Horoscop luni, 29 noiembrie. O zodie este foarte bârfită. Nu toată lumea îți vrea binele! Ai mare grijă

BERBEC   Nu toată lumea îţi vrea binele. Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă, cum se spune! Pe seară, cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva! Mijlocul zilei de luni este o perioadă activă, cu toţi Berbecii puşi pe cheltuieli şi tratamente de întreţinere, cu orice preţ. S-ar putea să fie catarsisul de care ai nevoie în lumea asta oarecum anapoda. Ultima parte a zilei nu este foarte prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli şi prudenţă faţă de anturajul apropiat, putea evita neplăcerile.

TAUR  De dimineaţă poţi primi unele veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu da crezare celor care vor să-ţi strice ziua cu veşti proaste.  Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii! Aspectele benefice sunt în cumpană astăzi cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar placută! Astăzi, la serviciu, fii pragmatic şi nu contrazice şefii şi colegii seniori. Un zâmbet cu subînțeles este mult mai indicat.  Toată lumea şi deci şi o bună parte dintre nativii din Taur, este convertită la religia cumpărăturilor pentru Moș Nicolae.

GEMENI  E o zi în care poţi să te bazezi pe instinct, pe prima impresie, fie că e vorba de muncă sau de dragoste.  Ai intuiţie, ghiceşti motivele ascunse ale celor din jur, prevenit înseamă pregătit! O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o mică criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală, o informaţie distorsionată de presă, prieteni sau rude. Având in vedere şi luând in consideraţie lumea asta nebuna, nebună, nebună ai renunţat la cura de slabire, dar o sa regreţi amarnic la prima petrecere!

RAC  Analizează-ţi activitatea, vezi dacă eşti în progres, sau pierzi timpul. Mercur arată noroc la cumpărături, poţi găsi unele lucruri, pe care le doreai, la solduri! Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante. Nu-ţi lipseşte ambiţia şi energia, dar în conjunctura actuală, astrală şi de la locul de muncă, nu-ţi foloseşte la nimic, singura cale de urmat este „politica struţului”. Conjunctura se schimbă, situaţia se schimbă, oamenii se schimbă aşa că poţi avea şi o perspectivă mai bună. Păstrează-ţi speranţa, viata este frumoasa şi poţi să o faci şi plăcută!

Horoscop luni, 29 noiembrie. O zodie este foarte bârfită. Nu toată lumea îți vrea binele! Ai mare grijă

LEU  Ai o dispoziţie schimbătoare, astăzi, de luni. Dar, eşti răsfăţat şi lumea îţi face pe plac. Pe fond, eşti dezamăgit pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni neserioşi, care nu îşi ţin cuvantul. Un coleg de la serviciu, sau unde activezi, iţi solicită astăzi ajutorul. Fă tot posibilul, pentru că stelele spun ca ajutorul dat se va intoarce înzecit. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe mâine!

FECIOARA   Un horoscop complex, cu multe aspecte, te îndeamna la mai multă discreţie şi la o anumita diplomaţie. Stai puţin şi gândeşte-te că poţi găsi şi oameni de bună-credinţă, care te pot ajuta! Schimbarea care pare că are loc în sufletul tău este doar de suprafaţă, de fapt răspunzând unor comandamente sociale. Este vorba de mimetism socia,l nu de cine ştie ce ce trăiri complexe.  Ai ocazia să-ti tratezi durerile acelea care nu te mai lasă. Nu mai amâna, sănătatea este bunul cel mai de preţ. Veşti bune de departe.

BALANŢA   Nişte decizii! Nu-ţi place de loc, pentru că trebuie să fii rapid, spontan şi graba nu te caracterizează. Jupiter te ajută cât poate, iar Marte îţi dă energie, dar soarta ţi-o faci singur! Te-ai obişnuit, deja, ca lucrurilă să nu-ţi iasă din primă, cu toate că situaţia este statistică. Unii nativi din Balanţă pot să aibă succese imediate şi aproape fără efort. Astrologia nu este o filosofie comunistă, nici pe departe – evident, nu avem toţi aceiaşi soartă!

SCORPION   Se pare că totul merge bine în această zi! Cu o excepţie, nu trebuie să iei decizii legate de bani, cheltuieli, împrumuturi, bănci. Domeniul relaţiilor umane e mai avantajat de conjunctură. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută în anturaj sau în familie. Nu-ţi lăsa interesele personale pentru mai târziu, în favoarea prietenilor sau rudelor. Nu lua nimic foarte în serios, joacă-te, fii vesel şi bucuros. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nici o importanţă. Ştii că ai o zi bună, vrei să ai o zi bună, poţi avea o zi bună!

Horoscop luni, 29 noiembrie. O zodie este foarte bârfită. Nu toată lumea îți vrea binele! Ai mare grijă

SĂGETĂTOR   Contradicţii, minore, îţi umbresc ziua. Încearcă să rezolvi prin dialog, prin clarificarea problemelor. Ai grijă de corpul tău, nu-l exploata la extrem şi sufletul se va simţi mai bine! Rezolvă cu mult calm discuţiile cu sexul opus – diplomaţia şi intriga au rezolvat infinit mai multe probleme decât violenţa şi războaiele. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Nu risca nimic în această zi, pentru că Jupiter este un pic supărat pe tine. Ei, nimic personal, bârfe şi intrigi în Olimp…

CAPRICORN    Mai mulă lume se bazează pe tine. Astăzi ai o zi densă, aglomerată, în orice domeniu ai munci. Încearcă soluţii simple, verificate în timp, nu fii perfecţionist complicat când nu trebuie! O veste sau o întâlnire iti face mare plăcere. Proiectele începute astăzi, chiar cu Saturn, protectorul zodiei, afectat, vor aduce rezultate excelente. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung.

VĂRSĂTOR  Astăzi nu trebuie sa faci cheltuieli extravagante cumpărând ultimile noutăţi în computere, sau modă. Atenţie, nu tot ce este mai nou, este şi mai bun! Nu te lansa în discuţii inutile! Eşti făcut din pulbere de stele. Străluceşte şi adu optimism şi bine în jurul tău. Nimic nu se compară cu un zâmbet. Binele aduce bine, răul aduce mai mult rău. Nu te enerva, nu riposta, nu fi agresiv, lumea este aşa cum este şi nu poţi să o schimbi. Dar poţi să încerci să te schimbi pe tine!

PEŞTI  Ziua este în „dinţi de fierăstrău”, când sus, când jos – când vesel, când trist! O zi care începe bine, dar oboseşti către sfârşit nejustificat de mult! Evită să faci eforturi fizice mari! Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu sau în societate încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri, renuntind la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi : „totul sau nimic” !