Horoscop sâmbătă, 7 octombrie 2023. Zodia care trebuie să pună lacăt pe portofel. Pericol de gaură în buget

BERBEC  Pentru tine, cel mai greu este să pui pauză și să nu faci nimic. Deși e sâmbătă, traficul poate fi puțin haotic, fiecare face ce vrea și pare că își reinventează propriul cod rutier personal. Nu profita de asta pentru a-ți urma instinctele impulsive, pericolul nu vine din cer, ci poate veni din comportamentul tău. Nu confunda libertatea cu rebeliunea. Mai bine stai acasă și deschide o șampanie și un caviar, găsești tu vreun pretext de sărbătorit!

TAUR   Numai cei care își creează așteptări pot fi dezamăgiți. Deși poate fi greu pentru un semn fix, de pământ, încearcă să renunți, un pic la frâie, la control, și lasă-te purtat de evenimente sâmbăta aceasta. Poți să nu fi foarte entuziasmat de ideea de a ieși, dar prietenii tăi te pot conduce pe căi necunoscute. Puteți crea o atmosferă plăcută, legăturile de prietenie se pot întări și într-o astfel escapadă îți poți regăsi, din nou, zâmbetul.

GEMENI  Nimeni nu ar trebui să-ți altereze frumoasa stare de spirit de sâmbătă. Te poți afla în centrul atenției generale. Totuși, fii măsurat în cuvintele tale! Ar fi păcat dacă prin lipsă de tact ai reuși să strici buna înțelegere care domnește în jurul tău. Nu încerca să-ți impuni viziunea asupra lucrurilor, fii diplomat! Stelele te încurajează să te bucuri, cu entuziasm, de plăcerile existenței, nu ezita, ai nevoie de ele… Planeta Venus te favorizează, se întrevăd momente romantice.

RAC   Sâmbătă poți simți că ți-ai câștigat dreptul să te bucuri, bugetul tău este în stare bună. Profiți de o situație, se pare că asta aștepți de ceva vreme. Poți arunca o privire obiectivă asupra realizărilor tale și îți poți face timp să te gândești la următoarele acțiuni judicioase pe care trebuie să le întreprinzi în diversele domenii. Fie că este vorba de a-ți completa colecția ta de porțelanuri sau de a-ți deschide un cont de economii, poți fi favorizat de conjunctura astrală.

Horoscop sâmbătă, 7 octombrie 2023. Zodia care trebuie să pună lacăt pe portofel. Pericol de gaură în buget

LEU  Sâmbătă trebuie să te odihnești și să meditezi la o serie de alegeri pe care le ai de făcut care pot să implice direct relațiile tale emoționale și profesionale. Merită să te așezi, să iei în considerare toate opțiunile și să iei o decizie în cunoștință de cauză. Influențele astrale pot acționa în tine ca un catalizator pentru idei inovatoare și nebunești! Amplifică acest context. Astăzi, ieși din zona ta de confort, pentru fericirea ta și a celorlalți!

FECIOARĂ Sâmbătă pot apărea unele schimbări neplănuite în program. Trebuie, doar, să rămâi calm și să îți exersezi mușchiul spontaneității, nu este nimic negativ. Unii dintre nativi pot avea un program scurt, dar foarte dezirabil, uneori, se trezesc târziu și se culcă devreme. Uneori un somn lung și odihnitor repară absolut orice poate fi în neregulă cu lumea…cel puțin temporar.

BALANŢĂ Sâmbătă, orice are de-a face cu apa este bun, așa că poți să mergi la piscină, la mare, la scufundări sau la pescuit. Dincolo de relaxarea pe care ți-o poate oferi acest lucru, experiența îți poate îmbogăți și viața de zi cu zi cu noi întâlniri sau cu descoperirea de noi plăceri precum hammam-ul sau jacuzzi-ul. Ai grijă să-ți temperezi dorinţa de a achiziționa lucruri extravagante, găurile din buget pot fi o problemă pe termen lung.

SCORPION Sâmbătă profită de influența lunii pentru a-ți împărtăși ideile, pentru că poți fi ascultat în mod deosebit, mințile sunt deschise la orice propunere, iar prietenii îți pot înțelege orice șoaptă, ești foarte expresiv, iar puterea emoțiilor tale îi poate afecta pozitiv pe cei apropiați. Este o zi grozavă pentru a dezvălui secrete sau pentru a acționa ca un confident. Pe seară, un ceai de plante, o portocală și la somn la ora 22:00, așa se previne viroza care poate să te încerce!

Horoscop sâmbătă, 7 octombrie 2023. Zodia care trebuie să pună lacăt pe portofel. Pericol de gaură în buget

SĂGETĂTOR Weekendul acesta poți realiza mai clar defectele anumitor oameni… Trage concluziile necesare. Poate există prea mult stres în jurul tău, limitele tale au fost atinse, caută în schimb calmul și odihna mentală. Poți avea un spirit cuceritor astăzi, dar poți fi nerăbdător și să îți asculți doar propriile dorințe. Poți părea reactiv, susceptibil la cea mai mică observație. Toate acestea te încetinesc, mai degrabă decât să te ajute…

CAPRICORN   Sâmbătă ar fi bine să eviți deciziile importante și să te concentrezi pe relațiile de familie și pe momentele de relaxare. De fapt, asta ar trebui să faci în fiecare sâmbătă! Poate fi o zi foarte bună pentru a avea grijă de ceilalți, a-i asculta, a-i proteja, de a le face mici servicii și a le da sfaturi. Evită știrile, filmele violente, social media și orice altă sursă de stres emoțional, stelele spun că e posibil să ai nevoie de o pauză de reechilibrare, tu cu tine!

VĂRSĂTOR Sâmbătă este posibil să simți că nu ai suficientă energie pentru a ieși. Nu intra în panică, alege să faci orice îți poate stimula energia, cum ar fi citirea unui roman bun, pictura, ascultarea muzicii, scrisul și reîncărcarea bateriilor la aer curat. E bine să eviți, astăzi, discuţiile în contradictoriu, replicile acide și învinuirile reciproce, relațiile sociale, în general, pot să nu fie foarte bine aspectate.

PEŞTI  Sâmbătă, sensibilitatea ta poate fi sporită, iar seducția ta poate fi considerabil revigorată. Nu fi leneș și nu mai sta închis în casă, profită de condițiile astrale excelente pentru a face noi cunoștințe, a-ți face noi prieteni sau poate chiar mai mult, dacă ești deschis: dragostea adevărată? Pe seară poţi primi o veste bună, despre starea cuiva drag. Sărbătorește orice veste bună, nu le mai lua ca pe un dat, concentrează-te pe lucrurile pozitive din viață!

Horoscop sâmbătă, 7 octombrie 2023. Zodia care trebuie să pună lacăt pe portofel. Pericol de gaură în buget