Horoscop joi, 6 ianuarie! Zi grea pentru o zodie: Nu dramatiza disproporţionat situaţia prin care treci

BERBEC  Joi, zi de lucru, pentru mulți. Ai o stare de spirit ondulatorie, schimbătoare. Dar, la serviciu,  eşti în general optimist şi nici frigul nu mai pare aşa de mare. Atragi norocul prin atitudinea ta pozitivă şi te descurci onorabil! Pentru berbecii tineri, pentru miei, aceasta zi, în special, trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt, de fapt şi ceea ce doresc sa facă în viaţa. Timpul nu aşteaptă şi nu iartă, zboară, trece fulgerător, nu pierdeți timpul, pentru că timpul nu ia prizonieri!

TAUR Astăzi ai o revelaţie. Realizezi că munceşti, te sacrifici pentru alţii, care nici măcar nu-ţi mulţumesc! Eşti taur, nu bou, aşa că nu te mai lăsa folosit, refuză politicos, zâmbind! Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii, sau cu cei care muncești. Schimbările dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimbă modul, schimbă abordarea – tenacitatea este buna cand eşti în câştig, sau pe o poziţie de care să te agăţi cu ghearele şi dinţii!

GEMENI   Nu te lăsa cuprins de furii, invidii, gelozii – sentimente puternice, dar negative!  Intensitatea emoţiilor tale de astăzi te împiedică să fii logic. Dar, veştile pe care le primeşti te bucură. Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, la serviciu, unde muncești, pentru că lucrurile se pot lamuri aproape fără intervenţia ta. Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii, sau informatică.

RAC   Trebuie să reduci ritmul activității! Este prea rapid pentru tine și, mai devreme, sau mai târziu, o să faci greșeli. Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic neobişnuit, extravagant, sunt aspectate favorabile numai pentru activitaţile de rutină, ești scos din priză de vacanța de sărbători. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Perioada zilei de astăzi este, în general, benefică şi poate aduce realizări şi noroc. Dar, nu discuta în contradictoriu!

Horoscop joi, 6 ianuarie! Zodia care nu trebuie să se mai lase folosită. Refuză politicos, zâmbind

LEU  Trebuie să priveşti realitatea în faţă! Treci printr-un pericol financiar. De fapt toată lumea trece, dar neplăcerea ta este provocată de propria naivitate, sau generozitate. Te furi singur! Trebuie să te gândeşti foarte bine, acum la început de an, cum o să foloseşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre. Pentru că depunerea lor la bancă nu a fost soluţia profitabilă, dobânda este mai mică decât rata reală a inflaţiei, trebuie să recunoşti!

FECIOARĂ   În viața profesională te bazezi prea mult pe conjunctură, pe noroc. Totuşi, să convingi, să obţii aprobări, pare astăzi foarte uşor pentru tine. Canalizezi energia ta mentală de „partea pozitivă a forţei”! O perioadă bună, o zi muncă de început de an, bună pentru planificarea activitaţii şi mici achiziţii. Invaţă, în această lume superficială şi grăbită, să nu mai dai atâta atenţie detaliilor, să fii mai iute şi mai dinamic, fără să faci rabat la calitate, mai ales dacă este vorba de interesele tale.

BALANŢĂ   Astăzi vrei să te orientezi în direcţia cea bună, a rezolvării propriilor interese, să urmezi drumul tău strategic în viaţa profesională, de unde câștigi banii. Reuşeşti să depăşeşti nişte bariere, să ieşi dintr-un punct mort. Ziua nu iti este foarte prielnică în abordarea unor persoane din sfera autorităţii publice. Celebrul om de la ghişeul statului! Chiar dacă este virtual. Aşa că lasă pe altă dată, este, pentru mulți pribtre primele zile de lucru de anul acesta. Nu te apuca să faci economii nefireşti, să-ţi duci banii la bancă, pentru că tot tu o să suferi.

SCORPION   La serviciu, anul trecut, ai reuşit să închei unele alianţe şi fidelii tăi sunt gata de atac, dar toţi aşteaptă. Însă, depistezi, cu simţul tău scorpionic, în această zi de lucru a lui 2022, o persoană ostilă. Îţi pregăteşti, cu grijă, veninul… Adevarul nu-ţi serveşte decăt să-ţi faci noi „potenţiali ostili”, aşa incât măcar astăzi admiră toaletele colegelor şi înţelepciunea şefului. Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Pune-ţi un zâmbet şi îmbracă-te curat, frumos, astăzi dragostea este punctuală la întâlnire.

Horoscop joi, 6 ianuarie! Zi grea pentru o zodie: Nu dramatiza disproporţionat situaţia prin care treci

SĂGETĂTOR   Multe responsabilităţi îţi apasă umerii. Lumea are încredere în tine, dar nu exagera, ai prea multe de rezolvat şi tu eşti unul singur, la acest început baroc de an! Încearcă să amâni pe unul şi pe altul fără a refuza. Profesional, este timpul unor mai mari, sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează! În a doua parte a zilei vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti în totalitate, dar viaţa este formată din încercări.

CAPRICORN  Spiritul tău de supravieţuitor te ghideză în direcţia bună. La muncă nu-ţi crea probleme inutile, ocoleşte persoanele negative, frustrate, depresive. Astăzi consumi multă energie pentru interesele tale! Persoane născute sub semnul focului îţi cer sprijinul, expertiza ta. Chiar dacă nu este uşor, încearcă să le ajuţi, semnele de foc nu uită binele făcut. În a doua parte a zilei, în puţinul tău timp liber încearcă să te odihneşti mai mult, să te relaxezi, lasă programele ambiţioase de distracţie pe altă dată.

VĂRSĂTOR   Nu dramatiza disproporţionat situaţia prin care treci la locul de muncă, este doar o altă zi de muncă din acest an. Orice are o latură comică, găseşte-o şi tu şi fă puţin haz de necaz. Apoi gândeşte-te bine ce să faci ca să ai succes, să prevalezi! Exagerezi partea negativă a vieţii tale. Păcat grav, nu respecţi regula principală a jocului: „binele la bine şi răul la rău, trage!” Dacă vezi numai jumătatea goală a sticlei, sau paharului, că sunt multe versiuni, ei bine, o să-ţi fie mereu sete! Fii de partea „pozitivă a forţei”!

PEŞTI  Ia totul mai uşor, mai în glumă, zâmbeşte! Astăzi eşti prea serios. Dar nu ieşi din domeniul tău de expertiză, mai ales în problemele tehnice. Este mai uşor să eviţi, decât să repari!  Astăzi te simţi chiar bine, de la început de an, pentru că te simţi în relativă siguranţă iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Astăzi, dezvăluirea sau descoperirea unor amănunte tulburătoare despre o persoana din anturajul tău îţi dă o motivaţie în plus să acţionezi imediat.