Horoscop duminică, 23 Octombrie. Zodia care are o falsă viziune asupra realităţii. E foarte încăpățânată

BERBEC Creativitatea şi ideile noi sunt favorizate în această duminică. Menajează-ţi forţele şi fii mai atent la răceli şi viroze, eşti vulnerabil și la atacul alergiilor. Noi relaţii la orizont. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iți dau reușită dacă ești suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili. Pentru cei nascuti in ultima parte a zodiei, stelele, cu voia Domnului, arată în această duminică numai lucruri bune şi vesele, adica o zi întreagă de influenţe favorabile.

TAUR Sunt posibile, poate, probleme în familie, cu cei din jur. Nu trebuie să-ţi faci gânduri negative pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă! Rişti să nu te descurci în unele probleme de relaţii umane, poate sentimentale. Nu trebuie să te superi, duminică totul se poate schimba în favoarea ta, dacă insişti civilizat. Dimineaţa de duminică e aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă, o veste bună, mai pe seară. Duminică poate fi şi un film bun. În general, această zi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare.

GEMENI Se aproprie nişte praguri, nervozitatea creşte în jurul tău. Sfatul stelelor este să te grăbeşti încet, altfel pierzi din vedere amănunte importante. Astăzi nu pleca la drum lung! Trebuie să dai înapoi, să te retragi, în faţa pretenţiilor foarte vocale ale celor dragi, poate a copiilor, care au un proiect special de duminică! Încearcă să găseşti un compromis… Cumpără acum, mâine e mai scump! Mai toţi fac pregătiri pentru iarnă și ! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte duminică. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile!

RAC Nu te lăsa copleşit de rutina de duminică. Ai mare nevoie să-ţi “încarci bateriile”. Un tip de energie se obţine pe seama altui tip de energie. Nu te enerva, este prima măsură necesară! Dedică ziua distracţiei şi relaxării dar şi planurilor de viitor, în general, sau de programarea cumpărăturilor de iarnă, de sezon rece. Nu este deloc prea devreme, timpul trece aşa de repede! Ambianţa este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, dar trebuie să dai dovadă de reţinere! Duminică seara, poţi organiza o mică petrecere, îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit, pentru că ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze.

Horoscop duminică, 23 Octombrie. Zodia care are o falsă viziune asupra realităţii. E foarte încăpățânată

LEU Atenţie la alergii şi viroze. Problemele Leilor par să devină mai serioase. Tu consideri aşa. Se pare că ţi-ai fixat un termen, pe care vrei să-l respecţi. Ai un umor înţepător, „cu colţi”, dar e de înţeles, pentru că s-au strâns toate pe capul tău! Trebuie să rezolvi singur, ceilalţi mai rău te încurcă, ca să te poţi odihni, în definitiv, este duminică! Schimbări importante sunt în vedere. Pregăteşte-te de un viraj, de o nouă direcţie în viaţa ta sentimentală, sau în obiceiurile şi preferinţele tale! Nu pleca la drum lung! O zi de duminică bună, care trece repede, ca orice lucru bun și o veste bună de la unul dintre membrii familiei.

FECIOARĂ Ai ideile foarte clare, dar încă nu găseşti modalitatea, tehnologia, ca să le aplici, atât în domeniul intereselor tale cât şi în cel sentimental. Încearcă să lămureşti o situaţie care te absedează! Este un weekend în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. O zi de duminică plăcută care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat.

BALANŢĂ Domeniile favorizate în această duminică sunt cele ale familiei şi relaţiilor cu prietenii, domeniul sentimental şi emoţional, iar cele defavorizate privesc sectorul comunicării, fii atent la vorbe! Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o perioadă densă, care cere reacţii rapide, dar fără posibile evenimente negative notabile. Nu te grăbi! Eşti un pic prea insistent în a-ţi susţine opiniile şi cauza. Nu te grăbi, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. O gamă largă de trăiri caracteristice dezechilibratelor Balanţe în această zi liberă. Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

SCORPION Ai nevoie de abilitate ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un mediu haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite! Nu pleca la drum lung! Odihnă şi distracţie în această duminică, dar trebuie să faci şi puţin sport, sau masaj. Trebuie să “încălzeşti maşinăria” în vederea săpămânei viitoare, care se anunţă densă. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti şi să eviţi graba şi încăpăţânările, nu se poate întâmpla nimic notabil. Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”. Adică o să auzi duminica aceasta la minciunele, minciuni şi minciuni sfruntate, cât să ai rezerve pentru tot anul.

Horoscop duminică, 23 Octombrie. Zodia care are o falsă viziune asupra realităţii. E foarte încăpățânată

SĂGETĂTOR Un sfârșit de weekend cam obositor, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări pentru căminul tău. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, poate pe seară. Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă imperial cu ştaif. Nu arăta că eşti rănit sau rănită, că hienele abia aşteaptă. Viaţa în oraş, jungla de beton, este o junglă mai necruţătoare decât necuprinsul Africii. Cam tot în perioada când Marte face ceva aspecte faste, adică în jurul datei zilei de duminică, în mod sincronic, o să te hotărăşti brusc să înveți ceva nou. Poate o limbă străină, poate dans online – vezi tu, că ai de unde alege.

CAPRICORN Trebuie să-ţi faci programul tău, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul negativ al celor din jur. Trebuie să desparţi mistificările, minciunile, de realitate! Ai hotărât ca în această duminică să vezi numai jumătatea plină a paharului. Bine faci, bine găseşti! Pe plan sentimental e momentul unor discuţii. Discuţii interesante şi chiar necesare! Nu te înregimenta în categoria păguboşilor… Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci. O veste bună, poate pe seară. Apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru. Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Redu ritmul, fă un pact cu timpul şi ocupă-te de tine, de dorinţele tale!

VĂRSĂTOR Amână ceea ce nu poţi rezolva, este o metodă verificată. Mai ales dacă este vorba despre relaţii sentimentale cam încordate, sau, din contră, prea reci. Cere un sfat, nu strică niciodată! Mizezi pe aspectul tău fizic, pe limbajul corpului şi de ce nu, pe puterea ta de seducţie. Lămurirea, acum, a unor aspecte ale vieţii de cuplu te poate scuti de mari probleme. Nu exagera cu munca şi efortul, gen curăţenie şi spălatul geamurilor, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi crăcănaţi de muncă.

PEŞTI Un sfârșit de weekend relativ, ca teoria lui Einstein. Trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte, fără necazuri. Duminică nu te implica în nimic important sau nou, doar activitatea obişnuită! O perioadă relativ plăcută, în care, indiferent de vreme, te simţi în plină formă fizică şi psihică şi poţi duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai dorit. Visezi zile liniştite şi nopţi pline de pasiune! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei, deoarece mai multe planete şi aspecte astrologice îţi sunt favorabile.

Horoscop duminică, 23 Octombrie. Zodia care are o falsă viziune asupra realităţii. E foarte încăpățânată