Horoscop marți, 30 noiembrie. Mare atenție! Această zodie își pune sănătatea în pericol. Ce trebuie să schimbe în viața sa?

BERBEC  Astăzi, buna şi vechea cumpătare creştină te poate ajuta foarte mult. Da, e ziua în care poţi să reuşeşti în mai multe domenii! Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, fii echilibrat! Mai puţin tutun, mai puţin alcool, mai puține energizante dar nu renunţa total, pentru ca bucuriile vieţii sunt aşa de puţine şi rare! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.  Pentru nativii din vârsta a treia, seniorii, astăzi este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea. De nivelul de trai nu dorim să vorbim, pentru că nu ne plac tragediile!

TAUR  Încă o zi favorabilă, pe drumul ascensiunii tale profesionale sau sentimentale. Depinde ce te interesează, azi trebuie să-ţi precizezi clar priorităţile, să nu amesteci plăcutul cu utilul! Perioada zilei de astăzi este în general, benefică şi aduce realizări şi noroc. Bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare şi prin portofel, aşa că pune-ţi capul la contribuţie cum sa faci urgent rost de bani, pentru că ai de plătit rata la bancă, chiria şi întreţinerea! Și vin și sărbătorile de iarnă! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor! Poate aşa îţi rezolvi o parte din probleme.

GEMENI Astăzi, dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales ceea ce este în legătură cu planurile de viitor. Ai o tendinţă către activitate dezordonată şi treburi neterminate. Comunicarea este punctul tău forte, dar azi nu trebuie să insişti prea mult cu aceasta abilitate pentru că poţi să te bagi în situaţii complicate din care poţi ieşi doar cu mare greutate.  Aşa este felul tău, superficial şi cheltuitor, dar mare meşter la vorbe. Îţi rămâne să filozofezi şi să te bucuri de zile incerte, de vremea capricioasă, ca un prinţ sau o prinţesă din poveste. Sanatatea iţi este bună, atenţie însă la răceli şi la persoanele care îţi strănută in faţă.

RAC Exagerezi cu încrederea pe care o ai în forţele tale fizice şi psihice! Trebuie să fii mai prudent şi mai reţinut. Cu toate că defensiva e strategia ta preferată uneori te crezi mare şi tare! Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Poţi reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii, sau informatică. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate vei simţi un nou impuls, o nouă stare de emulaţie; idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână!

Horoscop marți, 30 noiembrie. Mare atenție! Această zodie își pune sănătatea în pericol. Ce trebuie să schimbe în viața sa?

LEU În inima ta este o zi frumoasă. Ai nevoie de acest lucru! Oferă-ţi momente plăcute, nu lăsa cenuşiul vieţii să te invadeze! Vrei să începi un proiect care îţi este tare drag. Cere sprijin! O perioadă bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. Dacă ai probleme cu tensiunea arteriala, lucru destul de obişnuit pentru nativii din zodia Leului, este bine să eviţi mesele grele cu feluri multe şi complicate, schimbarea bruscă de temperatură şi presiune şi enervările fără motiv. Probabil că enervările cu motiv nu pot fi evitate!

FECIOARA Astăzi eşti obligat să abordezi probleme mai delicate care pot trezi resentimente. Încearcă să nu fii direct şi justiţiar, nu face o problemă personală, fii diplomat, precaut şi zâmbitor! Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Stomacul tău nu este în cele mai bune toane, aşa că trebuie să-l protejezi, sa iei măsuri. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.

BALANŢA Nu îţi plac situaţiile neclare, dubioase chiar! Astăzi încerci să faci mai multă lumină, să te lămureşti, dar ceea ce găseşti, nu îţi face nicio plăcere! Vezi cum poţi să îndrepţi lucrurile! O serie de evenimente te vor obliga la o analiză  aprofundată. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă – distractia este tot un consum de energie – face să nu obţi rezultatul dorit.

SCORPION Ia măsuri de la primele semne de invidie, sau gelozie. Nu lăsa lucrurile să se transforme în probleme personale greu de rezolvat. Ascultă cu atenţie, zâmbeşte şi nu te grăbi, nu te repezi! Stelele iţi indica o schimbare, care schimbare ar putea sa fie vorba despre o noua distributie a sentimentelor şi preferinţelor tale, in urma unor veşti. Poate că este vorba doar de gusturi culinare, dar cel mai probabil îţi schimbi părerea despre cineva pe care il cunoşti, poate cineva din anturaj, poate de la locul de muncă. Vremea se schimbă şi ea şi ţie nu prea îţi convine!

Horoscop marți, 30 noiembrie. Mare atenție! Această zodie își pune sănătatea în pericol. Ce trebuie să schimbe în viața sa?

SĂGETĂTOR O dimineaţă densă când problemele te asaltează din toate părţile. Ceea ce este important pentru tine este să stai mai mult cu cei dragi, astfel echilibrezi cu succes stresul şi depresia! Nimic din ceea ce este ascuns nu va ramane necunoscut si nu va fi secret ca sa nu iasa la lumina, aşa că ai răbdare şi vei afla şi ceea ce mai doreşti. Ai de plătit nişte facturi – nu iţi face nicio plăcere dar rezolvă neaparat în cursul zilei de astăzi. Ştii că ai facut o mişcare gresita zilele trecute şi astăzi aştepţi urmările. Deocamdata nu se întamplă nimic. Ai timp să te gândeşti la o explicaţie!

CAPRICORN Rezolvă cu diplomaţie discuţiile cu anturajul, familia sau prietenii, un zâmbet, o vorbă bună pot rezolva mai mult decât discuţiile inutile. Foloseşte resursele pe care le ai, nu împrumuta! Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. După această perioadă poți obţine recunoaşterea unor eforturi trecute, aşa că astăzi nu dormi, fii atent!  Este timpul unor mai mari sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează!

VĂRSĂTOR  Realizări mici, care întăresc încrederea. Exprimă-te, discută, nu ţine în tine, nu fii ascuns când nu trebuie! Greutăţile se măresc când te apropii de ţintă. Fii la obiect, scurt, clar. Si azi calculezi la bani, la dobânzi şi la procente. Nu te mai obosi, jocurile au fost deja făcute. Bogaţii vor deveni mai bogaţi şi săracii mai săraci, asta este toată filosofia, nu este nicio luptă de clasă, nu este nicio democraţie, nu este nicio piaţă liberă.

PEŞTI Astăzi debordezi de imaginaţie şi cauţi noi modalităţi ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii! Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe, dar oferă-ţi şi câteva momente de relaxare! Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic deosebit, nou, extravagant, sunt aspectate favorabil numai activitaţile de rutină. În a doua parte a zilei vrei să faci o mulţime de lucruri. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi. În situţia în care vrei să iei atitudine în familie, în cuplu, să pui lucrurile la punct,  consultă-te cu cei născuţi sub semnele Taurului si ale Capricornului, poți gasi multa bunavoinţă, sfaturi competente şi idei bune!