Horoscop joi, 10 iunie. O zodie este prinsă de Înălțarea în necaz: Evită împrumuturile de bani

BERBEC Aspecte favorabile unde îţi desfăşori activitatea. De asemenea o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor profesionale. Înălțarea și eclipsa, ce alegi? Găseşti nota potrivită chiar şi cu potenţialii ostili, cei care nu te plac așa de mult! Trebuie să anihilezi ostilitatea lor, găsește puncte și pasiuni comune, nu poți să fii tot timpul hăituit, la serviciu se muncește ca să se câștige bani, nu este ring de box!

TAUR Domeniul tău profesional este afectat. Cu mai mult realism şi mai puţine iluzii poţi, însă, să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. Poate fi ”fake news” sau este plătită de cineva cu interese în respectivul domeniu de activitate. Care domeniu este și al domniei voastre. Ce coincidență, dom’le!  

GEMENI Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul profesional ales de tine! Unul dintre defectele tale este superficialitatea, nu termini lucrurile începute. Dar prevenit, înseamnă pregătit, dacă ești iscusit și convingător poți să primești ajutor de la colegi sau prieteni, ca să termini la timp treburile!

RAC Este o perioadă bună pentru mici îmbunătăţiri ergonomice la locul de muncă. Vezi cum pui mai bine monitorul, ia-ți un mouse nou, neapărat laser, poate chiar un scaun gaming, ca să stai foarte confortabil în orele lungi pe care le petreci la birou, sau, acasă, dacă ești cu munca la domiciliu. Poţi face şi mici schimbări de program, dar fără implicări majore. Ai semne că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie este prinsă de Înălțarea în necaz: Evită împrumuturile de bani

LEU La serviciu ceva se încurcă, aşa că eşti în situaţia de a purta conversaţii interesante cu colegii, cu şeful, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Adică, nu prea ştii cum s-o dregi! De fapt nimeni nu știe, toată lumea își dă cu părerea. Părerea șefului se numește dispoziție, așa că fă bine și apucă-te de muncă, ceva tot o să iasă, până la urmă!

FECIOARĂ Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. Ziua este favorabilă pentru activităţile tale obişnuite. În general lumea uită, aminteşte de interesele tale, mai ales dacă ți s-a promis un bonus de Înălțare. Nu te uita la eclipsă, dacă ești în Nord. Nu încercă să rezolvi probleme în afara sferei competențelor tale, mai ales dacă nimeni nu ți-a cerut expres acest lucru.  

BALANŢĂ Astăzi, la serviciu, la muncă, unde activezi, sau cu munca la domiciliu, nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Afacerile sunt afaceri, nu este nimic personal – trebuie să spui tu clar, unora care cred că i-ai păcălit. Oferă alternative, compensații, dar ”după pandemie”, poate moare măgarul, poate pierde samarul, timpul rezolvă totul și orice. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se rezolvă cu bine!

SCORPION Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare, ca să anulezi influenţele unei conjuncturi mediocre. Atenţie la cumpărături, fie că sunt pentru firmă, fie că sunt pentru tine, personal. Limitează cheltuielile la cele necesare, dar nici nu fii zgârcit! Nu te implica în afaceri complicate, cu mulți parametrii și actori dubioși, nu, astăzi! Eclipsă de Soare și Înălțarea, sunt vremuri importante și ciudate în același timp.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie este prinsă de Înălțarea în necaz: Evită împrumuturile de bani

SĂGETĂTOR Perioada este favorabilă, mai puţin în investiții, bursă, jocuri de noroc. Prudenţă în relaţiile cu Capricornii şi Vărsătorii, cele două zodii vor să joci cum cântă ele. La birou, la muncă, ai o surpriză. Depinde de tine dacă o socotești plăcută, sau, nu! Ai strâns multe frustrări și se apropie momentul în care o să plătești cu vârf și îndesat, dar atenție, la rece, logic, premeditat, așa spune francezul!   

CAPRICORN Astăzi, cei din jur, de la serviciu, te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Ai o zi obișnuită, cum au mai fost multe zile de joi până acum, cu o ciudată senzație de ”déjà vu”. Cu toate că Înălțarea și eclipsa de Soare sunt repere mai deosebite. Ziua de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu familia şi anturajul.

VĂRSĂTOR  Trebuie să dai dovadă de hotărîre în ceea ce spui şi în ceea ce faci. Ai o idee profesională și ții foarte mult la ea. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, informatică, telecomunicații, grăbește-te, poate să ți-o ia altul înainte, pune-o în aplicare cât mai repede. Pe seară refuză programele de ieşit în oraş şi odihneşte-te acasă cât poţi mai mult! 

PEŞTI Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, nu contrazice şeful, în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos! Astăzi poți să afirmi cu hotărâre că ziua de astăzi este prima din restul zilelor tale. Platitudinile nu fac rău și nici dușmani. Totuşi o veste bună, sau o distracţie plăcută, pe seară.  

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie este prinsă de Înălțarea în necaz: Evită împrumuturile de bani

Sursă foto: adweek.com