BERBEC 

Realizezi că întreaga ta existenţă pare un laborator de experienţe. Încercate de tine, pe tine! Sau de alții, pe tine! Viaţa îţi pare ca o formulă complicată, dar astăzi afli că descoperirile mari sunt simple! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Iti plac lucrurile clare și faci achiziții solide!

TAUR

Astăzi poţi demonstra, la serviciul de acasă, că armonia poate exista între caractere foarte diferite, dar care au acelaşi scop. Consolidează sistemul de alianţe şi prieteniile de interes! Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore. Acasă. 

GEMENI  

E bine că vrei bunăstare, dar nu cheltui banii ca şi când ai avea-o! O criză acută de superficialitate te poate face să pierzi bani. Ochii văd, inima cere – dar ţine cardul în buzunar! Oricum, cumpărăturile pe net sunt o mizerie! O discuţie din a doua parte a zilei îţi poate clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor şi să înveselești atmosfera.

RAC 

Dedică ziua aceasta de marţi lucrurilor obişnuite, de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te apuca de vreo noua afacere profesională, sau amoroasă. Lasă ziua să treacă, cu prudenţă! Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate. Atenţie, deci, ce semnezi sau mai bine zis dacă semnezi. Nu te lua după cei care răspîndesc zvonuri, dar nu știu pe ce lume se află.

LEU  

Se pare că astăzi te pricepi la toate! Cel puţin, toată lumea are nevoie de tine. E o zi densă, dar te-ai şi distra cât poţi. Acasă. Poţi termina ziua la aceiaşi intensitate, poate îți inviți partenera la dans, în bucătărie! O decizie se impune şi timpul a început să vină. Dar trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prindă viaţă.  

FECIOARĂ

Astăzi eşti prea materialist şi filozofia ta miroase a marxism. Valorile sunt în altă parte, dar eşti hipnotizat de amănunte şi pierzi din vedere ansamblul! Ți-e frică… evident! Nu mai vorbi mult şi zâmbeşte! Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. 

BALANŢĂ 

În această zi de marţi, fără trei ceasuri rele, primeşti o veste buna şi una invers, dar activitatea cotidiana nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Cu toate că pare o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten sau coleg te poate decepţiona pe FB – nu-i lăsa şansa să se facă de râs!

SCORPION 

Nu respinge, de la început, orice experienţă nouă. Mai târziu o să regreţi. Nu spune nici da, nici nu! Vezi cum se derulează, se dezvoltă relaţia, sau afacerea şi hotărăşte-te mai târziu! Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Dedică ziua, sau măcar seara, celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor  apropiaţi.

SĂGETĂTOR  

Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă! E prea mult de lucru la domiciliu! Evită să iei hotărâri importante şi amână tot ceea ce poţi pentru o zi mai bună. O zi de reflecţie îţi face bine şi îţi clarifică gândurile!  Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sunt filtre ale zbirilor! Ai mai multe direcții favorabile de dezvoltare. Încearcă să analizezi care este cea optimă.

CAPRICORN  

Ai nevoie de înţelegere şi de lucruri plăcute. La serviciu, evită neplăcerile, prin arborarea permanentă a unui zâmbet, iar după program caută prilejurile să te simţi bine, confortabil! Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicarea de la serviciu, dar și în cea de acasă. 

VĂRSĂTOR  

„Nu mor caii când vor câinii” – tot zoologic vorbind, “nu tot ce zboară se mănâncă” aşa că astăzi, fiind marţi, ziua lui Marte, fii atent la atitudinea ta, ca să nu regreţi mai târziu! Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai. Statul acasă, cu domiciliu forțat, a început să-ți placă, dacă ar fi și bani, nu ai avea nimic de obiectat.

PEŞTI  

Crezi că ai nevoie de o schimbare. Astăzi e mai important ceea ce crezi tu, gândurile tale, amprenta ta personală! Se pare că ai toate resursele şi sprijinul necesar pentru ceea ce ai în gând! Dacă nu poți rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine şi nu este un examen, sau o probă pe nat. Uneori situațiile se rezolvă de la sine pentru că timpul este cel care găsește soluțiile! Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate dar nu este… obligatoriu!