Horoscop duminică, 26 noiembrie 2023. Zodia care face crize de gelozie. Tensiuni mari cu partenerul de viaţă

BERBEC  Duminică e posibil să te confrunți cu o ceartă sau un dezacord în familie. Este important să ții cont de nevoile și stările emoționale ale celor dragi, fără a le permite acestora să-și paseze responsabilitățile asupra ta sau să profite de toleranța ta. Curiozitatea te poate împinge să faci gafe, stelele indică să fii atent la sensul cuvintelor adresate celor apropiați. Atenție și la modificările de temperaturi, tinzi să nu fii foarte rezistent la frig.

 TAUR  Umorul tău foarte personal lovește de fiecare dată. Cei dragi îți știu glumele pe de rost. Astăzi, ai putea îți folosești talentul pentru a-ți compensa absența din ultima vreme. Este posibil să te apropii de ceilalți mai ușor și să ai chef și condiții să îți împărtășești ideile. Poți să găsești rezolvarea unei probleme emoționale, prin ajutorul cuiva din jurul tău.

GEMENI Stările tale emoționale te pot conduce la neatenție și distragere mentală, ai grijă să nu uiți, în special, hârtii, diverse documente sau acte. Perfecționismul tău te poate face nemilos, poate fi bine să fii realist și să-ți pui așteptările în perspectivă, pe baza realității. Stelele spun că ar trebui să scapi de agitație, să-ți încarci bateriile în liniște și pace. Duminică, seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol.

RAC Climatul pare să fie agitat, nerăbdător, dezinvolt, dar binevoitor și, în cele din urmă, foarte revigorant pentru moral. Energic și bine dispus, duminică ai toate șansele să te afli în fruntea batalionului pentru a pregăti ieșiri distractive și seri festive foarte reușite. Poți să profiți de timpul liber pentru a te transforma într-un organizator aproape profesionist, iar tribul tău te poate urmări fără ezitare, doar mereu faci cele mai inspirate alegeri!

Horoscop duminică, 26 noiembrie 2023. Zodia care face crize de gelozie. Tensiuni mari cu partenerul de viaţă

LEU   Dinamismul tău poate însemna că vei fi la mare căutare. Nu vei putea ajuta pe toată lumea, chiar dacă vrei. O tendință de gelozie pe care nu o exprimi poate pune niște nori pe cerul tău albastru. Poate că ar fi mai ușor să-ți exprimi sentimentele, decât să acumulezi nemulțumiri împotriva partenerului tău. O criză de oboseală îți poate arăta calea cea bună, o seară liniștită ar fi ideală, odihnește-te în intimitatea căminului tău.

FECIOARĂ Stelele spun că duminică poate fi mai bine să nu iei decizii care te implică social astăzi. Îți poate lipsi obiectivitatea, emoțiile tale pot prelua controlul, acordă-ți timp înainte de a lua o decizie definitivă. Energiile zilei îți pot spori capitalul energetic! Indiferent dacă, de obicei, ești mai dinamic sau mai calm, profită de această ocazie astrală pentru a-ți accelera ritmul vieții. Lasă-te tentat de o escapadă turistică realmente exotică!

BALANŢĂ  Duminică poate fi o atmosferă care încurajează bunăvoința, dar îi subminează pe leneși. Nu sta prea mult pe gânduri, în colțul tău, fără să faci nimic. Te poți bucura de timpul liber citind, scriind, practicându-ți meșteșugurile sau organizând seri cu prietenii în jurul unor preparate gustoase de sezon. La tine, ospitalitatea și o atmosferă confortabilă sunt mereu de găsit!

SCORPION  Duminică, evită să fii prea dur sau pretențios sau să devii pesimist, dacă lucrurile nu se mișcă suficient de repede. Climatul poate deveni mai intransigent, comentariile pot fi luate foarte în serios. Chiar dacă natura adoarme, poate fi un moment bun să mergi mai departe cu proiectele tale. Poți planta semințele care vor încolți în câteva luni. S-ar putea chiar să descoperi un nou hobby pe care să-l poți stăpâni, doar cu o scurtă ucenicie.

Horoscop duminică, 26 noiembrie 2023. Zodia care face crize de gelozie. Tensiuni mari cu partenerul de viaţă

SĂGETĂTOR  Ai nevoie de un loc de joacă pentru a-ți elibera pasiunile și impulsurile. Degetele tale crispate pot fi nerăbdătoare să se agațe de granitul sălilor de escaladă sau, poate, chiar al crestelor momentane. Câștigarea în înălțime poate fi benefică atunci când te simți mic. Nu-ți face griji, duminica ta are toate șansele să meargă bine, între activitățile de familie și obligațiile diverse, te poți descurca destul de bine. Nimeni nu ar trebui să aibă de ce să se plângă.

CAPRICORN Ai șanse să te bucuri de viață la maxim, nu acorda prea multă importanță trivialităților. Respirați mai adânc, acest lucru te poate ajuta să găsești calmul esențial pentru schimbările pe care e posibil să vrei să le faci. În rest, parcă ai vrea să petreci acasă ziua de duminică, uitându-te la un DVD nou sau bucurându-te, poate de o carte biografică a unei vedete preferate. Parcă ai vrea să pui semnul ”nu deranja” pe ușă.

VĂRSĂTOR   Unii dintre cei dragi te pot ajut să-ți consolidezi realizările. O călătorie sau mai multe călătorii pe care le-ai amânat se profilează. Fără nicio ezitare te poți angaja într-un proiect ambițios. Nu te feri de dificultate, poți regreta. Trebuie să ai mai mult discernământ și să nu te mai lași purtat de valurile vieții și alegeri contextuale, ia-ți hățurile vieții în propriile mâini!

PEŞTI  Luna este expansivă și poți fi ușor influențabil. Acest context te-ar putea împinge la diverse excese, care pot fi complet dăunătoare sănătății, portofelului sau calității relațiilor tale romantice, familiale sau sociale. Conjunctura astrală te poate să simți că poți face față oricărei situații, precum peştele în apă, fără niciun complex. Profită pentru a rezolva situații pe care le-ai perceput ca fiind dificile, până acum, în special, în familie.

Horoscop duminică, 26 noiembrie 2023. Zodia care face crize de gelozie. Tensiuni mari cu partenerul de viaţă