Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia care are o zi cumplită: Ai impresia că totul este împotriva ta

BERBEC  O zi plină de evenimente, de trăiri, de energie emoţională – pentru tine. Profită, rezolvând problemele urgente, dar şi făcând puţină mişcare. Domeniul sentimental e favorizat de conjunctură. Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă din Orient. Analizează cu atenţie, probabil că nu te interesează, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă de pe la noi. Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui de o mare rezervă de „încăpăţânare”. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină.

TAUR  Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii, cu cei de la serviciu.Trebuie sa sprijini, să ajuţi, pe cineva şi acest lucru este bine cotat de cei din jur! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Dimineaţa trebuie să te ocupi de problemele altora. Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la o conferință online. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil.

GEMENI   O zi de luni, de început de săptămână, care pare bună şi relaxantă pentru tine. Iţi prieşte orice discuţie cu cei din jurul tău şi faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta astăzi chiar fără să insişti, să-i baţi la cap! Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Planuri poți să faci! Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Perioada iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

RAC   Încearcă să nu cedezi impulsurilor tale de moment. Fii calm şi zâmbitor, astăzi cineva drag are nevoie să îl pui pe primul plan şi să îi dai cel mai bun sfat cu putinţă în situaţia dată. Ai oarecare nesiguranţă, astăzi, neaşteptată şi nerecomandabilă. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre şi trebuie neapărat să prevalezi. Supravegheză-ţi regimul alimentar, mai ales dacă ai plecat deja, pe undeva şi eşti în călătorie. Radio Erevan este întrebat: călătorie este şi drumul până la serviciu? Răspuns: depinde dacă te duci sau te întorci!   Se ştie că nu te fereşti de mâncărurile exotice, dar măcar întreabă din ce sunt făcute. Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia care are o zi cumplită: Ai impresia că totul este împotriva ta

LEU Astăzi eşti de un umor schimbător, natura ta generoasă şi naivă îţi poate juca o festă. Fii atent la ceea ce se spune şi mai ales la ceea ce nu se spune! O zi cam dubioasă, paroles, mon cher! Conjunctura astrologică îţi este, totuşi, favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă. Vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de programul tău şi gândeşte bine, în interesul tău. Binele la bine trage!

FECIOARĂ  Definitiv, nu este o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri măreţe, iluzorii. Există în tine o urmă de regrete, dar şi aşa este bine! Perioada zilei de astăzi nu este foarte rea, dar nici cea mai buna din viaţa ta! Mai este un aspect minor negativ, dar pe care îl interpretez ca pe o obosela cronică sau o oarecare stare de disconfort faţă de vreme, vremuri şi oameni. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere. Şi gândeşte de bine, vorbeşte de bine, fă fapte bune! Dacă poţi!

BALANŢĂ  Ai impresia că totul este împotriva ta. Tot felul de mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai e de partea ta, dar ar fi bine să fii mai prudent, mai atent, norocul şi-l face şi omul! Astăzi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Balanţe pot realiza ceea ce îşi propun, statistic vorbind.  O zi de luni în care nu te simţi chiar extraordinar, dar cu puţin bun simţ si refuzând problemele, o s-o scoţi la capăt! Cum să refuzi problemele? Simplu, învaţă sa spui, nu! Nu, nu ştiu, nu pot, nu mă duce capul! Nu te da mare în probleme pe care nu le ştii, cu toate că talentul Balanţelor este să se dea mare ca să placă şi să obţină armonia de care are atâta nevoie…

SCORPION  Nu te lua după zvonuri, dar verifică şi controlează. Pe seară poți avea ocazia să verifici o bârfă, un zvon mai vechi, care te priveşte direct şi care ţi-a dat multă bataie de cap în trecut. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei din jur, dacă merită, concentrează-te cu entuziasm şi optimism pe ceea ce ai de făcut.  Domeniul sentimental este astăzi bine aspectat de stele. Configuraţia astrologică îţi indică o energie în creştere. Profită de această amplificare a vitalităţii, cu harnicia şi voinţa care te caracterizează, să prevalezi, să ai succes. Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei este pentru îmbrăcăminte.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia care are o zi cumplită: Ai impresia că totul este împotriva ta

SĂGETĂTOR   Astrele indică veşti noi, interesante. Dar, nu prea ai dormit bine şi gândurile nu îţi dau pace. Situaţia e complexă. Nu ai linişte pentru că eşti în urmă cu multe treburi. Fă-ţi un plan! Astăzi ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea anturajului este ca un balsam pentru sufletul tău. Ori problema cu care te confrunţi astăzi este foarte complexă, ori, din cauza oboselii, nu te poţi concentra. Şi într-un caz şi în celălat, nu aştepta să intri în criză de timp, cere ajutor. Cu toate ca vremea și vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj.

CAPRICORN Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie paradoxală din care poţi ieşi cu dificultate. Pe seara, ceva nou, o veste sau un film pe net. În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. Astăzi, la început de săptămână, a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să sintetizezi. Configuratia astrologică arata că poţi coopera bine cu semnele de aer şi foc, un Leu te poate ajuta decisiv într-un domeniu sensibil al activităţii tale. Evită, dacă poţi, Racii şi Peştii. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba.

VĂRSĂTOR   Situaţia la serviciu pare tensionată, dar o poţi schimba prin calm şi arborarea permanentă a unui zâmbet. După o dimineaţă densă, seara e momentul să te relaxezi, poate la o cină în doi! Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă asupra problemei. Mai caută puţin şi vei găsi persoana. Astăzi ai ceva mai mult noroc decât în mod obişnuit. Iar conjunctura astrologică indică că ai noroc în toate domeniile, fie financiar, fie sentimental. Ai grijă, norocul este înşelător! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat.  Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci, decât îi ajuti.

PEŞTI   Astăzi te pot bântui nişte probleme din trecut. Nu ceda regretelor, deciziile luate atunci au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la schimbările de temperatură! Eşti într-o perioadă de reconstrucţie sentimentală şi ziua de azi e nimerită să-ţi lămureşti unele lucruri şi mai ales să te înţelegi pe tine, structura modului în care înţelegi dragostea. Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile sunt sub un semn fast. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia care are o zi cumplită: Ai impresia că totul este împotriva ta