Horoscop joi, 14 decembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Evită orice discuţie sau invitaţie

BERBEC Astăzi critica este ușoară, dar arta este dificilă, nu fi prea radical: sensibilitatea celor din jur poate fi exacerbată de influențele astrale și ai putea, cu o vorbă nepotrivită, să strici starea de spirit a întregii zile, așa că nu cere prea multe sau prea brutal, cu riscul de a-i descuraja pe cei apropiați. O stare de bine poate să te invadeze, profit de această fază pozitivă pentru a le arăta celor dragi că ești gata să faci orice pentru ei.

TAUR  Pari să-ți fi dat seama că trebuie să te schimbi pentru a fi mai eficient și mai profitabil. Poți să primești mai mult de muncă, joi, sau o responsabilitate mai mare. Viața te poate testa pentru a-ți demonstra eficiența în domeniul profesional. Astăzi poți devaliza magazinul de produse wellness. Pari să refuzi să te simți slăbit de iarnă și să vrei, cu orice preț să ai mai multă grijă de tine și de cei din jur.

GEMENI  Joi nu pare să fie ziua potrivită pentru a aborda o problemă imobiliară sau financiară importantă, riști să faci o greșeală sau să nu poți lua o decizie din cauza excesului de precauție. Simțul tău critic pare a fi sporit și poți să nu ai suficientă încredere în intuițiile tale. Însă, la locul de muncă, toată lumea se poate baza pe sfaturile tale preventive pentru a se simți în zona lor de confort.

RAC Joi poți să ai unele dificultăți în a te decide între două opțiuni. Influențele planetei Jupiter îți pot favoriza, însă, anumite facilități în mai multe domenii. Poți să te îndrepți, practice, pe ce cale dorești, ai șanse mari să funcționeze orice ai alege. Trebuie, doar, să-ți depăşeşti blocajele emoţionale, în special tendința către victimizare, schimbările se fac cu pași mici, nu e necesar să te precipiți!

Horoscop joi, 14 decembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Evită orice discuţie sau invitaţie

LEU Conjunctura astrală poate dezvălui, astăzi, mai ușor, gândurile oamenilor, care pot tinde să explice, în detaliu, cum îți place ție, ce gândesc. Aceasta poate fi o oportunitate, pentru tine, de a analiza opiniile și reacțiile celor din jur, ceea ce poate fi un mare atu în strategiile tale de comunicare.  După o dimineaţă obositoare, stelele îţi recomandă să te detensionezi, poate să faci puţin sport, măcar niște mișcări de stretching, dacă ești comod.

FECIOARA  Ziua promite să fie puțin cam prea intensă, tot ce ai în program pare a fi musai de adus la îndeplinire și pari să nu vrei să te menajezi de nicio culoare. Dacă te poți răsfăța cu puțină relaxare în această seară, profită de ocazie. Dacă ieși în oraș, fie la un spectacol sau doar la o cină, poți reveni reîncărcat cu energie pozitivă și poate chiar și cu unele contacte noi, în telefonul tău mobil.

BALANŢA  Te grăbeşti prea mult şi pui şi pe alţii pe fugă! Aşa nu ai timp şi ocazia ca să stabileşti ceva. Astăzi fii mai echilibrat, nu te împrăştia în toate părţile şi lasă pe cei din jur să răsufle! Dimineaţa desfăşori o mare cantitate de energie ca să rezolvi o parte din situaţiile urgente. Drept urmare stelele te sfătuiesc să-ţi organizezi o seară plăcută, liniştită şi relaxantă. Ai o perioadă care te avantajează, mai ales în relaţiile sentimentale.  E o zi bună, îţi şoptesc stelele.  Ai mult de lucru, dar e plăcut. Relaxează-te, zâmbeşte, viitorul merită să lupți pentru el!

SCORPION  Eşti prea încordat şi prea nervos. Eliberează principiile negative prin sport, sau prin practicarea unei discipline spirituale. Rugăciunea, meditaţia şi postul, cumpătarea, sunt cele mai recomandate! Evită orice propunere, invitaţie, discuţie, compromis şi ziua poate fi salvată! Stai în defensivă şi pândeşte. Dacă poţi! Fereşte-te de prietenii sau relaţii noi, aspectele nu te avantajează. Cu anturajul apropiat, chiar în familie, zâmbeşte larg şi evită orice discuţie care poate degenera în replici. Zâmbeşte şi „dă din coada veninoasă”, o zi trece repede. Mai ales dacă este nefavorabilă!

Horoscop joi, 14 decembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Evită orice discuţie sau invitaţie

SĂGETĂTOR  Dimineaţa ai de dus la capăt unele probleme complicate, atât la serviciu cât şi acasă. Rezolvare poate fi numai corectă şi obiectivă! Aşa că lasă comoditatea şi apucă-te zdravăn de muncă! Nu lăsa timpul să treacă păgubos, fără să faci bani. Insistă, ca să reuşeşti! Stelele te avantajeaza astazi in relatiile cu semnele de pamant şi foc. Este bine să ocoleşti nativii nascuti sub semne de aer si apa. Cu toate ca îţi place sa ai un răspuns placut din partea anturajului, astazi configuratia astrologica îţi indica să insişti, chiar dacă nu este foarte elegant şi armonios.

CAPRICORN  O zi bogată în veşti, trăiri, emoţii, nu numai în profesie, meserie, munca ta, ci şi în planul sentimental.  Realismul şi perfecţionismul care te caracterizează te pot ajuta foarte mult! Nu trage tigrul de mustăţi, cum se zice în Orient, e bine să fii precaut ca să eviţi o posibilă neplăcere, mai ales dacă eşti la drum. Stelele previn, nu obligă! Poate nu trebuie sa călătoreşti – iar daca totuşi eşti obligat sa pleci undeva, este bine sa eviţi avionul – elementul aer îţi este ostil în această seară, numai în acesată seară!  Totuşi, horoscopul este bun în general, aşa că ai unele oportunităţi.

VĂRSĂTOR  Astăzi parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare important. Eşti în centrul atenţiei, mulţi din anturaj îţi caută prietenia. Posezi arta de a motiva şi reconforta, în acelaşi timp! Dă dovadă de realism şi stai cu picioarele pe pământ. Nu eşti nici invincibil, nici imortal. Astăzi nu promite nimic, nu te alătura cauzelor păguboase care par deja pierdute, păzeşte-ţi buzunarele. Trebuie sa nu te implici în vechi probleme, măcar astăzi şi să te bucuri de o mare libertatea individuala – adica să ai mai mult timp liber numai pentru tine.

PEŞTI  Cu o cuadratură şi eternul Neptun în zodie, în domiciliu, situaţie pare complicată. Astăzi regăseşte-ţi ritmul tău natural de viaţă şi muncă, altfel ai perspectiva unei oboseli cronice. Nu pleca la drum lung! Astăzi eşti suficient de obiectiv, aşa că poţi să e implici în situaţii mai complicate care cer fler şi o gândire superioară. Dacă nu te pricepi, amână, nimeni nu este perfect! Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurajat de nerealizări, sau de întârzierea finalizării unor proiecte.

Horoscop joi, 14 decembrie 2023. Zodia care este un car de nervi. Evită orice discuţie sau invitaţie