Horoscop sâmbătă, 14 octombrie. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

Horoscop sâmbătă, 14 octombrie. BERBEC  Sâmbătă poți fi puțin posesiv cu oamenii pe care îi iubești. Chiar dacă poate nu-i deranjează pe unii dintre ei, încearcă să pui lucrurile în perspectivă pentru a nu strica niciun moment. Totul este bine, stelele spun că nu ai de ce să fii gelos, planeta Venus este deosebit de generoasă, lucrurile sunt armonioase. Folosește ziua pentru cumpărături sau relaxare, distracție. Nu-ţi face niciun program, mai bine lasă lucrurile să se întâmple de la sine.

TAUR În acest weekend poți avea parte de niște discuții cu cei cu care interacționezi, dar din care poți ieși în avantaj, dacă le abordezi cu tact și diplomație și încerci să privești obiectiv problemele. Dacă îți dai seama că a apărut o neînțelegere, nu o lăsa să se împământenească. Ai de ce să răspunzi. Clarifică foarte repede ce ar putea deveni enervant sau chiar jenant. Seara ar fi propice întâlnirilor romantic, sub clar de lună.

GEMENI  De ziua Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, energiile bune, care te susțin pot deveni evidente pentru toată lumea. Te pricepi la trăit viața aceasta, iar oamenii pot fi atrași de aura ta pozitivă. Ai toate șansele să găsești soluții mulțumitoare pentru toată lumea, chiar și în situații complexe. Sinceritatea te poate avantaja, dar, ai grijă, să nu fii prea dur, poți răni sentimentele cuiva drag, lucru la care te pricepi foarte bine, deși, adeseori, regreți, ulterior!

RAC  Sâmbătă te poți simți ușor ca un balon de săpun și poți avea o mare ușurință în exprimare. Acesta este motivul pentru care mulți caută compania ta, pentru ca reușești mereu să relaxezi atmosfera și să încălzești sufletele celor din jur, pentru ca petrecerea să fie o reușită. Seara, poți urmări un film sau poți citi pasaje dintr-o carte religioasă, doar este ziua Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, ocrotitoarea Balcanilor.

Horoscop sâmbătă, 14 octombrie. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

LEU  Astăzi, de Sfânta Parascheva, aspectele pozitive celeste te pot ajuta să abordezi cu șanse mari de succes decizii importante, schimbări de situaţie sau avansarea pe o poziţie socială superioară. Răspunde la telefoanele pe care le primești, așadar, pot fi vești bune și foarte bune! Sâmbătă poți fi invidiat pentru dinamismul tău. Te poți simți într-o formă excelentă, dar acesta nu este un motiv să-ți irosești energia în toate direcțiile, alege-ți, cu grijă, bătăliile…

FECIOARĂ  Sâmbătă, influența planetei Marte te poate face să vezi lucrurile într-o lumină negativă și să critici virulent tot ce te deranjează, dar nu ești foarte obiectiv, iar proasta ta dispoziție te-ar putea împinge să spui cuvinte pe care probabil le vei regreta mai târziu, când poate fi prea târziu ca să mai repari răul făcut. Trebuie să zâmbeşti şi să-ti păstrezi calmul, chiar dacă auzi și vezi unele lucruri mai puțin plăcute. Va merita, pe termen lung!

BALANŢĂ În acest weekend te poți simți prietenos, optimist, poți fi animatorul perfect al petrecerilor cu copii, din familie. Este timpul să-ți pledezi cazul pentru a obține reuniunile care îți plac. Poți întâmpina dificultăți în ținerea ritmului, reîncărcarea bateriilor la aer curat te-ar putea ajuta. Nu te alarma, totuși. Nu încerca să-ţi depăşeşti condiţia cu orice preţ, nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite.

SCORPION Sâmbătă, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, poți să te găsești față în față cu conștiința ta, care nu-ți face foarte multe  servicii, dar care îți poate devoala, concret, unele soluții. Calm și lucid, ai putea chiar să te confesezi unui prieten apropiat și să aștepți sfaturile sale pline de bun simț și solicitudine. Seara, stelele îți indică o masă ușoară, o baie relaxantă și un pic de meditație sau rugăciune, după gusturi și nevoi!

Horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop sâmbătă, 14 octombrie. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

SĂGETĂTOR De Sf. Parascheva de la Iași, stelele indică să eviți izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională. Ele indică și să nu participi în activitățile care nu îţi fac plăcere. Iubitor de aventuri în aer liber, spaţiile largi te aşteaptă, atât în natură, cât şi în viaţa personală. Un sentiment de dor după vremuri mai libere și dorința ta obișnuită de libertate se pot acutiza astăzi. Sună un prieten și pleci de acasă, o pauză de la obligațiile familiale îți poate prinde bine!

CAPRICORN  Poți întâmpina probleme în a te decide astăzi, de ziua Sfintei Parascheva de la Iași, poți să simți că nu știi care cale este cel mai probabil să te conducă spre iubire, dar cu siguranță nu poate fi calea sarcasmului. Lasă-te ghidat de instinctul tau, nu-ți intelectualiza prea mult sentimentele, poți avea destul timp să o faci mai târziu. Evită izbucnirile şi instabilitatea emoţionale şi amână întâlnirile sociale la care, mai degrabă, simți că muncești, decât că te relaxezi.

VĂRSĂTOR  Sinceritatea unuia dintre cei dragi te poate ușura, sâmbătă poate fi momentul în care lămurești neînțelegerile care te-au preocupat de ceva timp. Cei din jurul tău te apreciază chiar și atunci când ești neîndemânatic.  Forma ta fizică se poate dovedi capricioasă și nepotrivită pentru activități intense. Se simte nevoia de relaxare și de odihnă…pasivă, adică somn mult și de calitate.

PEŞTI   În acest weekend stelele spun să cauţi relaxarea şi odihna. Sâmbătă se anunță ca fiind o zi în care reflecția pare mai indicată decât acțiunea. E posibil să te simți ca fiind hotărât să evoluezi și să-ți realizezi ambițiile. Pentru moment, trebuie, mai ales, să ai răbdare și să te pregătești pentru următoarea ascensiune și manifestare a puterii! Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur.