Horoscop marți, 2 aprilie 2024. Plouă cu bani. Zodia care primește bani în plus la salariu sau direct la Loto

BERBEC  Conjunctura astrală pare să indice că drumul vieţii tale profesionale pare că se pregăteşte de un viraj strâns! Întâmplările, evenimentele, veştile şi acțiunile nu au cum să te aştepte ca tu să fii gata să le accepţi, așa că trebuie să fii gata să le iei în piept. Conjunctura pare să recomande multă precauție în relații, în special cu nativii din zodii de Apă și de Pământ. Încearcă să nu-ți asumi obligații pe termen lung!

TAUR   Marți, datorită unei conjuncturi favorabile, pari să poți să reuşeşti să amesteci savant adevărul cu minciunelele tale caracteristice şi să-ţi promovezi interesele, pentru că este posibil să simți că nimeni altcineva nu se preocupă cu adevărat de ele. Poate ai nevoie de mai multă cumpătare, așa cum par să indice și stelele, inclusiv în ceea ce privește potențialele excese alimentare sau de alt fel.

GEMENI  La locul de muncă, o creștere de salariu ar trebui să te mulțumească din plin. Pentru alți nativi, se poate aștepta un venit neașteptat dintr-o sursă neconvențională, poate un câștig la loto? Pare că nu ar fi cazul să-ți mai faci griji cu privire la următoarele facturi, acestea ar trebui să fie onorate înainte de data scadenței, fără probleme. Acasă, lucrurile par să nu fie chiar așa de roz, fii vesel și împăciuitor, orice ar fi!

Horoscop marți, 2 aprilie 2024. Plouă cu bani. Zodia care primește bani în plus la salariu sau direct la Loto

RAC  Conjunctura de astăzi poate să îți zguduie convingerile, să îți zdruncine emoțiile. Pare că trebuie să sortezi, cu atenție, între ce este esențial și ce este de prisos, păstrând doar autenticul… Probabil că va trebui să aștepți câteva zile pentru a găsi o modalitate de a te face auzit, înțeles și respectat. Evită suprasolicitarea la muncă şi nu mânca prea mult odată, evitând mâncarea ultra procesată.

LEU   Marți pari să fii mai dinamic decât de obicei și oamenii au încredere în tine, dar nu exagera! Te poți simți mai nervos decât de obicei, pare a fi din cauza unei mari dorințe de libertate, care poate pune stăpânire pe tine. Acordă-ți puțin timp singur. Astăzi ai carisma favorizată de conjunctura astrală, astfel  că ai putea profita ca să obţii unele favoruri, în special la serviciu.

FECIOARĂ  Îți este greu să dai dovadă de calm în contactele și colaborările tale, te lași prea ușor destabilizat de emoții puternice? Nu insista și ai încredere în intuiția ta pentru a găsi oameni mai receptivi. Dacă ai fost stresat în ultimele săptămâni, influențele Lunii îți pot transmite energii pozitive, pentru a te ajuta să te relaxezi, să-ți recapeți Zen-ul.

Horoscop marți, 2 aprilie 2024. Plouă cu bani. Zodia care primește bani în plus la salariu sau direct la Loto

BALANŢĂ   Autenticitatea îți poate crește capitalul de atracție, relațiile de prietenie cu sens, pot aduce alinarea sufletului tău! Ești în mod natural dispus să arăți delicatețe, să accepți vulnerabilitatea și confesiunile celor apropiați, poate fi climatul ideal pentru a-ți exprima sentimentele. Poți, însă, să ai tendinţa, păguboasă, să analizezi prea mult lucrurile. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba, mâine este o nouă zi!

SCORPION   Graţie unei gândiri raționale şi a unei conjuncturi astrale favorabile, poți simți că ești, în sfârșit, pregătit să abordezi schimbările pe care le doreai. Poți avea luciditatea să-ți evaluezi corect punctele forte și să lucrezi în mod eficient pentru atingerea obiectivelor tale, chiar dacă drumul până acolo poate părea presărat cu destul de multe obstacole.  Veşti bune de departe!

SĂGETĂTOR   Pare că nu-ți lipsește nici îndrăzneala, nici energia de a lua inițiative, a-ți perfecționa proiectele, a veni cu idei bune și a munci din greu pentru a realiza tot ce ai de făcut. Ziua de marți se anunță foarte dinamică! Configuraţia astrală pare să îţi indice relaţii cordiale şi armonioase cu semnele de Aer şi Apă, dar unele mai puţin reușite cu zodiile de Pământ și celelalte zodii de Foc.

Horoscop marți, 2 aprilie 2024. Plouă cu bani. Zodia care primește bani în plus la salariu sau direct la Loto

CAPRICORN   Prietenii partenerului tău nu sunt prietenii tăi. Recunoaște că poți avea dificultăți în a împărți și că nu accepți să fi pus în fața unui fapt împlinit. Fie lași garda jos și te conformezi, fie tonul ar putea crește! Având răbdare și măsurându-ți cuvintele, poți avea o zi de marți liniștită. Luna pare să rămână în defensivă, dar te-ar putea împinge în luptă. Acceptă să faci un armistițiu, aceasta pare să fie cea mai bună idee.

VĂRSĂTOR   Beneficiezi de multe avantaje. Descoperirile tale sunt unice, ideile tale sunt îndrăznețe și uneori confuze, dar atractive: te urmăm! Să sperăm că nimeni nu are ideea nebună să-ți stea în cale! Este posibil ca ziua să fie agitată din cauza unei situații emoționale care poate căpăta sens. Stai calm, dacă trebuie să iei decizii care implică unele sacrificii. Totul ar trebui să fie bine!

PEŞTI   Fii îndrăzneț, dar nu nechibzuit și poate atunci vei reuși să-ți îndeplinești cerințele inovatoare fără probleme și să câștigi bătăliile autoimpuse. Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes, folosind elementul surpriză. Nu uita, totuși de planul ”B”, orice strateg știe că e cel mai important. Poți fi mai răbdător și, poate, mai inspirat, profită de acest echilibru pentru a-ți încărca bateriile.

Horoscop marți, 2 aprilie 2024. Plouă cu bani. Zodia care primește bani în plus la salariu sau direct la Loto