Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, să riște totul. Lumea te minte! Atenție la informațiile false

BERBEC Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai niște bănuieli, intuiția îți spune că treburile, acolo unde muncești, nu sunt pe direcția cea mai bună. În același timp poți să cauți altceva, dacă ești policalificat, schimbi locul, schimbi norocul. Dar nu este bine să faci acest lucru înainte de sfârșitul pandemiei! Astăzi este Paștele Blajinilor, procedează în consecință.

 

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești online în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu ești la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elvețiană, fii atent la nuanțe. Ai citit, vreodată, contractul cu banca?

                                                                               

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Criza de timp este a doua meserie a Gemenilor. Poate, de aceea, nu se termină treburile începute. Astăzi, de Paștele Blajinilor nu este indicat să cumperi lucruri care nu îți trebuie neapărat!

 

RAC  La serviciu este o zi plată, monotonă, care nu îți îmbunătățește performanțele. Începutul săptămânii de lucru te găsești gata de distracție. O zi de luni bună pentru cumpărături, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la un film nou, după program, pe net. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, să riște totul. Lumea te minte! Atenție la informațiile false

LEU   Munca ta este o problemă de atenție și de relații umane. Fie că ești pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenția aduce profesionalismul și competența, cu ea. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, ești în pierdere de resurse.

 

FECIOARĂ Nimic nu se compară cu o victorie profesională, fie că ai câștigat o licitație, fie că ai încheiat un contract avantajos, fie că ai investit câștigător la bursă. O zi de luni favorabilă, în special, pentru marea majoritate, la cumpărăturile săptămânale de completare după consumul din weekend. Ocupă-te de programul tau obişnuit, seara ieși în oraș, poate la un film nou pe Netflix  şi stelele spun ca totul este bine în această zi a Paștelui Blajinilor!

 

BALANŢĂ Atenție mare la trafic, dacă conduci mașina, motorul sau o bicicletă. Și mai mare atenție, dacă mergi pe jos! Astăzi, de Paștele Blajinilor, nu scoate bani din buzunar decât pentru alimente și acelea cu o listă clară și bine întocmită.Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat!

 

SCORPION În acest început de săptămână de lucru realizezi că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această zi poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul, ești în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îți deschide multe posibilități.

Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, să riște totul. Lumea te minte! Atenție la informațiile false

SĂGETĂTOR  La serviciu, sau unde lucrezi, dacă ești cu munca la domiciliu, sau ai o profesie liberală, ai câteva posibile momente vesele. Poate fi pe lângă bancuri, sau glume, un cățel, sau o pisicuță, adusă de un coleg. Zi de cumpărături săptămânale, de completare după consumul din weekend. Normal, este luni! O zi obişnuită, ca multe alte zile de luni. Déjà vu? Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai!

 

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în această zi. Nu te risipi, nu risca în afaceri și domenii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Mercur și Jupiter îți indică că investițiile făcute astăzi pot să aibă rezultate bune. Nu răspunde la provocări, mai ales dacă vin din partea unei femei.

 

VĂRSĂTOR Ești gata să pariezi, să riști. Utopiile zodiei! Mai verifică odată informațiile strict confidențiale primite, stelele spun că sunt ”fake news”. Cineva, cumva, vrea să ai informații false. Eu, dacă aș fi în locul tău, aș sta cu banii în buzunar, când aș găsi ceva de cumpărat mi-aș spune că pot să găsesc ceva mai bun și mai ieftin!

 

PEŞTI Începi o săptămână de lucru grea și obositoare. Astăzi, de Paștele Blajinilor, numai vorbi mult la mobil, încearcă să te concentrezi, ai câteva probleme importante și spinoase de rezolvat. Trebuie să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi, să recuperezi energia consumată. Asta după program, la serviciu se declanşează o mică criză, ai uitat ceva – nici eu nu-mi amintesc ce!

Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, să riște totul. Lumea te minte! Atenție la informațiile false