Horoscop joi, 21 septembrie 2023. Nu semna acte sau contracte. Vei fi prizonier pe termen lung

BERBEC  În ochii celor din jur, admiratori sau, oarecum, invidioși, poți părea, practic, de neînvins! Conjunctura astrală eterizează și mai mult sectorul profesional și îți poți dubla eforturile și atenția pentru a-ți îndeplini, în mod eficient, atribuțiile. Ai nevoie de mai mult timp de dedicat plăcerilor și activităților de agrement. Trebuie să te gândești la tine și să renunți la unele responsabilități, renunță la ceea ce nu merită.

TAUR  O zi în care pare că te simți mic și singur, poți avea nevoie de tot suportul emoțional al celor dragi, nu ezita să-l ceri. Totuși, nu amâna să iei deciziile necesare, în prima parte a zilei, cere sfatul cuiva care e pe fază. Ca să te consolezi parcă ai avea chef să mănânci ceva bun, probabil fast-food, ca să acoperi acel gol inexplicabil printr-un singur cuvânt. Nu te păcăli, însă, că poți slăbi dacă mănânci mâncare procesată bogată în glucide și grăsimi!

GEMENI  Îți poți folosi creativitatea și fără a picta Mona Lisa sau a interpreta Mozart. Inventivitatea ta poate fi folosită pentru a găsi noi soluții sau metodologii în activitățile tale de bază. Apreciază ceea ce ai şi încearcă să nu mai râvnești la lucruri iluzorii. Orice nativ poate avea o doză de naivitate adolescentină, care poate fi și amuzantă, dar și deconcertantă, te poate predispune către dezamăgiri atroce… Pe seară, în sfârșit, o veste bună!

RAC  Această zi poate fi deosebit de favorabilă pentru toți pașii care vizează stabilirea poziției tale sociale și dezvoltarea ta financiară. Să-i convingi pe cei care pot contribui la această evoluție nu va fi greu, azi. Poți fi foarte convingător în stabilirea condițiilor esențiale pentru viitorul succes. Poți da dovadă de o mare creativitate pe parcursul unei zile pline de descoperiri!

Horoscop joi, 21 septembrie 2023. Nu semna acte sau contracte. Vei fi prizonier pe termen lung

LEU În căutarea asiduă a recunoașterii și acceptării în domeniul profesional, poți cădea ușor în capcana disimulării, ceea ce ar fi o greșeală, întrucât firea ta este una, prin excelență onestă, iar orice beneficii nemeritate ai putea obține nu ți-ar putea prii pe termen mediu și lung. Păstrează o anumită distanță față de noii veniți. Unii ar putea încerca să te păcălească să faci o greșeală. Luciditatea ta perfectă îți permite să realizezi o analiză bună a situației.

FECIOARĂ  Astăzi sunt avantajate alianțele, munca în echipă. Optimismul care planează în aer te poate încuraja să dai tot ce ai mai bun, norocul îi favorizează pe cei curajoși! Cele mai bune talente ascunse ale tale pot fi scoase la lumină. Poți fi apreciat pentru modestia ta, conștiința ta profesională, dăruirea ta și grija pe care o aduci în orice context, chiar dacă în ochii unora poate părea nesemnificativă.

BALANŢĂ  Acum ești blindat împotriva tuturor micilor tulburări. Ai înțeles că trebuie să profiți de orice ocazie ți se ivește. Înveți să fii mulțumit, decizând să trăiești zi de zi pentru a te bucura de micile evenimente pozitive din viața de zi cu zi. Nu onora propunerile extravagante, te poți plictisi, nu e stilul tău, mai degrabă odihneşte-te şi relaxează-te. Nu apăsa pedala de accelerație a vieţii atunci când nu e cazul.

SCORPION Evită să negociezi un contract sau să semnezi acte care te-ar angaja pe termen lung. Vestea bună este că ești împins către țărmurile fericite ale succesului și vei putea atinge înălțimile dorite. Chiar dacă astrele te pot împinge către reflecție, nu vei sta degeaba. Luna te poate galvaniza să fii în continuă mișcare, să pui bazele unor noi proiecte și chiar să-i împingi, la rândul tău, de la spate, pe cei mai evazivi.

Horoscop joi, 21 septembrie 2023. Nu semna acte sau contracte. Vei fi prizonier pe termen lung

SĂGETĂTOR  Astăzi poți aborda cu încredere unele probleme mai importante, dar nu forța rezolvarea lor rapidă, fără să iei în considerare toate detaliile. În pauza de prânz sau după program, profită de răgaz și răsfață-te cu un pui somn sau cu un masaj de relaxare. Ai grijă la dietă, mănâncă mai echilibrat și mai variat și nu mai jongla cu orele de somn, oferă-ți cele 8 ore necesare. Stelele te pot tachina nițel și te pot tensiona nervos.

CAPRICORN  Astăzi, se pare că te poți lăsa distras de oameni care nu îți sunt deloc indiferenți. Este momentul potrivit pentru a evada din viața de zi cu zi, pentru a te bucura, pentru a trăi momente remarcabile, la nivel personal. Este foarte posibil să întâlnești pe cineva total diferit de tine, această diferență este cea care te poate atrage. Urmează-ţi intuiţia, prima impresie. Lasă analizele complicate altora sau pe altă dată.

VĂRSĂTOR Pentru a păstra unele relații, fii diplomatic și răbdător. Apelează la generozitatea și bunătatea ta firească pentru a oferi tot ce este mai bun din tine,  fără să ții scorul și fără să aștepți nimic în schimb. În loc să te retragi într-o singurătate trufașă, profită de această oportunitate astrală pentru a face bilanțul lucid al activităților sau creațiilor tale. Până la urmă, cere un sfat!

PEŞTI  Eforturile pe care le poți face astăzi pot fi extrem de productive, nu ezita să muncești din greu și să oferi tot ce este mai bun din tine! Cooperarea poate fi cheia succesului, și astăzi şi mai mereu. Cei din jur sunt conștienți că poți să finalizezi lucrările pe care ți le-ai propus, ceea ce îi convinge să te ajunge și ei cum pot. Întâlnirile, discuțiile și acordurile sunt bine aspectate, fie că este vorba de semnarea unui contract sau de o nouă asociere.

Horoscop joi, 21 septembrie 2023. Nu semna acte sau contracte. Vei fi prizonier pe termen lung