Horoscop marți, 17 august. Minerva anunță o zi grea pentru o zodie. Ține problemele la distanță

Berbec – Trasează traiectoria carierei și încotro te îndrepți. Acest aspect îți oferă puterea unui investigator financiar. Poți vedea adevărul propriei imagini financiare, precum și cel al instituției în care lucrezi. Este o zi excelentă pentru a trimite CV-ul sau pentru a contacta pe cineva care se ocupă de recrutare. Este forte important să fii calm.

Taur – Este o zi bună pentru a petrece mai mult timp ascultând și încurajând, mai degrabă, decât pentru a da sfaturi sau încercarea de a educa pe cineva. Este una dintre cele mai bune zile pentru domeniul imobiliar. Prețurile proprietăților vor crește probabil și vei avea un comision foarte bun. Ia câteva decizii bune pentru a evita obiceiurile nesănătoase.

Gemeni – Este o zi bună pentru a analiza investiții de tot felul, întrucât ești capabil să identifici vicii ascunse și să evaluezi subiectul, inclusiv un prospect complicat. Îmbini simțul psihic cu investigarea faptelor. Poți folosi acest lucru pentru a găsi investiții, individual, sau un consilier de investiții excelent. O obișnuință bună va ține problemele la distanță.

Rac – Pasiunea se combină astăzi cu intelectul, ceea ce înseamnă că atunci când iubești cu adevărat, ai o listă de motive pentru asta. În general, este o zi bună pentru finanțele tale, deoarece toate datoriile anterioare vor fi compensate și împrumuturile vor fi aprobate cu ușurință, chiar dacă mai trebuie să duci vreo hârtie la bancă.

Horoscop marți, 17 august. Minerva anunță o zi grea pentru o zodie. Ține problemele la distanță

Leu – Poate vrei să refaci întregul sistem de lucru, să îți muți biroul în altă parte sau să îți schimbi locul de muncă. Acum este momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra bugetului și a evita cheltuielile inutile. A sosit momentul să te gândești serios la finanțele tale. Posibil să fii luat câteva kilograme în plus datorită alimentației haotice.

Fecioară – Poate ai spus că vrei să renunți la zahăr, iar partenera ta petrece după-amiaza prăjind cafeaua și râșnind-o. Sau partenera ta poate decide să rămână într-un anumit buget, deoarece completezi coșul de cumpărături online la refuz. Adresează-te imediat medicului de familie pentru orice problemă cu care te confrunți săptămâna aceasta.

Balanță – Poți evalua informațiile cu precizie. Și, deși acest lucru poate fi legat de acordul de ieri, astăzi, se concentrează foarte mult pe casă și pe familie. Informațiile trunchiate pe care alții au crezut că le pot ascunde de tine sunt mai ușor de văzut. Ziua te va sprijini să ai banii necesari pentru rezolvarea unor litigii sau a altor probleme juridice.

Scorpion – Chiar și cel mai mic detaliu îți sare în ochi. Citești și analizezi unele contracte, examinezi o serie de documentele legale și chiar să citești termenii și condițiile în loc să faci rapid clic pe „Sunt de acord”. Unii nativi pot primi un contract de angajare. Este posibil să vinzi proprietăți și să semnezi pentru o achiziție și varii vânzări.

Horoscop marți, 17 august. Minerva anunță o zi grea pentru o zodie. Ține problemele la distanță

Săgetător – . Va fi o provocare să fii clar astăzi. S-ar putea să îți fie greu să te faci înțeles sau să înțelegi ce vor ceilalți. Încearcă să ai răbdare și să nu încerci nimic complex. Dacă ai deja o mică afacere, evită să intri într vreun parteneriat acum, deoarece ar putea exista probleme financiare în viitor. Dacă vrei să dai jos câteva kilograme săptămâna aceasta ai să o faci cu ușurință.  

Capricorn – Dacă lucrezi în domeniul didactic, este un moment excelent să demonstrezi de ce ai vrut să fii dascăl. Este timpul să revii pe piețele de capital, deoarece vei obține beneficii din astfel de investiții. Profiturile sunt probabile dacă investești cu grija cuvenită. Copiii în schimb, pot fi vulnerabili la boli din cauza schimbării rapide a vremii, așa că va trebui să fiți atenți la ei.  

Vărsător – Ai putea petrece ziua trecând în revistă diverse teorii ale conspirației pe internet despre lucruri care nu au nicio legătură cu viața ta. Renunță la ideea de a vinde până la o dată ulterioară, când apartamentul sau casa vă poate aduce un preț mult mai bun. Fă acele activități care îți plac cu adevărat, cum ar fi plimbările lungi.

Pești – E o săptămână bună și pentru șomeri, deoarece pot găsi locul de muncă mult așteptat  și vor avea de unde să aleagă. Fii precaut și vezi pe ce cheltui acești bani. Succesul va veni, cu condiția să lucrezi foarte mult și atent. Femeile însărcinate ar trebui să rămână relaxate în ceea ce privește sănătatea lor. Să urmeze instrucțiunile medicului specialist.

Horoscop marți, 17 august. Minerva anunță o zi grea pentru o zodie. Ține problemele la distanță