BERBEC Evită deciziile care duc la schimbări majore. Unele lucruri sau persoane pot întârzia şi din cauze obiective. Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Ştii Legea lui Ohm : „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Dacă te duci la serviciu, chiar dacă este zi liberă, înseamnă că ai de lucru. Aşa că păstrează-l! Serviciul. Poţi să faci urât şi după ce pleacă şeful din birou. 

TAUR Dacă te duci la birou, sau unde îţi desfăşori activitatea, concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează problemele importante care trenează de ceva timp. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie mai pe seară. Poate te duci la un spectacol, la film, sau de ce nu, la operetă! 
  
GEMENI Mare atentie! O configuratie nefastă, împreună cu contribuţia planetelor grele te poate face astăzi sa pierzi bani. Poti sa eviti acest lucru cu usurinta, in primul rand amănând toate cheltuielile mari, sau sa nu faci investitii majore, sau sa nu dai bani cu imprumut. Veşti bune. Pare a fi, pentru o bună parte a nativilor din zodie, o zi plăcută, de vacanţă. 

RAC Din întâmplare, sau tocmai ăsta este geniul zodiei reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, lucru care se intampla si astăzi. Partea buna a perioadei o constituie faptul ca toate legendele tale functioneaza si ca esti in continuare pe caii cei mari. Daca ai de făcut deplasari astăzi este ziua, poate mâine vine viscolul! Schimbă locul si iti schimbi si norocul. O veste buna, probabil pe seara. 

LEU Soarele se configurează mai deosebit, complex – tu pari că eşti pus în faţa unei probleme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Ceva cu niste intarzieri si cu niste promisiuni in conditiile unei aglomeratii haotice în activitate. Social şi profesional, în aceasta perioada simti nevoia sa te confesezi, să vorbesti despre unele dintre grijile si problemele tale, sa faci planuri de viitor. Ca pozitie dominanta, aspectele sunt favorabile, dar nu te aştepta, astăzi, la succese extraordinare.

 

FECIOARĂ Atenţie la atenţie, fii calm si prevazator. Atentie daca conduci, atentie daca faci baie! Procentual, Fecioarele au cel mai mare scor de accidente sub duş, aceasta pentru că petrec acolo cam jumătate de viaţă. Pe de alta parte aspectele lui Saturn si ale lui Marte arata ca ti-ai creat noi invidii si gelozii la serviciu intr-o perioada in care toata lumea credea ca vei sta in tranşee. 

BALANŢĂ Nu este o zi in care sa faci schimbari esentiale. Daca ai ceva de rezolvat mai lasă ceva timp ca sa evaluazi mai bine situatia. Ai o eficență sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Ai găsit un nou echilibru moral şi fizic. Te gândești, că, cine nu riscă, nu câştigă! Dar, fii discret, nu trâmbița noua ta atitudine către colegii de serviciu. Lasă-i să constate singuri, dacă mai au timp de așa ceva, oricum, este o zi liberă!

SCORPION Evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii sau prietenii. Unele lucruri sau persoane pot fi neperformante din cauze obiective, aşa este destinul lor! Cooperarea cu noii tai parteneri sau colegi incepe să-şi arate dividentele, sigur dacă ești la serviciu în această zi liberă. O vorba, un telefon sau o informatie iţi aduce o veste buna, dar de care erai ca şi sigur. 

SĂGETĂTOR Ziua este favorabilă. Toate activităţile trebuie să iasă bine, ai o zi întreagă de aspecte bune! Încep să se lamurească şi unele probleme legate de bani. Lucrurile stau cam cum te gândeai. Trebuie sa te obisnuiesti cu noul „status quo”. Lasa timpul sa treaca, este avantajos. Nu te ingrijora inutil.  Dacă ai vreo afacere mai mica de încheiat, sau pe acolo, perioada zilei de astăzi este indicată, dar pentru mulți este sărbătoare, zi liberă. 

CAPRICORN Este bine să eviţi, dacă poţi, subiectele cu caracter profesional, mai ales ca pentru mulți este o zi liberă. Lămureşte programul tău şi unele neînţelegeri minore.  Posibile disensiuni dimineaţa, poţi să eviţi prin amânarea discuţiilor. Este bine sa-ti vezi de treburile tale, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuilei insemnate. Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respira aer curat. 

 

VĂRSĂTOR Astăzi, zi liberă și de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit – chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Configuratia iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se vor lămuri. 

PEŞTI Nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes. Sigur, dacă lucrezi în această zi liberă. Un semn de foc îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură.  Este o zi paradoxală, îmbietoare şi monotonă, în acelaşi timp. Este momentul să-ti faci prieteni din anturaj, dintre colegi, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie in curand de sprijinul si ajutorul lor competent. Nu te pune în categoria invinsilor… înainte de luptă! Şi nu uita că pierzi, când renunţi să mai încerci.