BERBEC  Ceva neaşteptat, din fericire pozitiv, face să-ţi schimbi planurile profesionale. Programul se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută.Eşti plin de imaginatie azi si te simti usor si vesel fara prea multe motive. Esti, in continuare, intr-o perioada binecuvantata, de la bine la foarte bine. Cam tot ce iţi propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt.

TAUR Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda, smartul şi fă ordine, poți găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum.Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii, jocuri informatice. Nu că ar fi foarte  bănoase, dar sunt necesare, plăcute şi culturale!  Totuși ies și bani, fii liniștit!

GEMENI  Astăzi nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi în favoarea celor afirmate de tine! O zi ceva mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important.Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, in general.  Proiectele tale de viitor sufera de un defect major – se bazeaza mai mult pe intamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii!

RAC  Viziunea ta despre viaţă, modul armonios cum vezi relaţiile sociale, te face să te înţelegi astăzi mai bine cu anturajul, la serviciu, unde muncești. Profită de situaţie şi discută unele probleme de producție!Astazi ceva pare că nu merge cum trebuie: sau o masina, sau un dispozitiv, sau un aparat. Cheamă mecanicul, specialistul, nu te băga, stenţie să nu-ţi prinzi degetele! O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă – asta daca te lasa vremea geroasă şi lenea ta cea mare. 

LEU Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de apă, pentru că nu poți cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Configuratia complexa a Cosmosului face sa ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Când un entuziasm contagios, când în borcanul cu melancolie. Esti mare meşter in a munci spre gloria altora. La sfarşit constati ca numai pe tine te doare capul si spatele, ba chiar si buzunarul!

 

FECIOARĂ  Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi vei evita multe neplăceri şi discuţii inutile. Astăzi discreţie în domeniul sentimental şi chiar puţină viclenie!Nu e o zi tocmai uşoara pentru tine. Ca de obicei. Astazi poate scapi mai usor, te ajuta mai mult cei din jur si le esti chiar recunoscator. Perioada îţi este favorabilă.

BALANŢĂ Forţa morală și spiritul concordiei care te caracterizează te fac să  escaladezi relativ uşor obstacolele de azi. Dar atenţie, eşti în carenţă de somn şi oboseala cronică îţi bate la uşă!Este timpul potrivit să finalizezi în condiţii bune proiectele care ţi-au dat atâta bătaie de cap.  Câştig moderat de bani şi noroc la joc.Trebuie să-ţi acorzi un răgaz. Chiar merită să te enervezi?

SCORPION Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă astăzi, eforturile făcute încep să-şi arate rezultatele. Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Continuă pe drumul tău!Posibile tensiuni neasteptate ca urmare a unor vesti nu tocmai bune. Nu te descuraja. Tine numai azi. Maine o sa uiti! Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. 

SĂGETĂTOR   Astăzi poţi să primeşti veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Fii calm, odihneşte-te mai mult!Vigilenta si prudenta trebuie sa fie cuvintele si comportamentul cotidian, asta pentru ca sa eviti pierderile prezise de stele. Nu mai spera sa primesti ceea ce meriti. Nimeni dintre sefii tai nu este cu adevarat atent la ceea ce faci. Parca ai fi invizibil! 

CAPRICORN Ceva te agasează astăzi şi-ţi tulbură calmul şi serenitatea. Nu te repezi, nu te enerva, nu exploda, pot fi cauze obiective. Însă verifică cu grijă, dacă nu există potenţiali ostili!Păstrează-ţi umorul! Cu ceva  planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică.  Magnetismul personal al nativilor şi nativelor este în creştere – poţi rezolva uşor (mai usor) problemele relațiilor sociale de muncă.

VĂRSĂTOR Ai o dispoziţie schimbătoare astăzi. Şi o posibilă dezamăgire. Astăzi trebuie sa zambeşti si să-ti păstrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplacute la serviciu. In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese imediate. În această perioadă  este bine să te abţii de la o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.

PEŞTI Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine!Este momentul să faci puţină ordine şi disciplină printre hârtiile tale administrative, legale, contractuale şi să vezi dacă nu ai uitat ceva important. Totuşi, se mai face lumină şi pe strada ta şi in acestă zi de mai ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec.