BERBEC Astăzi nu eşti foarte inspirat în relaţiile umane, mare atenţie la mişcările bruşte, la propriu şi mai ales la figurat. Evită să te bagi în treburile altora, zâmbeşte şi taci din gură! Ziua aceasta ai simţăminte pastelate şi suave. Fiind zodie de foc, protectorul zodiei militarilor, a sportivilor şi a chirurgilor, ei bine, Berbecul cel incăpăţânat este astăzi plin de energie. Cu Marte, planeta ta protectoare, afectată, ai toate şansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Asta inseamnă la Berbeci că nu prea suportă autoritatea, dar atenție la declarația pe propria raspundere, dacă te deplasezi. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte, greşeşte!

TAUR Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, astăzi nu te poţi baza pe niciun ajutor: trebuie să te descurci singur, doar stai acasă! Afacerile personale şi sentimentale, însă, sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu semnele de foc.

GEMENI Evita împrumuturile de bani, nu vinde pielea ursului din pădure, nu cumpăra online pe credit. Ziua de astăzi îți poate aduce și surprize plăcute. Păzește-ti sănătatea de schimbările bruşte de vreme, de presiune atmosferică, umiditate şi temperatură. Poți face mici modificări, acasă, să schimbi ceva în mai bine. În general, primăvara aceasta ciudată trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce eşti de fapt şi ceea ce doreşti să fii, să devii. Ziua de astăzi îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviti discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău apropiat, din famile, doar stai acasă.

 RAC Organismul iţi cere alimente naturale, sucuri naturale din fructe, vitamine naturale, iar anturajul iti cere sa fii tu însuţi mai natural! Încercă să fii mai cald, mai apropiat cu cei dragi, doar stai acasă! Mare monotonie în această perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat de muncă la domiciliu  – sau tocmai de aceea. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdea în ajutorul celor din jur – trebuie să te descurci singur. Spiritul armonios, uneori, de întreprinzător, care te caracterizează te face să iei o decizie care va fi mult discutată în familie şi de prieteni. Pentru un procent din Raci, o realizare notabilă în a doua jumătate a zilei.

LEU  Din nou, pentru a câta oară, ai de făcut o alegere înţeleaptă. În lipsa lui Solomon sau a unui sfetnic de taină, dă cu banul! Este acelaşi lucru, pentru că dacă ai noroc, viaţa nu te refuză! Astăzi, luni, este exact perioada de timp de care ai nevoie ca să rezolvi problemele întârziate, să discuţi la mobil, sau pe Skype, cu personale care au fost amânate de mai mult timp. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi discuţii agreabile. Pentru o parte din nativi, câştiguri modeste, dar sigure. Sănătatea nu îți este afectată, dar este bine să fii prudent. Stai acasă! Mici plictiseli alungate cu o carte, da, cu o carte!  Evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt.

FECIOARĂ  Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu familia. O veste te influenţează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la convorbirile la telefon, evită confuziile. Nativele din zodie, mai ales, pot fi avantajate în relaţiile amoroase. De la distanță!  O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Sănătatea este la cote modeste, totuşi nu trebuie să te alarmezi.

BALANŢĂ  Dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Astăzi fă-ţi o imagine care să corespundă preferinţelor familiei. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună sau cel puţin aşa pare. Activităţile legate de speculaţiile financiare sau comerţul cu amănuntul NU sunt avantajate. Un incident neplăcut în a doua parte a zilei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor, mai ales de circulaţie. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Acasă, desigur!

SCORPION  O zi densă, eşti foarte prins de munca ta de la domiciliu. Discuţiile şi bruiajul sonor din jurul tău te distrag şi te pot face nervos. Cățeii, pisoii, copiii, televizorul, soacra etc etc Refugiază-te, pune-ţi căştile cu muzică “chill out” şi relaxează-te! Magnitudinea neplăcerii depinde de cât de pozitiv gândeşti. Dacă cobeşti, la rău tragi. Cu patronul tău Marte cel tare mişcându-se convenţional prin ultimul grad al Capricornilor ai noroc în afacerile cu bani puţini şi muncă multă, sau cu banii altora, sau într-un domeniu în care afacerile cu mărfuri de volum mic ocupă un loc important. Până la urmă cu toată activitatea tensionată, astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei activităţi susţinute. Acasă!

SĂGETĂTOR  Crezi că te poţi face util, că ajutorul tău este necesar. Foarte bine, este un demers bun pentru sufletul tău, pentru că bine faci, bine găseşti! Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Acasă. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru tine familia este patria cea mică, iar patria este familia cea mare. Este vremea descoperirilor de parade de modă şi de ţinute deosebite, pe net, desigur. Lasă totul în urma ta spune conhunctura, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Indrazneşte şi poți reuşi!

CAPRICORN O zi de luni dinamică, în care încerci să controlezi timpul, să prevezi şi să planifici. Aşa lucrurile şi evenimentele nu te mai îngrijorează, îţi păstrezi calmul şi seninătatea, cheile sănătăţii! Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi alte lucruri de o parte, norocul este al tău. Bârfe şi intrigi cât cuprinde mai ales pe seară, la un ceai cu rom. Nu te băga prea mult în viaţa altora, şi nu comenta, nu exagera inutil. Totusi, o veste bună, chiar foarte bună! Ai o mulțime de planete în zodie, așa că viața ta este complexă și complicată.

VĂRSĂTOR  Fă în aşa fel ca să nu te laşi invadat de grijile şi neliniştile celor din jur. Astăzi eşti mai empatic şi deci, mai vulnerabil. Nu spune nici da, nici nu, amână tot ce poţi şi zâmbeşte! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales in activităţi nesemnificative şi distracţii. Seducţia ta începe să convingă, dar produce şi facturi telefonice astronomice. Pentru că, până la urmă, este aşa de bine să mai bine stai la o bârfă la mobil… Nimeni nu zice nimic pentru că mai tot zodiacul este lovit de vreme şi vremuri, şi te bucuri de o relativă înţelegere pentru comoditatea ta cea mare.

PEŞTI Curiozitatea ta înăscută se pare că astăzi este satisfăcută. Afli nişte amănunte picante despre un coleg, prieten, poate cineva din anturaj, sau de pe net. Nu duce vorba, păstrează pentru tine! Eşti într-o perioadă… bună. Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu, la muncă de la domiciliu… dar te simţi asa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de „farmazonerii” suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele. Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru lămurirea  afacerilor de familie.  Bani şi iar bani. Te obicei te gândeşti la ei mai ales dacă nu-i ai. Şi tu eşti un gânditor, un mare filozof, aşa că te gândeşti tot timpul la bani. Astăzi, însă, mai mult cheltuieşti, că doar pentru asta sunt făcuţi banii!