Horoscop miercuri, 5 ianuarie! Zodia care trebuie să se stăpânească! Nu sări la gâtul colegilor

BERBEC  Dimineața nu prea ai spor, orice ai face, serviciul e pentru tine o corvoadă grea. Acasă trebuie să fii mai aproape de partener, de familie, cooperează și ascultă ceea ce îți spun cei dragi! Dacă ai unele probleme cu băncile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insiști cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Încearcă, dacă îţi servește la ceva, să ai o perspectivă mai îndepărtată asupra ultimelor evenimente în care ai fost implicat, cu sau fără voia ta.

TAUR   Relațiile cu colegii și prietenii sunt astăzi de la bine spre foarte bine. În duo precizează exact programul tău, de acord cu partenerul și totul e cum trebuie. Solo, cooperează mai mult! Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează – asta dacă jumătate de zi muncești pentru alții.  Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găsește alte surse decât cele pe care le ai acum.

GEMENI  Astăzi nu face economie când nu trebuie, e necesar să te îngrijeşti şi să te îmbraci bine. Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăţi bine, ca să te simţi bine. Evită deciziile care duc la schimbări majore. Unele lucruri sau persoane pot întârzia şi din cauze obiective. Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Ştii legea lui Ohm : „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Dacă te duci la serviciu, înseamnă că ai de lucru. Aşa că păstrează-l! Serviciul. Poţi să faci urât şi după ce pleacă şeful din birou. Treburile neterminate trebuie analizate şi dacă se poate, gandeşte-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi.

RAC  Eşti prea încet şi pari nesigur, aşa că eşti neconvingător! Nu este indicat să faci declaraţii complete, sau să discuţi mult. Modul tău de abordare nu este nici original, nici de succes. Un prilej excelent sa pui la punct unele probleme legate de casa, cămin, familie, sau proprietati. Suna-ţi prietenii, aşa, să vezi ce mai fac în anul care abia a început! Astăzi, pe seară, te simţi bine şi ai vrea să-ţi depasești conditia sau sa incepi ceva nou, orice – chiar de azi! Totusi, atenţie la deciziile importante, în special la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri, dar mai ales în dragoste. Stelele spun, la fel ca un bătrân inţelept chinez, că prea multa insistenta duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul!

Horoscop miercuri, 5 ianuarie! Zodia care trebuie să se stăpânească! Nu sări la gâtul colegilor

LEU   Dimineața trebuie să te stăpânești ca să nu sari la gâtul unor colegi egoiști, care văd dor de interesul lor, în dauna firmei. Poți să le spui, frumos, că sunteți toți în aceiași barcă! Un proiect început acum câteva zile începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. În a doua parte a zilei, o perioadă foarte bună pentru spectacole online sau vizite sociale la prieteni cu influenţă. Pentru mulţi Lei astăzi începe un proces de dinamică crescută, de lucru făcut bine şi la timp. Aşa că este bine să ceri ajutor de pe acum ca să nu fii refuzat mai târziu, când toată lumea intră în criza de timp de Bobotează.

FECIOARĂ   Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre sezonul rece care a mai rămas, în general, sau de programarea unor proiecte personale. Nu este prea devreme, timpul trece repede! O dimineaţă mai aglomerată. Trebuie să te organizezi mai mult, să fii mai eficient, mai ales în prima parte a zilei. Poţi să finalizezi unele lucruri importante, poate şi acasă, în a doua parte a zilei. Dacă depinde de tine, nu pleca astăzi în nicio călătorie lungă. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali.  Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi creştină.

BALANŢĂ  Zi favorabilă pentru rezolvarea unor probleme urgente. Aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că poți să ai o zi cenușie, dar fără evenimente notabile. Configuratia iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se vor lamuri. Astăzi configurația astrala iți oferă prilejul să inchei unele lucrări sau situații mai vechi și să lamurești unele aspecte ale sentimentelor tale. Este momentul să-ţi faci prieteni din anturaj, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie in curand de sprijinul si ajutorul lor competent. Nu te pune în categoria invinşilor… înainte de luptă! Viitorul iti zambeste, trebuie sa lasi un pic comoditatea şi să fii mai harnic. Puţintică răbdare!

SCORPION   Este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii.  O zi plăcută care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Astăzi sunt favorizaţi nativii care activează în servicii sau administraţie şi de asemenea cei care, de fapt foarte puţinii, cei care încă mai produc marfă industrială. Se apropie nişte termene sau examene şi ai chef de orice numai de asta, nu! Concentreaza-te acum ca sa te distrezi dupa. Nu te bate cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial priorităţile. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai.

Horoscop miercuri, 5 ianuarie! Zodia care trebuie să se stăpânească! Nu sări la gâtul colegilor

SĂGETĂTOR  O zi nefavorabilă în care trebuie să spui mai tot timpul, nu! Evită orice propunere, invitaţie, discuţie, compromis şi ziua va fi salvată! Stai în defensivă şi pândeşte… cu arcul pregătit! Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si aşa poate să-ţi vină o idee noua, sau să-ti aminteşti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, dacă nu le foloseşti! Evită să mănânci in oraş, pregateşte-ţi ceva de acasa, poate nişte fructe şi totul o sa fie bine!

CAPRICORN   Astăzi trebuie să fii un pic mai rapid, doar ca să poți cuprinde tot ceea ce ai de făcut. Nu lăsa pe nimeni și nimic în urmă, trebuie să gândești bine, ca un mare general din antichitate! Toată lumea ştie că îţi plac bijuteriile de argint, aşa că nu este dificil sa le porţi astăzi – iţi oferă protecţie şi şanse de succes. Ar trebui să ştii cum să porţi aceste bijuterii, dar ştiinţa protecţiei mentale şi psihice prin bijuterii, pietre şi cristale se pare că s-a pierdut, mai mult, a fost compromisă. Poate fi vorba de o admiraţie excesivă care se transformă în „deochi”, poate chiar un atac psihic ca la Dragoş Argeşanu, în orice caz, cineva este cu „ochii” pe tine. Nu incepe nici o discuţie importanta sau vreo negociere inainte de miezul zilei. Până la urmă, cu toate derapările “psiho”, o zi plăcută, plină, bine aspectată sentimental.

VĂRSĂTOR  Pe plan sentimental este momentul unor discuţii. Discuţii interesante şi, chiar, necesare. În duo, lămurirea acum, azi, a unor aspecte ale vieţii de cuplu te poate scuti de mari probleme. Ziua se anunţă favorabilă în ceea ce priveşte domeniul conjugal, sau de cuplu. Sunt favorizate domeniile vieţii în comun, lucrurile pe care le împarţi cu dragoste şi plăcere cu cei dragi.   Daca ai de făcut deplasari sau calătorii astăzi este ziua, astăzi este ziua în care poţi începe călătoria, sigur, dacă nu ai plecat ieri şi astăzi eşti deja pe drum! Schimba locul si iti schimbi si norocul. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama cât de bună este și cât te poate afecta.

PEŞTI   Astăzi se pare că eşti prea obosit, nu trebuie să te și mai enervezi, în plus! E o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poți găsi soluţia optimă problemelor tale. Profesional, treburile par să meargă mai bine. La fel si amorul. Dar astăzi nu prea eşti „rezonabil”. Adică ai idei preconcepute, dar nu eşti deloc nervos. Nu vrei să fii nervos şi frustrat ceea ce este foarte bine. La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc, dar cu profesionalism şi cu prudenţă o să dejoci orice aspect nefavorabil. Încearcă să pari entuziast de toate noutăţile pe care ţi le comunică surâzători colegii şi/sau rudele. Dacă ei sunt mulţumiţi, trebuie să te bucuri şi tu – lasă inerţia şi încăpăţânarea pentru altădată!