Horoscop 8 octombrie 2023

Horoscop 8 octombrie 2023. BERBEC În această duminică poți să adopți o atitudine zen care poate confirma că ești, în sfârșit, în armonie cu tine însuți. Agitația externă nu are nicio șansă să te deranjeze în vreun fel. Ai toate șansele să înaintezi senin în programul lipsit de evenimente al zilei. Calmul și sfaturile tale bune pot fi apreciate de cei din jur. Seara, te așteaptă un film savuros sau o carte magică, cu care să te distrezi, stând pe fotoliul preferat.

TAUR  Un început promițător al zilei de duminică, deoarece poate se poate prefigura o întâlnire. E posibil să nu stai singur pentru prea mult timp, nici dacă îți dorești. Depinde de tine să-ți realizezi adevăratele așteptări privind felul cum vrei să arate duminica și…viața ta. Ulterior, stelele îți pot oferi șansa de alege ceea ce vrei să faci. Ți-ar prinde bine mai multă odihnă, pare că ești în urmă cu somnul. Seara, un episod dintr-un serial și… nani!

Horoscop Duminică

GEMENI  Duminică stelele te încurajează să comunici liber chiar și cu oamenii pe care îi întâlnești pentru prima dată. Nu fi timid. Arată-le latura ta sociabilă și pofta ta de viață. Poate fi o zi bună pentru mici cumpărături, îndeosebi online, ce cumperi astăzi are toate șansele să fie bun și de folos. Nu exagera, totuși, cu adăugatul în coș, noua metodă anti-stres favorită a oamenilor. Pe seară, poți fi invitat undeva, nu fi comod, du-te!

RAC  O mulțime de mici surprize pot puncta această zi de duminică imprevizibilă. Poți observa evenimentele de departe, nu foarte implicat, dar interesat. Într-adevăr, ideile bune curg, metodele se schimbă, relațiile se revigorează, dar tu pari să nu te grăbești nicăieri, e perfect dacă îți faci timp să evaluezi. Pe seară, un film frumos, romantic, cum îți place ție și ceva bun și dulce de savurat, cu toții știm că ai un apetit pentru lucrurile fine ale vieții!

Horoscop de weekend

LEU  Duminică nu trebuie să te oboseşti peste măsură, deja pari a fi într-o stare de oboseală cronică. Fizic, te simți bine, dar poți avea oscilații de energie și unele dificultăți în a-ți exprima sentimentele. Poți să nu-ți găsești cuvintele, poți să te încurci sau poți avea impresia că celălalt nu te ascultă… Ai răbdare, este temporar și gesturile tale tandre pot înlocui toate cuvintele.

FECIOARĂ  Duminică poți să visezi la o existență mai liberă, la idealuri mai înalte, la o carieră mai împlinită, dar te poți confrunta cu impreviziuni practice care te pot readuce la realitate. Continuă să urmărești obiective înalte, dar ai răbdare… Alege echilibrul și armonia în relații și poți obține rezultate grozave. Fii amuzant și oferă tot ce este mai bun din tine fără să ții socoteala și fără să aștepți nimic în schimb.

BALANŢĂ  Astăzi se poate spune că poți fi victima unui șantaj emoțional, nu te lăsa copleșit de emoțiile celorlalți, păstrează controlul, dar fii atent și amabil cu așteptările celorlalți, care nu sunt întotdeauna clare, nici măcar pentru ei înșiși. Tactul tău ar putea funcționa ca un interpret și asta te-ar putea ridica la nivelul de confident. Pe seară, un film alb-negru sau un roman interbelic îți pot aduce savoarea unor vremuri mai sofisticate, dar, totuși, mai simple.

SCORPION  Duminică poți să nu te simți foarte vesel, ar fi bine să-ţi faci de lucru prin oraş, să te plimbi, poate faci o vizită cuiva drag, în orice caz să nu stai singur, pâna seara iţi poți reveni. Astenia de toamnă mai poate avea și astfel de efecte, în afară de imunitatea scăzută, noroc că toate efectele neplăcute sunt tratabile cu ceai de mentă cu miere de albine, gânduri pozitive, filme simpatice și muzică bună! 

Horoscop Radu Ștefănescu

SĂGETĂTOR  Duminică poate că te miști puțin repede, iar dacă simți că cineva te încetinește, poți avea dificultăți în a accepta acest lucru. S-ar putea să ai o criză temperamentală, care nu este neapărat ceva ieșit din comun, împotriva cuiva care încearcă să-ți modereze comportamentul. Nu merge prea departe, riști să nimerești ținta greșită. Seara, ”doctorul” prescrie un serial amuzant, popcorn și voie bună!

CAPRICORN   În această duminică gândurile tale pot fi nuanțate cu o notă de creativitate, datorită influenței Lunii, care poate avea și unele efecte calmante asupra atmosferei generale. Poți conta pe simpatia unui anturaj deosebit de înțelegător care poate va înțelege chiar și ceea ce nu ai spus! Dacă ai alergie la proști, ține-ți antihistaminicele aproape, adică nu deschide televizorul și nici rețelele sociale. O veste de departe îți poate face plăcere!

Horoscop 8 octombrie

VĂRSĂTOR Conjunctura spune că poate urma o zi de duminică frumoasă, dar te poți simți cam leneș. În realitate, abia ai avea suficient timp să te odihnești. Dacă vrei, totuși, să și faci unele lucruri, poate fi utilă o listă de treburi, poți reuși, totuși, să le faci, dacă te organizezi mai bine și dacă urmărești satisfacția bifatului fiecărei sarcini, e și asta o tactică de gamification, care te poate stimula. Nu lua, astăzi, decizii importante!

PEŞTI  Duminică e posibil să îți proiectezi propriile dorințe asupra celorlalți, nu este momentul să intri în dezbateri mari. Ar fi cazul să-ți acorzi puțin timp liber, de relaxare, fără să te gândești la treburile tale curente, ești suprasolicitat, odihnește-te, doar pentru asta este ziua de duminică. E momentul să ai mai multă grijă de sănătatea ta, rutina ta de îngrijire necesită mai multă atenție, în special în ceea ce privește igiena somnului și mișcarea fizică.