Horoscop duminică, 10 decembrie. Puțini îi rezistă acestei zodii. Magnetismul tău e în creștere

Horoscop duminică, 10 decembrie: BERBEC  Duminică este timpul să te dedici familiei tale, ceea ce te poate face să te hotărăști să duci copiii la un joc de bowling într-un centru de distracție. Știi să creezi complicitate și nu există nimic care să-ți aducă mai multă satisfacție decât faptul că le faci pe plac celor dragi ție. Supraveghează-ți mai mult regimul alimentar, poate fi cazul să consumi mai multe fructe proaspete, dar nu exagera cu citricele, poți avea unele probleme cu aciditatea gastrică!

TAUR  Datorită umorului tău extrem de reușit, ai putea crea și evolua într-o atmosferă prietenoasă. Prezența ta poate fi foarte apreciată și ai șanse să reușești să atragi noi simpatii. Ziua de duminică poate fi ideală pentru organizarea unei cine cu prietenii, dar ai grijă pe cine inviți, nu chema personalități antagonice. Guturaiurile nu-ți dau pace? Ai nevoie de mai multă mișcare și de saună, pentru a-ți întări imunitatea!

GEMENI  În ziua de duminică parcă ai vrea să te asiguri că te trezești cât mai devreme, pentru a fi în centrul atenției într-un fel sau altul, cât mai mult timp! Stelele sugerează că pari că îți organizezi viața cu mai mult bun simț decât de obicei și pare că îți salvezi energiile cu înțelepciune. În mai multe ocazii poate fi cazul să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi nişte conflicte, inutile, de altfel. 

Horoscop duminică, 10 decembrie

RAC Astăzi pari să te simți bine cu tine, iar liniștea ta poate deveni contagioasă. Acasă, alături de familie sau prieteni, te poți bucura cel mai bine de această zi plină de căldură, romantism și idealism împărtășite cu o companie plăcută. Magnetismul tău personal pare a fi în creștere, puțini rezistă eleganței tale naturale, care poate convinge fără niciun efort.

LEU   Duminică stelele indică faptul că e posibil să ai un program cultural! E posibil să fi așteptat de multe luni festivalul sau expoziția la care ai plănuit să mergi. Ai adunat tot ce ai nevoie: o haină de ploaie și o băutură caldă, în termos și te-ai pornit cu prietenii spre eveniment. Pare a fi o perioadă mai deosebită pentru tine. Iubești atmosfera eclectică, precum și energia care emană din mulțimile de oameni. 

FECIOARĂ  Duminică pare că a venit timpul să organizezi unele activități distractive pentru tine și pentru cei dragi, să-ți surprinzi cealaltă jumătate, să organizezi o întâlnire cu prietenii, să descoperi o expoziție, un muzeu, un nou magazin. Pare a fi o atmosferă cordială, iar împrejurările par să-ți fie favorabile. Nu intra în discuții despre patrimoniul comun cu cu cei cu care ai ceva de împărțit. Mai bine beți un vin fiert împreună și vorbiți…mâine!

Horoscop zilnic pe Capital

BALANŢĂ  Ușurința ta naturală de a te deplasa și a interacționa te face un om de lume, îți plac recepțiile și întâlnirile. Ai prieteni în multe cercuri, foarte diferiți, artiști și tot felul de oameni. Astăzi, duminică, poți simți nevoia, însă, să petreci timp cu prietenii apropiați. Deși adeseori ești nehotărât, astăzi poți avea capacitate de a te pune în locul celorlalți și de a înțelege, din interior ceea ce își doresc și ce simt.

SCORPION  Duminică, influențele Lunii te pot împinge să studiezi, să aprofundezi anumite subiecte care îți stau aproape de suflet sau, pentru cei mai umaniști dintre nativi, să te interesezi de alte culturi sau mentalități originale. Setea ta de cunoaștere poate fi sporită de gustul tău pentru ghicitori și secrete. Astăzi, încearcă, totuși, să fii mai empatic cu cei cu care interacționezi și să nu mai încerci să-I păcălești, la tot pasul, doar pentru amuzamentul tău.

SĂGETĂTOR  Rutina nu este prietenul tău, te îngreunează banalitatea unei vieți prea previzibile? Duminică e posibil să planifici o ședere scurtă în mediul rural, pentru a intra în contact cu natura. Toiagul și bocancii sunt partenerii de drum pentru o drumeție locală ideală. Cei din jurul tău pot fi sensibili și receptivi, dispuși să asculte argumente mai degrabă emoționale, sentimentale și chiar incredibile. Împărtășește-ți utopiile, ai public.

Horoscop realizat de Radu Ștefănescu

CAPRICORN  Duminică, climatul pare a fi revigorant, mai degrabă favorabil dezvoltării relației tale. Pune-ți cele mai recente idei în practică. Condimentează-ți viața de zi cu zi cu mici surprize sentimentale care îți pot cimenta viața de cuplu. Pe seară îți poate face plăcere să te izolezi cu amintiri din copilărie sau să revizionezi un film vechi într-o companie plăcută. Mare atenţie la răceală şi la durerile de genuchi. 

VĂRSĂTOR  Ziua de duminică este o zi care stelele te pot învăța să acționezi cu blândețe, dar nu mai puțin efficient, pentru a duce la bun sfârșit cee ace vrei să realizezi. Încearcă să abordezi problemele frontal, dar fără să le mai pui la inimă. Tot ce a fost rău, dificil, neferict…uită! Avem acest lux al memoriei selective. Sănătatea pare a fi mediocru aspectată, atenţie la alergii, intoleranțe alimentare şi la ceea ce mănânci. 

PEŞTI  Duminică, relațiile tale cu ceilalți par a fi ușoare, calde și constructive. Poți găsimult bun simț și bunătate în interlocutorii tăi. Ai putea profita de ocazie pentru a cere sfaturi sau păreri cu privire la oricare dintre preocupările tale actuale. Nu te supăra pentru unele potențiale întârzieri, nu e întotdeauna cineva de vină pentru asta și nu reprezintă, neapărat, o lipsă de respect, e doar influența negativă a planetei Saturn, poznașa!