Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei obține nimic. Ești prea vorbăreț

BERBEC Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba, poate, de un proiect ambiţios de weekend. Tu alegi, stelele doar arată! Concentrează-te, zâmbeşte cu calm şi vezi-ţi de ale tale! Informaţiile contradictorii creează dileme. Duminică, lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi vor arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Sigur, dacă nu iei în consideraţie mofturile capricioase ale… unor persoane, ştii tu care!

TAUR Primeşti nişte veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele. Da, dar astăzi poţi să ai şi o veste bună pe care o aşteptai şi o seară relaxantă şi plăcută, poate la un spectacol. Weekendul te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi. Cu rudele, de exemplu. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, bârfelor, mai ales dacă se referă la prieteni.

GEMENI Astăzi trebuie să fii punctual şi politicos, se pare că faci, sau primeşti vizite. Un weekend pe fugă, cu drumuri şi spectacole, în care ajungi peste tot în ultima clipă. Dar… ajungi! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Duminică, din nou, ai de ales între mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amănunte, în analize şi reacţionezi superficial.

RAC  Din nou, probleme sentimentale? Cine nu are! Stelele spun, în acest weekend, că este bine să asculţi sfatul unei persoane cu experienţă. Chiar dacă nu eşti foarte încântat, măcar ascultă! O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Duminică, poate la un film, seara, apoi se poate să ai de luat o decizie.

Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei obține nimic. Ești prea vorbăreț

LEU  În acest weekend e momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ideile. Să-ţi delimitezi teritoriul, să prevalezi, după obiceiul puternicelor feline. Haide, haide, eşti Leu, nu cine știe ce mâță leșinată! Sâmbătă poți  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Nimic foarte important nu pare  că se întâmplă în această perioadă, dar păzeşte-ţi teritoriul!

FECIOARA  Fie că eşti pe drum de weekend, fie acasă, dai prea multă atenţie amănuntelor, detaliilor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face griji! Ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Duminică, dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decât de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.

BALANŢA   La cumpărături, sau la film! Sunt doua locuri unde poţi să te simţi bine şi să-ţi reîncarci bateriile cam uzate. Weekendul acesta este un prilej de recuperare. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi epuizezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere.  Duminică mai este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, peştera, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine… atât, restul, odihnă şi relaxare!

SCORPION  Ai multă energie, în tot weekendul, de fapt. Astăzi, probabil, una sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Duminică, norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara să faci prea mult efort. Dar, atenţie la ce-ti doreşti!

Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei obține nimic. Ești prea vorbăreț

SĂGETĂTOR   Conjunctură favorabilă. O zi de duminică liniştită, poate, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, fără să renunţi la odihnă! Armonia si echilibrul Cosmosului te ajuta sa-ți înțelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care sa-l urmezi. Duminică – lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi, te întrebi degeaba ce să faci!

CAPRICORN  Astăzi eşti prea expansiv, prea vorbăreţ, contrar obiceiului. Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic în acest weekend. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis! Nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Duminică, ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism.

VĂRSĂTOR  În acest weekend ai probleme financiare şi personale. Ia-le pe rând! Termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor doar binele! Îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. Duminică eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

PEŞTI  Cu toate că pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în acest weekend! Duminică, stelele te favorizează în achizitionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon rece pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine. Neapărat să fie din lână de calitate, evită porcăriile din plastic.