BERBEC 

Eşti într-o dispoziţie poetică, lirică. Totul îţi pare roz şi trandafirii nu au spini!Dar, nu încerca să te înfrânezi şi să fii convenţional. Spune ce ai de spus, cu calm şi bună creştere!Astăzi ai energie, vitalitate, dar nu te repezi fără să te gândeşti.Influenţe astrale puternice te favorizează. Prietenii te sprijină, familia te ajută. Mai mult ca oricând, te bucuri de aprecierile colegilor, ale anturajului, în general.

TAUR 

Cam nervos, stresat şi poate ai motive, pentru că cineva încercă să-ţi invadeze teritoriul. Poate fi şi spaţiul vital, cineva stă prea aproape de tine, sau pur şi simplu, o părere virtuală! Astăzi teoria conspiraţiei te obsedează! Eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota!  Parţial adevărat este faptul că bănuiala este cea mai greu de suportat stare de spirit. Mici sau mai mari probleme cu paranoia cotidiană bine temperată!  O veste bună urmată de o cheltuială necesară.

GEMENI 

Ziua pendulează între „nu prea clar” şi „nu prea precis”. Trebuie să faci unele eforturi ca să stai pe linia de plutire şi să nu te pierzi în ceaţa confuziei. Evită tot ce este „important”!Domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Şi actor şi spectator, ca la teatru!  Cu toate că totul pare o mare comedie, sau un scenariu care nu a fost bine montat, accepţi, ca un spectator la teatru, în continuare, atmosfera neclară de la locul de muncă sau ceaţa din sentimentele tale. Astăzi este bine să eviţi toate situaţiile obscure.

RAC 

În această zi poţi face unele progrese. Tenacitatea îţi este răsplătită. Zodia este bine aspectată.  Trebuie, însă, să eviţi discuţiile aprinse cu colegii, asociaţii sau în familie.  Câştig de bani, probabil nu foarte mulţi. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să faci tot ce depinde de domnia ta. Se poate ca Mercur, planeta negustorilor şi a hoţilor (a băncilor?) planetă care îţi este azi favorabilă, să-ţi răsplătească tenacitatea.  Sănătatea este în general bună.

LEU 

Nicio urgenţă, nimic important, poţi să te relaxezi şi chiar să te odihneşti. Veşti bune din familie sau de la prieteni. O zi echilibrată în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege.Astăzi eşti înclinat să-ţi depăşeşti limitele profesionale, condiţia socială şi/sau situaţia financiară. Trebuie să nu exagezi în această expansiune îndrăzneaţă. Oricum, caracterizează caracterul Leilor. Dar mai multă modestie, cumpătare, nu a omorât pe nimeni.

FECIOARA 

Poziţiile planetelor arată un plan sentimental foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproşuri din partea anturajului din cauza neatenţiei tale. Magnetismul personal al nativilor, charisma cum se spune, este în creştere – poţi rezolva uşor unele probleme sentimentale, nu toate. De asemenea poţi aborda uşor noi prietenii, relaţii noi.  În mod particular sunt favorizaţi nativii din zodia Fecioarei care desfăşoară activităţi sociale, administrative, filantropice sau religioase.

BALANŢA

 Discuţii de “culoar”, mici bârfe delicioase despre colegi şi prieteni. Sau “analize” lungi despre proiecte profesionale care nu avansează deloc! Mai bine munceşte, nu mai discuta atâta!Lasă bârfele şi intrigile să se consume singure şi nu intervenii în niciun fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent la noii furnizori sau clienţi.  Cu toate aspectele nefavorabile economice, zvonurile, scumpirile şi criza, o să ai banii care îţi trebuie, ca de obicei, se rezolvă în ultimul minut.

SCORPION 

Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte este mai uşor ascultată decât o ameninţare.  Perioada favorizează nativii care activează  în educaţie şi comerţ.  Banii sunt aspectaţi favorabil. Venituri apar şi din nişte surse mai puţin obişnuite: aş îndrăzni să afirm că primeşti nişte bani inapoi!

SĂGETĂTOR 

Energia şi eficienţa sunt coordonatele zilei. Mai repede, ia-o la galop, nimeni nu poate să oprească un centaur! Nu lăsa nicio şansă, fie că este pe planul profesional, sau cel sentimental! Conjunctura astrală aduce nativilor din zodia centaurului cu arc multă energie şi trăiri intense. Trebuie să dai dovadă de multă diplomaţie la serviciu pentru ca magnetismul personal să nu fie receptat ca o agresivitate lipsită de eleganţă. Atenţie la cheltuielile firmei sau la cele personale şi la costul mesei de prânz!

CAPRICORN

  Dacă este să faci un drum, mai bine amână. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia guvernată de Saturn de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile şi cam atât! Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Dar nu astăzi!  Călătoriile de afaceri şi/sau de plăcere nu sunt recomandate şi favorizate de stele. Încearcă să înaintezi cu paşi mici, realizări mici, dar motivante!

VĂRSĂTOR 

O zi în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. Nu lăsa nicio schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investiţi, nu-ţi face nou prieteni! Lăsă lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi.  Vărsătorii de apă artişti sunt singurii avantajaţi în aceasată  perioadă, dar cine nu este artist! Românul s-a născut cu talent, este artist şi poet… Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.  Un semn de foc îţi poartă noroc şi te poate ajuta. Vezi, prin jur, cine poate fi!  În orice caz consolează-te cu gândul că nu eşti singurul care ai probleme la serviciu…

PEŞTI  

Cu Soarele favorabil urmeză-ţi intuiţia, prima impresie. Fă o surpriză plăcută celor dragi, o să fie foarte bucuroşi. Nu eşti avantajat în comunicare, vorbeşte puţin, precis şi zâmbeşte mult!Anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică, dar nu trebuie să dai nicio importanţă. Îţi trece! Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează cu mult curaj interesele proprii. Nu da curs propunerilor persoanelor necunoscute, pe net sau la mobil, oferte, prezentări şi alte escrocherii.