Horoscop 20 aprilie, a doua zi de Paşte! O zodie suferă după sărbători: Atenţie la noile probleme!

BERBEC În a doua zi de Sf.Paști, se pare că astăzi pot apărea oportunităţi mai deosebite: o schimbare în bine, o convorbire plăcută, sau o veste favorabilă despre o călătorie viitoare, după carantină. Odihneşte-te mai mult, oboseala cronică s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze. Evita alcoolul, tutunul, piperul, orice te-ar irita si mai mult. Nu esti in cea mai buna dintre zile, mai bine astazi tine regim si mediteaza, configureaza, filozofeaza, da curs comoditatii si artei de a te simti bine.

TAUR Dispui de o îndemânare ieşită din comun, aşa că poţi rezolva repede şi bine problemele cu care te poți confrunta. Discuţii aprinse cu cineva de la care vrei să obţii ceva important. Evită deciziile la grabă, în cursul dimineţii. Seara este mai bine potrivită pentru concluzionarea unor afaceri-relaţii, în familie. O veste, o informaţie îţi oferă o oportunitate neaşteptată, dar deosebit de plăcută/profitabilă. Fă-ţi ordine în lucrurile tale. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Fă-ţi puţină ordine şi în sufletul tău. Vezi ce te doare, ce te nelinişteşte…

GEMENI Fii realist în ceea ce priveşte banii tăi, evită cheltuielile exagerate în aceasta a Doua Zi de Sf.Paști! Mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi azi unele situaţii întârziate, sau să iei decizii inspirate. Ai un prilej să te evidenţiezi ]n familie. Foloseşte-l, cu speranţa că o să iasă ceva laude. O veste bună de departe. Astăzi orice angajament, orice regulă devine brusc o povară, bine că nu prea ai de lucru. Până diseară îţi trece şi vei fi din nou ironic. Totuşi, o veste bună. Fii tolerant şi emană impresia ca trebuie să domneasacă un spirit de fair-play – „…o să avem de câştigat cu toţii…”! Foarte bune aspecte în amor. Fii hotărât, dar diplomat în afacerile sentimentale – toate ar trebui să iasă astăzi!

RAC Ai nevoie de mai multă mişcare. Programul obişnuit de acasă te sufocă, ai vrea ceva, altceva, cu multă adrenalină. Astăzi poţi încerca mişcare în aer liber, în curte, sau balcon, asta avem, asta facem! Astăzi trebuie să alegi cu grijă modul de abordare a problemelor tale sentimentale. Este bine să fii convingător dar şi rabdător. Nu toate noutăţile trebuie spuse in gura mare, trebuie sa dai dovadă de mai multa diplomaţie şi tact in relaţiile cu familia ta. Dacă ai hotărât ceva, porneşte cu încredere şi speranţă, sorţii iţi sunt favorabili, chiar dacă soluţia pare riscantă. O zi în care socializezi mai tot timpul, pe net, sigur că da!

Horoscop 20 aprilie, a doua zi de Paşte! O zodie suferă după sărbători: Atenţie la noile probleme!

LEU Fii atent, probabile probleme acasă, cu familia în aceasta a Doua Zi de Sf.Paști! Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri negative pentru orice amănunt. „Ce e val, ca valul trece, nu spera şi nu ai teamă!” Totuși, o zi bună, mai ales pentru leoaice. Ziua este favorabilă leilor care lucrează cu cărţi, sau sunt implicaţi în media şi educaţie. Vorbeşte, discută cu cei dragi, nu-i lăsa să se înstrăineze. Astăzi eşti, din punct de vedere emoţional, mai sensibil. Fii atent la promisiunile pe care le faci, mai ales nu exagera. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. Ca să fie o zi bună, nu aştepta foarte mult de la ea, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi pe net. Nu promite, la rândul tău, nimic!

FECIOARĂ Lasă lucrurile aşa cum sunt, nu interveni în niciun fel. Anturajul pare dispus să te ajute, în orice caz, nu îţi pune piedici. Este momentul să iniţializezi proiectele casnice la care te gândeşti! Fereşte-te de prietenii sau relaţii noi, aspectele nu prea te avantajează. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor medicale, mai ales daca sunt evident opera unor persoane interesate, sau dornice de glorie cu orice preţ. Nu te enerva, oare sunt lucruri aşa de importante ca să-ţi tulbure echilibrul interior? Furia este primul semn al insuccesului. Nu dori lucruri imposibil de obţinut. Pacea sufletului este dată de echilibrul aproape perfect dintre posibilitate şi dorinţă.

BALANŢĂ Dimineaţa, se pare că ai spor la treabă. Este a Doua Zi de Sf.Paști, dar, săptămâna e lungă! Totuşi, faci impresie şi, mai pe seară, poţi avea o surpriză plăcută, dacă nu, o veste bună! O idee interesantă îţi lumineză sufletul. Sunt favorizate reuniunile de familie. După o periodă mohorâtă ai o zi mai bună. Realizări mici, însă pline de bucurii. Te simţi bine şi faci planuri de viitor. Dimineaţa poţi profita de un chilipir curat, şi/sau poţi culege o parte din profiturile ce provin din aranjamentele altora. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, după prânz. Dacă ai luat o hotărâre, apăi ţină-te de ea.

SCORPION Nu lăsa treburile tale să le facă alţii. E comod, dar s-ar putea să ai surprize neplăcute. “Ochiul stăpânului îngraşă turma!” spune o vorbă. Insisită ca să te faci auzit și ascultat. Astăzi evita schimbările bruşte de program şi mai ales nu lasa familia sau rudele apropiate să aibă iniţiative păguboase. Cu toate că este o zi relativ bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut! După prânz, nu vorbi fără să-ţi faci un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de ea. Disimulează-ţi cu iscusinţă intenţiile printre imagini frumoase, poetice şi pline de culoare. Apoi exprimă direct şi hotărât ce ai de spus.

Horoscop 20 aprilie, a doua zi de Paşte! O zodie suferă după sărbători: Atenţie la noile probleme!

SĂGETĂTOR Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că nu ai făcut mai mult: “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Evită să iei astăzi orice decizie, evită orice este legat de viitor. Zâmbeşte larg, spune o vorba bună şi mai câştigi un prieten. Pe net. Nu trebuie neapărat sa călătoresti, mai bine stai acasă, oricum este indicat. Ai o propunere să câştigi mai mulţi bani. Toate felurile de a câştiga bani sunt la fel de onorabile pentru un om cinstit. O zi excelentă pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze.

CAPRICORN Pluton din zodie, în ultimul decan, îţi spune că trebuie să te gândeşti mai mult la familie, la părinţi şi bunici. Dacă îi ai, eşti foarte norocos, fă-i să se simtă bine, vorbește cu ei la mobil! Astăzi – calm şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi, cu anturajul, cu partenerii şi familia. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu fii leneş, dar nici nu insista, pentru că eşti într-o perioadă favorabilă. Lucrurile trebuie să iasă natural, de la sine, nu forţate. De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie.

VĂRSĂTOR Dacă ai început lucrul, atenţie la noile probleme! Dacă nu, tot atenţie la noile situaţii pe care poţi să le întâlneşti. Chiar dacă crezi că nu ai dușmani, nu toată lumea îți e favorabilă! Astăzi este mai plăcut să stai cu familia și să vorbiți câte în Lună și în stele. Astăzi, în a doua parte a zilei, posibile tensiuni ca urmare a unor veşti din familie nu tocmai bune. Nu te descuraja. Necazul ţine numai azi. Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte dragoste. Cine este previzibil este uşor de condus.

PEŞTI Aspecte favorabile atît sub aspect economic, cât şi sentimental. Eşti mai dispus să te apleci asupra problemelor altora, să încerci să ajuți, fapt care este foarte apreciat de cei din jur. Astăzi, a Doua zi de Sf. Paști, în special amorul este bine aspectat, iar carisma personală atinge cote ridicate. Şi nu uita vorba veche : „ca să ajungi rege, trebuie să te comporţi ca un rege!” Pe seară oferă-ţi bucuria unei seri într-un cadru mai puţin convenţional. Oricum, eşti cam plictisit de vremea urâtă şi vremuri şi ceva nou, sigur îţi face plăcere. Eşti avantajat, mai ales în domeniul dragostei. Bate şi ţi se va deschide, caută şi vei găsi. Zâmbeşte şi vei fi mereu bine primit!

Horoscop 20 aprilie, a doua zi de Paşte! O zodie suferă după sărbători: Atenţie la noile probleme!