Horoscop miercuri, 7 iulie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Neatenția duce la accidente grave

Berbec – Astăzi este una dintre acele momente în care s-ar putea să te simți neobișnuit fără să știi de ce. Cosmosul ar putea provoca conflicte între minte și corp dar și cu ceilalți. Nu ar strica o cură de purificare și detoxifiere. Nu te ajută să te simți mai bine, imediat, dar te vei simții în următoarele zile. Redu viața la elementele de bază și te vei simți mai bine.

Taur – Ești în culmea puterii. Oamenii se uită la tine pentru răspunsuri și tu le oferi dar cu un anumit preț. Tensiunile pot răbufni între neconcordanța dintre timpul care îl ai la dispoziție, să te oprești și imaginea ta. Activitatea din sectorul călătoriilor și învățământului academic sugerează că te gândești în ce măsură abilitățile tale ar putea folosi unele îmbunătățiri.

Gemeni – Privește cum principiul plăcerii se acordează cu conștiința. Poate fi un test critic pentru a vedea dacă știi care îți sunt limitele și dacă poți preveni încălcarea lor. Obiceiurile sănătoase ar trebui să poată supraviețui imprevizibilului. Ia în considerare modul în care dieta și mișcarea sunt afectate săptămâna aceasta! S-ar putea să simți că poți realiza orice.

Rac – Dacă te-au chinuit unele simptome artrozice, ar trebui să poți scăpa de orice stress acum. Energia va fi mare. Ferește-te de tensiunea nervoasă. Lucrurile ar putea să degenereze încât să te confrunți cu pusee de tensiunea arterială. Stai calm. Există timp pentru a face totul. Deci ar fi bine să fii atent la modul în care configurezi dinamica unei noi relații. Este evident că nu ești obișnuit să pierzi.

Horoscop miercuri, 7 iulie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Neatenția duce la accidente grave

Leu – S-ar putea să fii chinuit de o decizie importantă astăzi. Vestea bună este că, odată ce te vei hotărî ce să faci, te vei simți mult mai bine cu tine. Până atunci, poți oscila dintr-o parte în alta. A cere altora sfaturi te poate pune într-o situație și mai mare. Singurul care poate decide calea ești tu. Cu privire la ceva care te încântă în prezent, ar putea face să exprimi mai greu ideile altora.

Fecioară – Ești încă la fel de pasionat ca întotdeauna de studiu, de descoperiri și călătorii, dar nu te lăsa atât de prins în propria lume a aventurii și să uiți de responsabilitățile și sarcinile tale de zi cu zi. Amintește-ți că trebuie să mănânci, să bei apă și să faci duș. Acordă atenție vieții cotidiene sau neatenția ar putea duce la unele accidente grave.

Balanță – Mercur în Gemeni, îți supune nivelul carismei la o presiune destul de puternică, zilele acestea! Există cineva cu care să nu poți vorbi sau cineva ale cărui informații de contact să nu le poți obține? Greu de negat! Afli ceva despre o fostă relație sau o persoană care îți place și care îți este greu să o crezi. Primul sfat: află dacă este adevărat. Dacă este, va dura ceva timp să te liniștești.

Scorpion – Acordă-ți mai mult timp pentru a face lucrurile cum trebuie. Cerințele sau nevoile altor persoane pot provoca întârzieri neașteptate. Atmosfera generală necesită răbdare și o atitudine pozitivă. Sunt zile puternice pentru a face o schimbare. Relaționarea cu oameni, la distanță, poate aduce informații utile. Impactul asupra productivității și atitudinii tale poate fi uimitor, arată acest horoscop.

Horoscop miercuri, 7 iulie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Neatenția duce la accidente grave

Săgetător – Astăzi, ai o situație unică în ceea ce privește datoriile și banii altor persoane. Deși o parte din tine dorește să facă mai multe progrese în ceea ce privește rambursarea datoriilor, o altă parte te împiedică să faci atât de multe. Un lucru este sigur – luarea unei atitudini active și acceptarea tuturor responsabilităților, vor produce cele mai bune rezultate pe termen lung.

Capricorn – Îți amintești poveștile despre privitul în oglindă și întrebarea despre ce ai nevoie ca să mergi mai departe? Acest tip de interogație nu este ceva ce ai putea amâna pentru mai târziu, atunci când nu ești în această relație cu tine însuți, când copiii sunt mari, când slujba ta nu este atât de solicitantă. Este prioritatea numărul 1. Un test bun este să observi câtă apă bei într-o zi.

Vărsător – De multe ori îți neglijezi sănătatea și corpul. Echilibrul tău homeostazic suferă din această cauză. A sosit momentul să iei în considerare un control medical de rutină, doar pentru a fi sigur că ești bine. Îți place să descoperi lucruri noi. Setea de cunoaștere te incită să cheltuiești multă energie. Încearcă să îți faci timp și pentru odihnă și relaxare. Evită toate eforturile inutile, scrie în horoscop.

Pești – Poate că dorești ceva anume și trebuie să împrumuți bani pentru a-l obține, sau banii pe care te bazezi nu au venit ori banii sosesc în tranșe sau ai probleme legate de încredere atunci când vine vorba despre împrumuturi. Cu oricare sau cu toate acestea ai putea avea de lucru săptămâna aceasta. Fii atent de la cine iei bani. Ai putea ajunge să îi rambursezi în moduri la care nu te-ai gândit.

Horoscop miercuri, 7 iulie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Neatenția duce la accidente grave