Horoscop 24 decembrie! Zodia care se poate îmbolnăvi grav. Ce îi este interzis azi să facă

BERBEC Planifică-ţi timpul în aşa fel ca să ai şi timp pentru relaxare şi odihnă. Dar nu sacrifica distracţiile şi plăcerile de sărbători. Trebuie să găseşti calea de mijloc. Toate aspectele sunt favorabile, chiar cele care ţin strict de proiectele tale personale, adică de gândurile pe care ţi le faci. Ai timp, in sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa de Ajun la Crăciun. 

TAUR Supraveghează-ţi sanătatea, nu te expune frigului mai mult decât trebuie şi mai ales, protejează-ţi, cu grijă gâtul! Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Nu împrumuta bani. Nu astăzi. Organismul tau are nevoie de cruţare şi de refacere. Pe seară, cu familia, prietenii, eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine în ziua de Ajunul Crăciunului. 

GEMENI O atitudine de genul hai să fim prieteni buni este recomandată. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase, dar nu şi cu cele din semne de apă şi pământ. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate ca şi „rectificările” la listele de cadori de Crăciun. Te întrebi degeaba ce să mai faci, mai bine lasă-te cuprins de Spiritul Crăciunului şi de mirosul sarmaleleor şi al cozonacilor ! 

RAC Trebuie să ceri sfatul şi sprijinul unui prieten, înainte ca să intri în criză de timp. Stelele te avertizează să-ţi supraveghezi regimul alimentar. Nu fii intransigent, când nu trebuie! Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă, cu multe vorbe în seara de Ajunul Crăciunului.

Horoscop 24 decembrie! Zodia care se poate îmbolnăvi grav. Ce îi este interzis azi să facă

LEU Astăzi planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Evită pe Gemeni şi pe Săgetători, care te pot încurca mai mult decât să te ajute. Nu te deplasa după căderea întunericului, oricum este distopia sanitară. Pana la urma în urma efortului facut o să pici pe seară ca o pisică leşinată, în loc să fi un leu-paraleu. O sa visezi frumos şi colorat cum Cei trei Crai de la Răsărit îţi aduc daruri, cum i-au adus şi Pruncului, acum mai bine de două mii de ani.

FECIOARĂ  Nu schimba nimic din ceea ce ai stabilit anterior. Poţi folosi această zi de Ajun ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice, nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp de Crăciun.

BALANŢĂ Eşti tentat să cheltuiesti mult şi utopic pentru Crăciun, fiind doar o descarcare din cauza unei instabilitati emotionale. Dorinţa de schimbare şi frustrarea existenţială te fac să cheltuieşti prea mult. Incearca să dai dovadă de prudenţă şi echilibru şi evită cheltuielile exagerate. Totuşi, este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Ajunul Crăciunului poţi să-l sărbătoreşti împreună cu cei apropiaţi, acasă, sau undeva, la ţară, într-un loc sigur și fără aglomerație – un Crăciun tradiţional ţi-ar încălzi sufletul şi te-ar bucura.

SCORPION Mult entuziasm, optimism şi o filozofie mai puţin materialistă te ajută să te bucuri din plin de deliciile Ajunului. Nicio grijă importantă, aşa că lasă-te purtat de Spiritul Crăciunului. Sfârşitul anului este o perioadă splendidă ca să legi noi prietenii să te distrezi. Ajunul Crăciunului poţi să-l sărbătoreşti acasă, cu familia extinsă, pe îndelete, cu meniu bogat şi discuţii la mai multe pahare.  

Horoscop 24 decembrie! Zodia care se poate îmbolnăvi grav. Ce îi este interzis azi să facă

SĂGETĂTOR  Un semn de apă îţi poartă noroc şi te ajută să rezolvi o situaţie. Dacă eşti în vacanţă, în seara de Ajun, este un prilej colosal pentru o petrecere de iarnă cu cântece şi jocuri, ca să nu mai vorbim de dans. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Mici răutăţi cu beteală şi lumânări colorate! Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Ajunul Crăciunului trebuie să-l sărbătoreşti, cu tot fastul cuvenit şi cu ritualurile tradiţionale, în familie.

CAPRICORN Aspecte complexe arată o activitate foarte densă, fie că eşti la serviciu, fie acasă, în vacanţă. Fă-ţi o listă de priorităţi, ca să nu uiţi ceva. Planul relaţiilor umane este bine aspectat. Trebuie, numai, să dai consistenţa necesară eforturilor. Pe de altă parte trebuie să fii mai cinstită în relaţiile cu noul tău prieten, împărtăşeşte-i viziunea ta despre viaţă şi poţi să ai surpriza plăcută că ţi-o împărtăşeşte pe de-a întregul! Ajunul Crăciunului te găseşte cu multă treabă dar şi cu bucurii împărtăşite.

VĂRSĂTOR Dacă trebuie, poţi pleca la drum, dar nu înspre Nord. Celelalte puncte cardinale sunt deschise. Ai noroc, dar nu-l forţa. Nu trage tigrul de mustăţi! Câştiguri neaşteptate, daruri probabil. Ziua de Crăciun, de Ajun de Crăciun este pentru mulţi nativi un bun prilej de reflecţie şi bilanţ. Te simti excelent ceea ce este un motiv suficient sa ții nasul pe sus. Acum, ai de dansat şi de distrat! Acasă, este mai bine!

PEŞTI Neptun, din zodie, îți dă idei bune, dar cam scumpe. Dar anturajul, familia, le acceptă şi te apreciază. Pregătirile de Crăciun fiind aproape terminate, relaxează-te! Utopiile tale de fată, sau băiat bun, nu prea au căutare în lumea asta decadentă şi superficială. Aşa că trebuie să cauţi pe cineva care să-ţi împărtăşească opiniile şi să te completeze, cineva cu care să te simţi bine în noaptea de Ajun de Crăciun.

Horoscop 24 decembrie! Zodia care se poate îmbolnăvi grav. Ce îi este interzis azi să facă