22 noiembrie, vineri

BERBEC Dimineaţa nu prea ai spor, trebuie să te concentrezi. Oferă-ţi o pauză. Scurtă! Pentru că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate şi astăzi este cazul să acţionezi! Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Dimineaţa ai o problema cu o factură. Cel mai probabil nu ai bani să o achiţi. Nici o problemă,
pune-o lângă celelalte neachitate pentru că “Necinstit nu este cel care este sărac ci cel care cere prea mult” – spune o vorbă veche din Azerbaidjan.

TAUR Eşti obosit după o săptămână de lucru, şi eşti prea încet şi pari nesigur, aşa că eşti neconvingător! Astăzi trebuie să eviţi să discuţi mult cu cei din jur. Atenţie la un partener sau “prieten”. Saturn afectat indica o indiscretie. Paranoia bine temperată este una dintre cele mai blânde boli ale zodiei, aşa că, probabil că ţi se pare. Supraveghează-ţi regimul alimentar, nu bea băuturi foarte reci şi vei reuşi să eviţi răceala si viroza. Oricum, ştii că ai o alergie la prostie, aşa că nu intra în discuţii inutile. Lumea este aşa cum este şi nu o s-o faci tu mai bună sau mai inteligentă. Vorba veche spune că cel deştept cedează. Sigur, este un simbol. Care simbolism nu se aplică întotdeauna, că doar nu o să laşi tu tâmpiţii să prevaleze!

GEMENI Trebuie să iei unele decizii pentru calitatea vieţii tale. Nu este greu, dar ai amânat mereu aceste proceduri birocratice neplăcute. Haide, este săptămâna patimilor, suferă şi tu puţin! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo – poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba. Oricum, pretenţiile celor din anturajul tău
prezent şi trecut sunt cam mari… Fii mai strâns la pungă şi mai calculat în tot ceea ce înseamnă cheltuială, consum, aruncatul cu banii!

RAC Ai o zi bună, sub aspectul intereselor tale. Eşti în formă şi apropierea sărbătorilor pascale te motivează, îţi impune un termen. Astăzi nu intra în discuţii cu şefii, superiorii, patronii! Realizări mici, însă pline de bucurii. Te vei simţi foarte bine citind o carte, sau vizionând un film bun. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii!

LEU Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jur prin paşi mici, fără să te foloseşti de colţi sau de gheare! Spiritul gregar şi „conducerea colectivă” nu au făcut parte niciodată din opţiunile tale. Este o perioadă favorabilă şi odihnitoare. Cum am spus în repetate rânduri: nu da şi nu lua bani cu împrumut, astrele nu favorizează speculatiile financiare. Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te pe undeva șeful local, leul conducător.

FECIOARĂ Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de schimbarea ideilor, ci de ceva mai profund! Caracterul tău întreprinzător şi mereu gata să ajute pe cei din jur îţi aduce aprecieri şi aliaţi. Relatiile cu persoanele născute in semne de aer si foc sunt azi armonioase, dar nu sunt prea grozave cu cei născuti in semne de apa si pamant. Cu jumătate din zodiac favorabil te poţi duce la un film bun, de exemplu ”Regina Maria”, sau la cumpărături, mai pe seară.

BALANŢĂ Nimic nu e pierdut, totul este posibil! În domeniul sentimental, bineînţeles! Dacă eşti dispus să faci eforturi şi să renunţi la fixaţiile tale, să faci compromisuri şi să cedezi cu eleganţă! Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Atenţie, activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie!

SCORPION Dai tot timpul vina pe „sistem”! Dar nu faci mai nimic ca să te delimitezi, să încerci să obţii un grad mai mare de libertate personală! Poţi încerca astăzi, conjunctura este favorabilă! Ceva se întâmplă şi în familie, sunt semne că se pune la cale ceva. Probabil, pregătiri pentru ziua ta de naștere? A trecut? Bun și așa! Nu-ţi face griji, totul o să fie bine, ca în celebrele filme americane vechi cu „happy end”.

SĂGETĂTOR Trebuie să-ţi rezolvi problemele administrative, birocratice, pentru că stresul provocat de ele te influenţează negativ, psihic şi fizic. Poţi să începi de azi, secvenţial, câte un pas! Astăzi este una din zilele in care ţi se spune ca nu ai tact, ca vorbeşti prea mult şi te crezi prea tare. Şi ce dacă, tu te simţi aşa de bine… Ai una din acele zile în care străluceşti şi crezi ca eşti făcut din pulbere de stele. Eşti sanatos şi vesel, iar viaţa este frumoasă. Bucură-te din plin!

CAPRICORN Amână orice nu îţi face plăcere, astăzi concentrează-te pe situaţiile urgente producătoare de bani. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste bună care îţi dă curaj! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Evită secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. Evită cheltuielile extravagante. Dezastrele sunt de doua feluri: ale tale şi ale altora!

VĂRSĂTOR Se pare că astăzi te înţelegi mai bine cu tine însuţi, pentru că începi să descoperi şi să rezolvi greşelile tale din trecutul apropiat, din domeniul relaţiilor umane. Nu pleca la drum lung! De astăzi, cu o configuratie favorabila, incepi sa gandeşti mult mai pragmatic si sa te frămânţi mai puţin. Fii mai atent la forma fizică! Lucrează cu atenţie fiecare muşchişor din tine, în aer curat, sigur, dar nu te apuca să fugi ca năucul prin parc ca Forrest Gump!

PEŞTI Concentrează-te pe problemele urgente. Fără frică şi complexe poţi rezolva unele situaţii mai delicate. Domeniul sentimental este bine aspectat. O zi de luni fără multe complicații, spune conjunctura! Totuși, astăzi se pare că eşti într-o uşoara pierdere de energie. Supraveghează-ti sanătatea şi in special alimentaţia. Mancarea naturală, carnea albă, fructele, mierea şi ceaiurile din planete iţi refac vitalitatea! Ai mici probleme de rezolvat, în plus, la serviciu sau la şcoală, sau unde îţi desfăşori activitatea!