Horoscop 20 noiembrie. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu.

BERBEC  Trebuie să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, lămureşte detaliile contractuale şi aspectele legale ale posesiunilor comune! Este prima zi de lucru cu Mercur retrograd, trebuie să fii atent la tot ceea ce înseamnă comunicare și negustorie, mai ales comerțul electronic, la distanță.

TAUR  Nu pune căruţa înaintea boilor, ai răbdare, nu te repezi!O veste din domeniul meseriei, sau profesiunii pe care o practici, primita spre sfârşitul zilei, te face să speri, dar aşteaptă confirmarea! Totuşi, stelele spun că s-ar putea să ai noroc, nu este cine știe ce, nu câștigi o avere, dar marea este făcută din picături.

GEMENI  Aspectele lui Mercur, retrograd, indică să dai atenţie comunicării, mai ales în domeniul noilor tale afaceri. Astăzi propriile idei pot să-ţi fie de folos, trebuie, doar, să le exprimi cu claritate și să verifici dacă te-ai făcut înțeles. Dacă întâmpini nedumerire spune că este ”Mercur, retrograd”!

RAC  Pune-ţi lucrurile în ordine, fă-ţi un plan pragmatic, viitorul dă buzna peste tine!Aspectele Lunii, patroana ta zodiacală, îţi întăresc voinţa şi îţi dau idei bune. Nu împrumuta bani și nu cere cu împrumut, sigur, dacă nu este cumva activitatea, munca, ta dacă nu lucrezi la o bancă, case de pariuri, cazinouri și alte locuri asemănătoare.   

LEU  Zi indicată pentru cumpărături, sau achiziţii minore. Dar, fii foarte atent, nu numai la preț ci și la condiții de livrare, prețul transportului, garanții, specificații tehnice, manuale de utilizare, lista atelierelor de service etc etc. Cumpăratul nu este o artă, achiziția este o știință! Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat, pe fondul unui Soare, patronul tău, aspectat complex. 

FECIOARĂ  Urmare eforturilor trecute, ai o zi bună. Nici conjunctura nu te trădează.O zi plăcută şi optimistă, fără mult de lucru la serviciu, doar lucrurile obișnuite. O senzație ciudată, dar plăcută de ”déjà vu”! Nu este rău, lucrurile cunoscute și persoanele amabile nu pot să-ți facă surprize neplăcute, cel puțin, în principiu.

 

BALANŢĂ Dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Astăzi fă-ţi o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului. Ceea ce este important pentru tine, este să placi celor din jur! Să fii trecut de colegii de birou în rândul ”fetelor și băieților buni” să fii ”de gașcă”. Poți să-ți cumperi popularitatea, comandă covrigi calzi pentru toată lumea, sigur, dacă sunt mai puțin de o duzină, că nu ești Warren Buffett! 

SCORPION  Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta! Este momentul să te gândești la un curs nou în afacerile tale. Accentul este pe să te gândești, nu să te apuci să schimbi acum, la sfârșit de an, când ai nevoie de bani, puțini cum sunt, dar relativ siguri!

SĂGETĂTOR  La serviciu, birou, magazin, în fine, unde lucrezi, reuşeşti să te strecori printre problemele cotidiene!Chiar mai mult, reuşeşti să convingi unele persoane, potenţiale ostile, prin argumente şi un dialog, din care nu lipseşte umorul!Cu clienții nemulțumiți fă o alinață împotriva produselor proaste, nu tu le-ai produs,totul este făcut în China!

CAPRICORN  Aspectele îţi dau câştig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul relațiilor sociale de serviciu, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Totuşi, nu exagera, că nicio minune nu durează mult, vorba din Orient spune că nici măcar cât un curcubeu! Fi precis în exprimare și verifică dacă completezi formulare. Chiar dacă ai mai făcut asta de sute de ori.

VĂRSĂTOR  Fii mai ordonat, cu lucrurile şi mai ales cu corespondența! Astăzi, sinergia planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar este mai puţin favorabilă la bani şi carieră. Așa că, în consecință, fii foarte atent la serviciu, birou, fabrică, unde muncești și-ți petreci majoritatea zilei. Nu pierde timpul, sfârșitul anului se apropie cu repeziciune, pregătește-te!

PEŞTI  Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic. Sigur, dacă ești operator într-un depozit, este mai greu. Am cunoscut eu unul, care avea masterat în filosofie. Atenție la condusul autoturismului, mai ales în traficul teribil din București. Nu promite nimic, nimănui, este marți, trei ceasuri rele și cu Mercur retrograd!