Horoscop luni, 13 decembrie. O zodie este atacată din toate părțile: Toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de alţii

BERBEC   Lumea, la serviciu, sau acasă, are încredere în tine. Astăzi, stelele indică o disponibilitate de a ieşi din cotidian, de a face şi încerca lucruri noi. Toate drumurile îţi sunt deschise! Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile. Surprize plăcute. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Filosofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai bună.

TAUR   Dimineaţa este densă, dar ai perspectiva terminării lucrurilor până la vacanța de Crăciun. Intuiţia, instinctul, prima impresie sunt avantajate astăzi. Dă curs acestor impulsuri ilogice şi poţi avea surprize plăcute. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere electronice. Nu te implica în proiecte, sau în cauze pierdute, evident, de la început.

GEMENI  Ai nevoie de aprobarea şi încurajarea celor din jurul tău. Ai o componentă de actor, în caracterul zodiacal şi aplauzele şi laudele îţi sunt necesare ca să faci efort, sau să progresezi! Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea favorabilă a problemelor de astăzi.

Horoscop luni, 13 decembrie. O zodie este atacată din toate părțile: Toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de alţii

RAC  Cu timpul, totul trece, numai moartea este definitivă! Eşti în rezonanţă cu acest adevăr filosofic. Şi îţi faci din asta şi o scuză. Îţi este greu să rezolvi unele probleme de serviciu şi aştepţi să treacă timpul… Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Dar aşteaptă momentul favorabil, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază!

LEU   Nimic nu pare să te deranjeze, nici prostia, nici agresivitatea. Serenitatea ta zen se bazează pe faptul că prietenii de la serviciu și familia sunt aproape de tine şi îţi oferă dovezi constante de sprijin și ajutor colegial. La locul de muncă dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Ai dreptate!

FECIOARĂ  Te schimbi la faţă! Nu te aşteptai la aşa ceva! Surpriza este mare şi nu ştii cum să te comporţi, ce să faci, ce să spui. Nu te exterioriza imediat, mai aşteaptă să vezi ce se întâmplă! Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este dăunătoare. Ascultă cu atenţie, oportunităţile, fie în afaceri, fie în carieră – ele abundă, dar nu fac mult zgomot!

Horoscop luni, 13 decembrie. O zodie este atacată din toate părțile: Toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de alţii

BALANŢĂ  Este momentul să verifici şi valorifici relaţiile tale umane, sociale. Ritmul zilnic profesional este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Nu pleca la drum lung! Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverența oarba este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare!

SCORPION    O zi favorabilă, în care ai reacţii armonioase la unele acţiuni ale celor din jurul tău. Combină farmecul personal cu logica şi aşa poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie la locul de muncă! Fii tolerant şi emană impresia ca trebuie să domneasacă un spirit de fair-play – „…o să avem de câştigat cu toţii…”! Foarte bune aspecte în profesie, meserie. Fii hotărât în acţiuni, toate trebuie să iasă astăzi!

SĂGETĂTOR  Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul, cu cei de la serviciu. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales.

Horoscop luni, 13 decembrie. O zodie este atacată din toate părțile: Toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de alţii

CAPRICORN  Faci eforturi în direcţia corectă în relaţiile tale profesionale. Totuşi, nu poţi să nu remarci că toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de… alţii! Ţie îţi rămâne rezolvarea lor! O zi bună pentru că regăseşti un obiect sau o relaţie care s-a pierdut sau s-a eclipsat.  Cu o Lună neaspectată nu te baza foarte mult pe intuiţie, totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi.

VĂRSĂTOR  Te-ai tot gândit şi socotit la mica vacanţă de Crăciun. Vrei să pui în aplicare planurile tale. Nu e uşor, întâlneşti obstacole grele, trebuie să-ţi faci aliaţi! La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă.

PEŞTI   Tendinţa ta naturală către trai bun şi fără griji surprinde astăzi pe cei din jurul tău, de la locul tău de muncă. Ca şi când nu ar fi naturală, legitimă! E momentul când poţi cere, negocia, ceva care să te avantajeze! Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale profesionale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic, dacă total, sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai.

Horoscop luni, 13 decembrie. O zodie este atacată din toate părțile: Toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de alţii