BERBEC Este o zi ce pare promițătoare, profită! Ziua începe bine, aduci optimism în jurul tău şi de aceea eşti bine primit de către colegii de serviciu. Dimineaţa e favorabilă lucrurilor importante profesionale. Nu specula, însă, nimic financiar! Se spune că marți sunt trei ceasuri rele. Superstiție, sau nu, nu o verifica pe pielea ta!

TAUR Plecând mereu, în gând, în insule exotice şi meleaguri tropicale, parca suporți mai uşor vremea rece şi vremurile nesigure. Este foarte bine, e relaxant, dar totuşi, astăzi fii mai realist, mai ales la muncă, la serviciu. Trebuie să fii stăpânul timpului, organizează-ți munca ținând seama că luna decembrie este foarte scurtă ca timp de muncă și plină de sărbători legale și tradiționale.

RAC Astăzi lucrurile îţi par fără culoare, gusturile fade, nu ai chef de muncă. Eşti nemulţumit şi nu prea ştii de ce! Conjunctura spune să vorbeşti mai mult cu cei din jurul tău, prieteni, colegi cu care te înțelegi, ca să te simţi mai bine! Nu ai nevoie de timpi morți, concentrează-te ca să termini lucrările la timp.

GEMENI Nu ţi-e frică de nimic, eşti viteaz şi obstacolele nu-ţi mai par de netrecut! Poţi să înfrunţi cu succes conflictele care mocneau de ceva timp, dar nu uita să precizezi că nu este nimic personal! În afaceri, ca și în politică, dușmanii de ieri pot devenii prietenii de mâine, așa că fii diplomat.

LEU Eşti într-o formă bună şi accepţi lucrurile aşa cum sunt! Trebuie să fii precis, exact, în activitatea, atitudinea ta profesională. Stabileşte clar şi fără interpretări ce este de făcut şi când. Este greu să pui pe alții la treabă, dar nu ceda impulsului, specific leonian, să te încarci tu cu treaba care pare că nu este bine făcută.

FECIOARĂ Ai o zi plină de aspecte favorabile, profită de ele, dar nu exagera, pentru că stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment. Ceea ce cumperi azi poate face mare placere celor dragi! Cu toate că Mercur, patronul comerțului, este afectat, pe tine de avantajează, în zodia ta are domiciliul nocturn. Nu împrumuta bani.

BALANŢĂ O veste bună, sau profitabilă. Una din zilele avantajoase. Fii atent la informațiile care apar pe piață, mai ales dacă ai afaceri imobiliare. Un dezvoltator concurent încearcă să intre pe ”teritoriul” tău. Pregătește contramăsurile, sau, mai bine, invită-l pe patron la un restaurant de top să puneți lucrurile la punct. Mănânci bine și rezolvi o problemă!

SCORPION Ai stârnit anumite gelozii şi invidii – deci, eşti valoros! Totuşi, fii mai discret, oamenii de real succes nu se laudă şi nu strălucesc în societate. Ai auzit de „aurul proştilor„? Cu Venus și Mercur, afectate față de zodia ta, nu ai cea mai bună conjunctură, mai ales în domeniul comunicațiilor profesionale. Fii clar, precis și nu amesteca plăcutul cu utilul.

SĂGETĂTOR Vine soarele şi pentru tine daca ești cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur, de la serviciu, te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva mai dificil de rezolvat, dar numai dimineaţa. Din fericire știi cum să te descurci și timpul soluționării este scurt. Nu te lăuda că ai terminat repede, poți să primești sarcini suplimentare!

CAPRICORN  Conjunctura favorizează domeniul profesional, dacă eşti la serviciu, la muncă, sau unde activezi. Cu ceea ce te ocupi zilnic, statistic vorbind! În sensul că ziua trece repede și nu ești obosit. Dacă practici o profesie liberală, înseamnă că ai găsit un ritm bun al activității, dacă nu, înseamnă că astăzi ai noroc!

VĂRSĂTOR  O configuraţie astrală greoaie şi vremea capricioasă, când frig, când umed, te predispun la lene şi comoditate! Nu ai şanse să te împotriveşti… Amână tot ceea ce depinde de tine, pe mâine, fără mult zgomot, alege treburile urgente de cele importante. Ocupă-te numai de ceea ce este foarte urgent și te poate face să pierzi bani.

PEŞTI  În principiu este o zi relaxantă şi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul muncii, activității, serviciului. Aspecte favorabile cumpărăturilor inspirate, cu bani puţini, domeniul neguţătoriei e favorizat! Dacă ești patron, sau ceva șef, nu trebuie să fii cheltuitor, să dai exemple negative de risipă a banilor firmei, să știi că totul se află.