Horoscop de weekend sâmbătă, 4 septembrie. O zodie pierde totul: Solo, îţi plângi de milă

BERBEC  În acest weekend fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie. Sporturi distractive, ce zici de propunerea aceasta? Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

TAUR  Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te! Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la munte.

GEMENI Weekend echilibrat, îţi faci planuri de viitor, pentru ce a mai rămas din vară și pentru toamnă şi ai timp şi de distracţie. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme dar nu te enerva degeaba: „vreme trece, vreme vine!” Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să evitiţi neplăcerile. Discuți pe net cu cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

RAC Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile. Treburi de weekend ale Racului! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Ziua este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti!

Horoscop de weekend sâmbătă, 4 septembrie. O zodie pierde totul: Solo, îţi plângi de milă

LEU  Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avntajează! Sâmbătă plăcută, dar nu pleca la drum lung! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil! Trebuie doar să treci peste criza din perioada acestui weekend – o mică criză existenţială – de identitate şi pasaj.  Trebuie să realizezi că orice zi este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit.

FECIOARĂ  Zi calmă, cumpărături, plimbare prin mall, un prânz bun. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii, mărfurile şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale! Ce vrei, ghinion! Cumpărăturile sunt distractive, ori se dovedesc plăcute. În această perioadă poţi să îmbini plăcutul cu utilul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales sâmbăta. Stelele te favorizeaza in achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine.

BALANŢĂ  Sâmbătă dimineața ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie, sau din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Atenţie mare la ce vorbești şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Astăzi, norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort.

SCORPION  În acest weekend ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Sâmbăta poate aduce unora dintre nativi şi o ocazie, un prilej.  Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii, sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Mai pe seara se poate să ai de luat o decizie.

Horoscop de weekend sâmbătă, 4 septembrie. O zodie pierde totul: Solo, îţi plângi de milă

SĂGETĂTOR Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus, din Balanță, indică prieteni noi şi petreceri reuşite. In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

CAPRICORN  O veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) toată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Mai pe seară, stai puţin, fă-ţi un ceai şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR  În această sâmbătă este indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi  în analize utopice şi procese de conştiinţă.

PEŞTI  Sâmbătă ai o dorinţă acută să-i depăşeşti şi să ai succes în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de parvenire. Nu doar scopul contează. Informaţiile contradictorii creează dileme. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, o sâmbătă favorabilă.

Horoscop de weekend sâmbătă, 4 septembrie. O zodie pierde totul: Solo, îţi plângi de milă