineri: Concentrează-te pe problemele urgente

BERBEC Eşti într-o călătorie în mica vacanță, sau nu! Dacă lucrezi, dacă ești la muncă, nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Lasă-i şi pe ei să se descurce, dar nu-i lăsa să greșească. Erorile costă bani, pe care nu-i ai.

TAUR Majoritatea planurilor, atât de distracţie cât şi in viata personală, suferă din cauza întârzierilor indicate de Saturn. În acestă zi de Ziua Unirii poţi rezolva situaţii delicate sociale. Dacă nu ai zi liberă, se întâmplă la mulți, evită să contrazici clienții și cooperează bine cu colegii tăi, nimeni nu este de vină că tu aveai alt program.

GEMENI În mica vacanță de Ziua Unirii, sau la muncă, ești la fel de bine favorizat de soartă. Te simți în mare formă, ai energie și chiar timp de glume. Ironiile tale sunt bine primite, ai dovedit că ești bine intenționat. Dacă lucrezi, atenție la incidentele și accidentele caracteristice zodiei tale, la mâini, tu gândești mai repede decât acționezi!

RAC Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale în această zi a Unirii. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! Dacă ești la serviciu, poate că este cazul să să faci puțină ordine, să clasezi documentele și fișierele, sigur dacă nu ești într-un magazin plin de lume care caută cadouri pentru familie.

Horoscop Radu Ştefănescu 24 ianuarie. Dezastru pentru o zodie vineri: Concentrează-te pe problemele urgente

LEU Conjunctura planetelor e mai puţin favorabilă la bani. Nu lua şi nu da bani cu împrumut! Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Fie că lucrezi, fie că ești acasă, sau într-o mică călătorie, atenție la bani, repet. Cineva sau ceva, o ofertă păcătoasă, te poate face să pierzi bani.

FECIOARĂ Dacă ai luat o hotărâre, astăzi aceasta ţine-te de ea. Gata să ajute pe alții, astăzi, o parte dintre nativi lucrează. Dar, cu gândul la distracție. De fapt, o invitaţie primita spre sfârşitul zilei te face să speri intr-o seară agreabilă, la sărbătoarea Unirii în cuget și simțiri.

BALANŢĂ Stelele îţi indică o zi bună, nu te mai doare spatele şi capul, iar cu putina gândire inspirată poţi rezolva problemele cotidiene. Nu tot ceea ce este pe net, în materie de vânzare-cumpărare este de calitate și de dimensiunile pe care le crezi tu. Fii prudent. Posibilă distracție plăcută de vineri, este sărbătoare, Ziua Unirii.

SCORPION Conjunctura cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Este important să nu te enervezi când primeşti unele mesaje, semnale. Vorbeşte cu calm şi cooperează, mai ales dacă astăzi lucrezi. Toată lumea este dornică să termine orele de program și să plece unde vede cu ochii. Sigur că-ți trebuie bani, dar cu ce sacrificii?

SĂGETĂTOR Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicațiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente şi distrează-te, pentru mulți, puțini, este zi liberă! Dacă lucrezi, fii atent, în astfel de zile se fac greșeli care costă mult. Nu te aventura în domenii pe care nu le cunoști suficient.

Horoscop Radu Ştefănescu 24 ianuarie. Dezastru pentru o zodie vineri: Concentrează-te pe problemele urgente

CAPRICORN O zi a Unirii care seamănă cu altă zi de sărbătoare în care rutina distracţiilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună în ceea ce privește dezvoltarea carierei tale. Încearcă să obții mai multe informații, poate pe Skype, așa vezi și reacția facială a celui de care depinde avansarea ta.

VĂRSĂTOR Încet-încet, reuşeşti să faci ceea ce ţi-ai propus. Se pare că ai găsit filonul stării de bine, al gândirii care te ajută să fii în formă. Nu te abate de la programul pe care l-ai stabilit pentru mica vacanță de Ziua Unirii! Dacă ești la muncă, poate într-un magazin aglomerat, poartă-te la fel ca în orice zi obișnuită de muncă.

PEŞTI Nu merge totul în sensul pe care-l vrei. Nu te panica, ziua îţi aduce veşti bune şi clipe plăcute. Patron, sau salariat, ai nevoie de unele certitudini, de sprijinul celor dragi. Nu este o zi în care norocul, dat cu pile la Jupiter, să te avantajeze. Așa că este o zi monotonă și cenușie de iarnă. Trece repede!

Horoscop Radu Ştefănescu 24 ianuarie. Dezastru pentru o zodie vineri: Concentrează-te pe problemele urgente