BERBEC Astăzi, de luni, ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că rapiditatea şi agresivitatea caracteristice te-au obosit prea mult! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie.

 

TAUR   Auzi lucruri favorabile, un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi eşti motivat în ceea ce faci. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat, sau tocmai de aceea, exceptând zvonul auzit. O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar şi la virozele de toamnă.

GEMENI Astăzi ai un control bun asupra emoţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditate şi originalitate, calităţi zodiacale. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii, sau a superficialităţii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din Gemeni, cei din primul decan: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri şi bani nu trebuie să uiţi niciun detaliu.

 

RAC După muncă, sau şcoală, e necesar să rezolvi unele probleme urgente, treburi de luni, cum ar fi cumpărăturile de completare, după consumul din weekend. Ai timp şi de puţină distracţie! Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, iar cei din nordul ţării să fie atenţi la ceaţă şi la umezeală, chiar la zăpadă, lapoviţă şi ploaie, ceva de natura elementului apă. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit!

LEU Dimineaţa ai o nouă perspectivă, “vezi în mai multe dimensiuni”! Vanitatea proprie de rege al junglei e satisfăcută din plin. Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Cu o zodie bine aspectată, ar trebui ca ziua aceasta de luni să fie pentru Lei şi Leoaice o zi plăcută. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile, din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Orice început este greu şi nesigur. Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

FECIOARĂ Astăzi nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, poţi fi doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii şi să nu ceri ajutor decât când este absolut necesar. Așa poți să eviţi refuzurile şi decepţiile!

 

BALANŢĂ Eşti într-o formă bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau, măcar, un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, colegii, prietenii, cei din jurul tău. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un Taur şi un Săgetător te pot ajuta să treci o cumpănă. Un incident neplăcut în a doua parte a perioadei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor. Mai ales cele de circulaţie. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Poate un film nou, pe seară. Ultimile ore ale perioadei, ale zilei, sunt favorabile evenimentelor sociale, sau pentru legarea unor relaţii umane.

SCORPION Fii mai atent şi exact, concentrează-te, ca să nu uiţi termene, date importante, care privesc problemele tale personale, sau de serveciu. Mai multă prudenţă cu cei care doresc doar să se folosescă de tine. Ceva dramatic ţi se întâmplă. Poate îţi rupi o unghie, poate te loveşti în cot, poate vine mama-soacră în vizită! Magnitudinea neplăcerii depinde de cât de pozitiv gândeşti. Dacă cobeşti, la rău tragi. Ai nevoie de ceva nou, neapărat! Frenezia noului te ţine puţin, după care revii la obişnuinţa cotidiană. Zi de cumpărături de completare şi poate chiar de ceva nou, relativ important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri.

 

SĂGETĂTOR  Astăzi trebuie să te menajezi un pic, mai ales evită efortul fizic. Pe planul relaţiilor umane este timpul unor clarificări. Pune lucrurile la punct înainte să-ţi scape de sub control! Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Mergi înainte pe drumul tău însorit, chiar dacă afară se face frig, şi se anunţă vreme rea, mai ales în Nord, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar, cui îi pasă!

CAPRICORN Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac – hobby, artă – după program, dacă munceşti, sau înveţi. Respectă-te, ca să fii respectat! Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă!

 

VĂRSĂTOR Ai tendinţa, negativă, să vezi defecte şi necazuri, catastrofe şi ameninţări, peste tot! Problema este la tine, viaţa e aşa cum o vezi tu. Zâmbeşte larg şi pune-ţi ochelarii de voie bună! Brusc, nativii din Vărsător realizează că nu au cu ce să se îmbrace. Această influenţă pamânteasca asupra unei zodii de aer poate să însemne ceva! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Cu toate că Vărsătorii sunt, în general, zvelţi. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, sauna şi multă… foame! Trage de fiare, fugi prin parcuri, şi lumea iţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă! Perioada zilei de astăzi este benefica pentru tratamente medicale de tot felul, proceduri cosmetice de întreţinere, chiar intervenţii chirurgicale.

PEŞTI Astăzi ai o mare nevoie de tandreţe, de înţelegere, aprobare şi răsfăţ, fă în aşa fel, încât, această presiune sentimentală să găsescă neapărat cooperarea partenerului, sau partenerei tale. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri, sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Perioada zilei de astăzi nu este foarte rea, dar nici cea mai buna din anul acesta! Mai este un aspect minor negativ, dar pe care îl interpretez ca pe o obosela cronică sau o oarecare stare de disconfort faţă de vreme, vremuri şi oameni. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere.