Horoscop marți, 27 februarie. Zodia care nu va mai menaja pe nimeni

Horoscop marți, 27 februarie. BERBEC.  Dacă ești singur, o situație romantică poate deveni din ce în ce mai clară din punct de vedere al sentimentelor. Toate datorită comportamentului tău pozitiv și zâmbetului tău larg. Nu schimba nimic in atitudinea ta, lasă-ți dorințele să vorbească și nu refuza nicio invitație astăzi. Acceptă propunerile, cu inima deschisă. Atmosfera, la serviciu, poate fi puțin tensionată, nu o lăsa să te influențeze, doar ai căști și un internet plin de muzică bună la dispoziție!

TAUR.   Conjunctura astrală pare să îţi indice faptul că, de azi, lucrurile par să înceapă să meargă spre bine, atât profesional, cât și personal, în relaţiile sociale. Încearcă să păstrezi, cu orice preț, traiectoria aceasta benefică… Viziunea ta asupra sensului existenței pare că este în schimbare. E posibil să-ți dai seama că vechile tale convingeri nu-ți mai sunt de nici un folos. Noile idei și cunoștințe îți  pot stimula intelectul și îți pot lărgi viziunea asupra viitorului.

GEMENI.  Stelele par să indice că nu nu stai grozav la capitolul sold contabil, dar e mai bine să nu te lași afectat, banii vin și pleacă, în viață. Puţin umor nu strică, când singura certitudine din epoca post-adevăr este lipsa certitudinii. Râsul este ultima redută, ultimul antidot în lumea aceasta otrăvită de lipsa valorilor personale și a perspectivei. Proştii sunt întotdeauna solemni!

RAC.   Astăzi este ziua în care pari să nu mai ai de gând să îi menajezi pe cei din jur să te eliberezi spunând tot ceea ce crezi, previne-i, înainte, pe cei apropiați, să-ți pună mantaua de ploaie. Sigur se va lăsa cu șuvoaie de lacrimi, ca de obicei! Pari să fii un pic prea obosit, atât de emoțiile care te pot lua cu asalt, în aceste zile, cât și de multele activități în care te-ai implicat în ultima vreme. Mai multă relaxare ți-ar prinde grozav!

Horoscop marți, 27 februarie. Zodia care nu va mai menaja pe nimeni

LEU.   O atmosferă emoțională blândă pare că se instalează astăzi. Poți să simți cât de liniștite sunt emoțiile, cât de ușoare și fluide par relațiile. Astăzi, universul îți poate facilita cele mai intime sentimente, poate repara inimile frânte și poate inspira către împăcare! Măcar astăzi, lasă deoparte subiectele delicate și pretențiile de la cei din jur, nu ar fi păcat să strici echilibrul unei atmosfere atât de dulci?

FECIOARĂ.  Starea de spirit poate fi una puțin mohorâtă, e bine să faci tot posibilul să alungi acest întuneric din suflet și gândire. E posibil să fii suprasolicitat nervos, realizează acest lucru, înainte de a deveni impulsiv și ia măsurile potrivite pentru a remedia situația. Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de schimbarea ideilor, ci de ceva mai profund! Dacă nu știi ce, poți cere sfatul unui prieten bun!

BALANŢĂ.   Dorința ta de a-ți atinge obiectivele te poate împinge spre perfecțiunism. Ai toate șansele să navighezi perfect printre capcanele care ți-ar putea sta în cale. Poți evolua cu ușurință în medii foarte diferite. În timpul liber, te concentrezi pe activitățile tale preferate: fotografia, pictura, muzica sau scrisul. Poți profita de serile încă lungi, de iarnă pentru a lansa invitații și a găti mâncăruri delicioase pentru oaspeții tăi.

SCORPION.   Această zi promite să fie neutră la nivel profesional, poți să-ți încetinești ritmul, să marșezi puțin pe menținerea relațiilor sociale de la serviciu. Discuțiile de lângă filtrul de cafea pot să îți aducă unele informații de care te-ai putea folosi cu success, pe viitor. Emoțiile vechi pot ieși la suprafață… Mai presus de toate, nu te lăsa copleșit de sensibilitatea ta.

Horoscop marți, 27 februarie. Zodia care nu va mai menaja pe nimeni

SĂGETĂTOR.  Pare că a venit momentul să-ţi rezolvi problemele administrative, birocratice, pentru că stresul provocat de ele te poate influenţeaza în mod negativ, atât psihic, cât şi fizic. Poţi începe de astăzi, secvenţial, pas cu pas! Nu uita să-i implici pe cei care îți plac în proiectele tale și nu ezita să le ceri părerea, mai degrabă decât să decizi unilateral ce crezi că este bine pentru toată lumea. Să-ți spun un secret: nu deții secretul fericirii!

CAPRICORN.   A sosit momentul să înțelegi ce este esențial pentru tine și să te eliberezi de frustrările, regretele și alte poveri. Pentru a face acest lucru, nu este nimic mai bun decât să-ți asculți vocea interioară și să comunici liber. Amână orice nu îţi face plăcere, astăzi ar fi bine să te concentrezi pe proiectele urgente, care pot să-ți aducă profituri rapide. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Poți să primeşti o veste bună, care să-ți dea mai multă speranță pentru viitor!

VĂRSĂTOR.  Astăzi, nicio dezamăgire pentru tine, la capitolul sentimental, nimic altceva decât vești bune. Acestea sunt influențele stelelor, care îți stimulează iubirile. Lasă lucruile la voia întâmplării, lasă-te purtat de energiile bune din jurul tău. Nu planifica nimic. Operează pe instinct. N-ar fi rău să faci mai multă mișcare, în aer liber, dar nu te apuca să faci jogging ca zapăcitul prin parcuri, Forrest Gump! Alergatul, spune Cristi Răchitan, marele vindecător, este precum “junk food” – o idee americanească proastă!

PEŞTI.  Această zi poate fi prosperă pentru ajustări, datorită calmului ambiental. Concentrează-te pe elementele esențiale. Evită discuțiile aprinse pentru că îți pot epuiza energia. O sesiune de yoga însoțită de meditație îți poate încărca în mod pozitiv bateriile. Supraveghează-ți sănătatea, în special alimentaţia. Mancarea naturală, fructele, mierea şi ceaiurile din plante românești îţi pot refac vitalitatea!