BERBEC   Conjunctura încărcată, dar fără nicio planetă în zodie, indică o zi complexă, favorabilă, în relaţiile dintre femei şi bărbaţi! Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită.

TAUR  Stelele arată o perioadă calmă, liniştită pentru tine, în care poţi să faci ordine prin gânduri, sertare şi fişiere. Domeniul favorizat e cel sentimental, poate faci pace în gândurile tale! Activitatea ta de astăzi, fie că eşti la serviciu, sau rămâi acasă – se îndreaptă către rezolvarea unor probleme din trecut, rămase în suspensie. Anumite evenimente de care afli în a doua parte a zilei şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali.

GEMENI    Mercur, retrograd, de la 25 grade în zodia Racului, te anunţă că e momentul să demarezi o acţiune de solidaritate profesională sau de milostenie creştină, ceva care te face să te simţi folositor! Excelente oportunitati la serviciu, în piaţă sau la şcoală – mai ales de cooperare, aşa încât poti scurta consistent durata de executie a unui proiect sau altceva la care lucrezi în echipă. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.  În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

RAC   Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă cu ceea ce ai de făcut. Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.  O zi aglomerată, cu o seară plăcută. O parte dintre Racii cei prevăzuţi cu cleşti şi cu simţul frumosului, trebuie să dea dovadă de diplomaţie ca să evite nişte conflicte inutile, de altfel. Un procent dintre nativi s-ar putea, chiar, să aiba de mediat între două persoane din anturaj.

LEU  Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă este avantajat de conjunctura astrologică. Stabileşte, fără să-ţi impui neapărat părerea, un curs normal pentru proiectele tale. Azi înţelegi pe deplin noţiunea de efort, să tragi de tine! Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti strategic, aşa suporţi situaţia cu plăcere.  Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate.

FECIOARĂ   Dinamic şi combativ, astăzi te implici într-o idee, un proiect important, la serviciu, sau, acasă. Trebuie să mai ai răbdare pentru interesele tale personale, aspectele nu te ajută prea mult! Atenţie la vremea schimbătoare, îmbracă-te corespunzător! Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. Stelele zic să continui pe drumul tău, fie că eşti la serviciu, fie acasă, fie că te pregăteşti de plecare în vacanţa de vară.

BALANŢĂ   Eşti motivat şi bine dispus. Ai aflat şi nişte bancuri noi şi le spui cu talent. Trebuie să stabileşti unele relaţii umane plăcute, sau profitabile, în funcţie de interesul tău imediat.

Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu sau… de acasă! Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale. Trebuie să ajuţi pe cineva neapărat, chiar dacă nu este foarte necesar, uneori. Simţul umorului nu este unul dintre atributele tari ale tale, dar ziua de astăzi îţi oferă mai multe prilejuri de râs. Nu ca să te faci de râs, ci situaţii comice în care intri fără să vrei.

SCORPION   Nu poţi să-ţi schimbi viaţa cum vrei tu, nu eşti Harry Potter! Talentul tău de a fi spontan, de a improviza, te mai salvează odată. Ai dreptate: cosmosul şi prostia nu au început şi sfârşit! Te simţi mai în formă ca să abordezi unele probleme pe care le amânai, le rostogoleai de azi pe mâine. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Astăzi dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes!

SĂGETĂTOR  Fii calm şi totul se aranjează! Trebuie să fii de acord că astăzi nu eşti prea obiectiv şi să amâni orice discuţie importantă pe altă dată. Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Ai o poftă teribilă de lucruri bune şi frumoase. Vremea este capricioasă, dar respectul de sine întreţine flacăra din sufletul tău.

CAPRICORN   Astăzi eşti pe val, ești într-o formă bună. Te adaptezi noii situaţii, sau ai unele idei noi. În orice caz, conservatorismul tău te ajută să apari ca o persoană corectă, de încredere! Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi bun calitativ, care îţi este necesar. Un proverb oriental spune că oamenii bogaţi sunt slabi, se îmbracă în alb şi au puţine lucruri, dar foarte valoroase. O scrisoare, e-mail, reţeaua de socializare, sau o convorbire telefonică îţi aduce o veste bună, pe care nu credeai că o s-o mai auzi, pentru că se referă la o situaţie aproape uitată. În concluzie, prognoza pe ziua de astăzi este bună, singurele pericole par a fi monotonia şi indiscreţia.

VĂRSĂTOR   Un impuls, pe care trebuie să-l nuanţezi, de a ieşi din cotidian. Nu îţi place, nu eşti de acord, cu ceva la serviciu şi frustrarea te face să cauţi alceva altundeva, unde să te simţi liber! Atenţie la bani, pe ce şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că noua, sau vechea ta iubire te foloseşte drept bancomat!  Azi configuratia astrala iti ofera un prilej sa inchei unele lucrari ramase suspendate si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Sau să tranşezi o situaţie din familie – sau cu prietenii. După configuraţia stelelor pare o stabilire a sarcinilor fiecăruia: cine, ce, cum face!

PEŞTI  Este timpul să părăseşti spaţiul psihic în care te-ai autoexilat şi să cauţi un compromis. Inamicii de ieri pot deveni prietenii de azi! Nimic omenesc nu este veşnic, totul se transformă! O zi foarte potrivita ca sa iei iniţiative curajoase, atât in domeniul tau de activitate, cât, mai ales, in relatiile tale sentimentale. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai aproape sigur şi chiar o aşteptai. A doua parte a zile este şi mai convingătoare în presupunerile tale. Anumite eveniment, știri te-au găsit nepregătit. Încă odată! De fapt nu eşti pregătit niciodată, pentru nimic. Viaţa este o misterioasă şi tainică cale pentru tine. Până la urmă în asta constă plăcerea, nu?