Horoscop joi, 23 mai. Ți se dă peste cap toată rutina! Zodia care trebuie să se pregătească

BERBEC Stelele spun să fii mai puțin rigid cu persoana care flirtează în prezent cu tine, un mic joc de seducție nu a rănit niciodată pe nimeni! Profită de lingușiri, complimente, îndrăznește să te joci și, de ce nu, să ai încredere. Verifică-ți informațiile înainte de a lua o decizie drastică. Adevărul este adesea mai nuanțat decât crezi. Cei din jurul tău îți pot face unele greutăți… Ia lucrurile așa cum sunt, pare să fie singura soluție!

TAUR Venus, planeta ta protectoare, pare să îți fie favorabilă. Acest lucru se poate traduce prin relații sociale bune cu cei din jur și o vitalitate mai crescută. Datorită bunei tale dispoziții, viața de zi cu zi poate părea mai puțin plictisitoare decât de obicei. Într-adevăr, poți contribui cu entuziasm la tot ceea ce ai de făcut, interacțiunile tale pot fi foarte călduroase, iar ziua ar trebui să treacă rapid.

GEMENI Pare să fie un moment bun pentru a te exprima sau a-ți demonstra talentele, pentru a distra prietenii influenți sau pentru a ieși și a te distra. Poți să reușești să demonstrezi și că, renunțând la tact, poți, uneori, obține ceea ce îți dorești. Joi, influențele planetelor Jupiter şi Venus pot indica relaţii armonice, bune, în domeniul profesional, cu nativii din semne de Foc şi de Aer, dar unele mai puțin favorabile cu nativi din semne de Pământ şi de Apă.

RAC Pe fondul unei conjuncturi complexe şi a planetei Venus favorabile, ziua de joi poate fi un prilej bun să pui la punct detalii ale vieţii tale, în special în ceea ce privește viața ta personală, dar și sentimentală. Nu te mai gândi așa de mult la bani și concentrează-te pe oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat sau mai de succes.

Horoscop joi, 23 mai. Ți se dă peste cap toată rutina! Zodia care trebuie să se pregătească

LEU Dacă ai de-a face cu schimbări rapide: o promovare, o piață nouă, o mutare planificată, încearcă o abordare graduală. Ar trebui să ai toate șansele să negociezi mai eficient acest punct de cotitură important. Concesiile financiare pe care probabil le veți face astăzi vor fi răsplătite, nu trebuie să-ți faci griji. Compromisurile ar trebui să ți se pară mai simple, ai toate șansele să beneficiezi de arta de a convinge.

FECIOARĂ Influența planetară a zilei de joi pare să fie intensă și energizantă, pare că a venit momentul să asimilezi lucrurile noi pe care le-ai adunat în ultimele zile, să-ți lași creativitatea să vorbească, încetând să-ți mai intelectualizezi emoțiile sub pretextul de a te proteja de ele. Acordă-ți timp să te gândești înainte de a face schimbări radicale în viața ta. Fii vigilent cu privire la investițiile pe care le-ai putea face, acestea pot fi pozitive, dacă sunt moderate.

BALANŢĂ Stelele au grijă de finanțele tale și ajută la redefinirea priorităților tale în acest domeniu. Dacă ai favorizat întotdeauna posesiunile materiale, în detrimentul celor spirituale, stelele par să fie,  acum, cele responsabile de revizuirea valorilor tale, plasându-ți apetitul material pe plan secund. Pare să fie timpul să te reorientezi asupra lucrurilor esențiale, pentru a putea ajunge la destinație dorită: o viață împlinită!

SCORPION Dacă astăzi ți se prezintă o oportunitate de a gândi în afara cutiei, în afara zonei de confort, fii vigilent. Un strop de aventură poate avea un anumit farmec, dar evită să te expui la complicații. Nu te lăsa impresionat de confortul aparent al concurenților tăi. Imaginea care ți se prezintă poate să nu fie reală, în orice caz nu trebuie să fie ceea ce vezi tu, neapărat.

astrologie, horoscop
SURSA FOTO: Unsplash.com

Horoscop joi, 23 mai. Ți se dă peste cap toată rutina! Zodia care trebuie să se pregătească

SĂGETĂTOR Joi, conjunctura astrală relevă faptul că pari să îți desfășori activitățile profesionale așa cum crezi de cuviință. Dacă apar zvonuri la birou, nu le dai atenție, doar îți faci treaba. O propunere interesantă îți poate ieși în cale, poți avea unele probleme să o crezi. O persoană care te intrigă poate face acum parte din viața ta sau poate face parte în curând din ea. S-ar putea să fie nevoie să-ți lărgești sfera relațiilor și asta ți se potrivește foarte bine. Diversitatea relațiilor umane este ceva care te atrage, la fel ca și originalitatea.

CAPRICORN Astăzi pari să ai suficientă energie pentru a te angaja într-o multitudine de activități. Sesiune de sport înainte de plecarea la serviciu, descoperirea de noi restaurante cu prietenii pentru pauza de prânz, excursie la cumpărături la sfârșitul zilei și spectacol pe seară. Creezi conexiuni la locul tău de muncă, relațiile interpersonale sunt importante pentru tine. Știi că te poți baza oricând pe alții atunci când este nevoie. Dar și invers este adevărat, știi să returnezi favoarea.

VĂRSĂTOR Noul şi vechiul, trecutul şi prezentul, se pot mixa într-un mod inedit, astăzi. Datorită influențelor astrale pozitive, astăzi pari să ai posibilitatea să te relaxezi și să aștepți cu încredere și bunăvoință viitorul. Poți să-ți organizezi un program îndrăzneț, să te gândești la stilul tău de viață și să-ți rezervi momente excelente într-o rutină plăcută. Poți avea idei excelente în domenii originale sau alternative și pari să fii într-o formă excelentă.

PEŞTI Vibrațiile actuale îți pot zdruncina rutina, îți pot stimula interacțiunile, îți pot spori încrederea în tine și te pot face foarte comunicativ. În acest fel, poți oferi tot ce este mai bun din tine, poți atrage simpatia, poți câștiga popularitate și te poți deschide către noi contacte. Programul tău poate suferi unele schimbări sau întârzieri astăzi, din vina planetei Saturn, dar nu amâna treburile importante pentru cele urgente. O zi aglomerată, dar cu o seară specială, plăcută.