Horoscop 23 noiembrie. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu.

BERBEC Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni, nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! Este ”Black Friday”, ziua vânzărilor pentru naivi. Dar fii atent, în toată mascarada se ascunde și un produs bun și ieftinit considerabil. Toată munca este să-l găsești și să vezi dacă îți este necesar.

TAUR Fii mai modest în pretenţii şi poţi avea o viaţă mai bună. Nu trebuie să exagerezi, păstrează echilibrul!Astăzi, zi decumpărături, este „Black Friday” şi poate găseşti ceva interesant şi ieftin! Oricum aveai nevoie de ceva pentru sezonul rece, fii atent la oferte și la stocuri. Comandă astăzi, mâine este mai scump, poate nu o să-ți mai permiți.

GEMENI Influenţele zilei îţi amplifică intuiţia, dar şi oferă nişte propuneri tentante în domeniul activităţii tale. Este o perioadă bună ca să te distrezi şi să te bucuri de deliciile cumpărăturilor!Este ”Black Friday” așa că poți să-ți permiți un capriciu. Un vinyl, sau un HDD exterior pentru filme, o carte rară, cosmetice la modă și fulare roșii, vezi tu de ce ai nevoie, bani să ai!

RAC Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de „Black Friday”. O veste de la prieteni, poate de cei plecați să muncească în străinătate. Peste tot este la fel, dacă ai dolari, sau euro, o duci bine! Asta despre partea materială, partea spirituală este mult mai complicată!

LEU Aspecte favorabile legate de domeniul vânzare-cumpărare. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană mai deosebită. Zi de cumpărături, astrele favorizează negustoria! Așa că nu contrazice stelele și du-te la cumpărături, fizic, în persoană, sau navighează pe net după oferta cea mai bună. Este cel mai pasionat joc, un FPS care nu plictisește.

FECIOARĂ Cu toate că vremea de toamnă te influenţeaza, este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit, astăzi, de exemplu! Nu prea ai bani de aruncat, așa că ofertele de ”Black Friday” te lasă rece. Totuși ar fi ceva de cumpărat, ceva de îmbrăcat, sau de încălțat, pentru sezonul rece, The Winter is Coming, așa că poate profiți și tu.

 

BALANŢĂ O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă în această vineri. Treci printr-o perioada mediocră, dar joacă puţin teatru şi o să te simţi mult mai bine! Poate te duci cu toți ai tăi într-un mall care organizează mare discount de ”Black Friday”. Vânătoarea de produse este o manie ca oricare alta, dar nu cauzează!

SCORPION Nu tot ce este mai nou, este şi mai bun. Astăzi nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Nu ai timp, dar nu lăsa lucrurile neterminate, concentrează-te, poate ai noroc și găsești cea mai bună ofertă, care te aranjează, de ”Black Friday”. Nu tot ce zboară se mănâncă, așa este, avioanele nu sunt comestibile, fii atent la ce cumperi.

SĂGETĂTOR Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă, în mod nejustificat grijile, legate de profesie, meserie, de bani. Răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult. Nu uita că îl ai în zodie pe Mercur, retrograd, care te trage de mânecă să fii atent, dar atent, nu glumă, la ceea ce cumperi în această zi de vineri, ”Black Friday”.

CAPRICORN Faci figuri în faţa unor veşti la care nu te aşteptai. Nu îţi plac, în general, surprizele, riscul, siguranţa ta personala este lucrul cel mai important. Este momentul să activezi defensiva, chiar dacă este vorba despre o nevinovată ofertă de ”Black Friday”. Ei, nimic nu este ceea ce pare a fi, fii vigilent, doar ești Capricorn!

VĂRSĂTOR Conjunctura te avantajează.Prevezi nişte schimbări favorabile.Fii precis şi convingător în discuţii, mai ales cu prietenii şi colegii de muncă. Astăzi ai un un prilej să recapeţi iniţiativa, să fii tu cel care impune lucruri și face agenda altora, la serviciu. Nimic rău, nimic potrivnic, poate doar cumpărături colective de ”Black Friday”.

PEŞTI Fără riscuri!Prudenţa trebuie sa te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină, dar nu uita că Neptun, patronul tău, în zodie, în domiciliu, adică, face o cuadratură urâtă cu Mercur, retrograd, din Săgetător. Multă prudență la vești despre bani pierduți și afaceri ruinate. ”Black Friday”? Poate!