Horoscop 21 februarie. O zodie dă de necaz duminică: Nu trebuie să întreprinzi nimic important

BERBEC Sentimental, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. În această duminică odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe mai târziu. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Deci, duminica este favorabilă lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal, scrie în horoscop.

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care discuți în această duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi. Posibil raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale. Şi, poate o petrecere drăguţă la cineva, din familie, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un teatru pe net, dacă ai cumpărat bilete. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal, în distopia sanitară!

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile de duminică. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Ai aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac, sau nu fac, curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este relativ deja stabilit. De asemenea, duminică este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor online si vizitelor virtuale pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în curte, dacă ai, se arată în horoscop.

Racii au o zi bună în horoscop

RAC O zi de duminică bună pentru cumpărături online, și vizite virtuale, pe Skype, pe la prieteni și rude. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place! Pe total, o zi plăcută de iarnă geroasă! Pe total, este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere. Poţi să ai și un drum scurt, dar cu profit. Duminica este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi! Doar este duminică!

Horoscop 21 februarie. O zodie dă de necaz duminică: Nu trebuie să întreprinzi nimic important

LEU În această duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în Pești, dar în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie, sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică!

FECIOARA O zi de duminică favorabilă, în special la cumpărăturile săptămânale. Ocupă-te de programul tau obişnuit, poate la un spectacol online şi stelele spun ca totul o sa fie bine! Ceea ce nu trebuie să faci în această duminică: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă, nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

Balanțele trebuie să stea mai mult cu familia

BALANŢA Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat! Limitează-te la activităţile de rutină, de duminică. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că că vorbești cu familie, fie cu prietenii. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic!

SCORPION Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această duminică poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează, pe termen lung. Nu rata momentul! În această perioadă este bine să nu ai o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, cum și ce face. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

Horoscop 21 februarie. O zodie dă de necaz duminică: Nu trebuie să întreprinzi nimic important

SĂGETĂTOR Zi de cumpărături săptămânale. Normal, este duminică. O zi obişnuită, ca multe alte zile de duminică. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai! Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase. Mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să se tremure de frig, undeva în mijlocul naturii. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta, este, în general, un loc foarte ostil. Natura este indiferentă, oamenii scornesc poveştile!

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în acest weekend. Nu te risipi, nu risca în relaţii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Cu ceva planete binevoitoare şi permanentul Pluton în zodie (plutocratule!), ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Capricorn este în creştere – în special astăzi, duminică. Duminica poate fi și o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te poți simţi foarte bine in compania lor! O duminică obișnuită, dar plăcută, până la urmă, scrie în horoscop.

Vărsătorii vor mai mult sentimental

VĂRSĂTOR Viaţa ta sentimentală nu este suficient de intensă pe cât ai dori. Conjunctura astrologică indică un timp favorabil lămuririi unor relaţii sentimentale… călduţe. Ori la bal, ori la spital! Și nu este vorba despre covideală. Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta şi duminica aceasta. Stelele şi vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape niciun efort. Astăzi, doar!

PEŞTI În această duminică ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi. Dimineaţa se declanşează o mică criză, poate ai uitat să cumperi cafea… poate mâncărica pentru pisică. Perioada îţi este favorabilă. Conjunctura face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informație neașteptată, plăcută, însă, sau ai o discuție neanunţată cu o persoană dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică poţi să fi la un spectacol online, sau la o aniversare reală.

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.

Horoscop 21 februarie. O zodie dă de necaz duminică: Nu trebuie să întreprinzi nimic important