Horoscop 14 mai. Nativii din această zodie se simt depășiți și copleșiți de evenimente. Ai grijă la capcanele care te pândesc la serviciu!

BERBEC

Evită pe cât posibil discuţiile la serviciu, sau în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! Încerci să devii mai realist, mai pragmatic. Un prag, pe care poţi să-l treci cu strălucire! Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Ştii legea lui Ohm: „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!”

TAUR

Utilizează orele de lumină pentru treburile importante. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Un mic amănunt, un zâmbet, o floare, o buburuză te poate amuza şi îţi redă speranţa!
Treburile neterminate trebuie analizate şi dacă se poate, gandeşte-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi. Evită discuţiile tranşante, pentru că pe orice subiect ar fi – astăzi nu eşti suficient de convingător!

GEMENI

Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti azi. Nu promite, la rândul tău, nimic! O informaţie de ultimă oră te avantajează, dar verifică prin cei în care ai încredere.
Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutina care te protejează, dar nu te motivează – asta dacă jumătate de zi munceşti pentru alţii. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găseşte alte surse decât cele pe care le ai acum.

Horoscop 14 mai. Nativii din această zodie se simt depășiți și copleșiți de evenimente. Ai grijă la capcanele care te pândesc la serviciu!

RAC

O zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau spectacole, doar amenzile sunt ilegale. Nu o să le faci tu pe toate, dar zodia are o mulţime de nativi! Fă sinteza ultimelor evenimente! Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insişti cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important.

LEU

Emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Te simţi depăşit şi copleşit de unele evenimente, de sentimentele tale. Nu te îneca într-un pahar cu apă! Profesional, treburile par să meargă mai bine. La fel si amorul. Dar, astăzi, nu prea eşti „rezonabil”! La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc!

FECIOARĂ

O zi de joi obișnuită cu oboseala de la mijlocul săptămânii. Favorabilă în multe domenii. Ocupă-te de programul obişnuit, cotidian, ieși, în fine, din casă, pe seară şi stelele spun ca totul o sa fie normal! Conjunctura arată că ai şi noroc, deci, poate fi ziua pentru trecerea cu succes a unui obstacol, prag, interviu. Pentru că, şiret şi bine informat de stele, tu ceri sprijinul celor din jurul tău!

Horoscop 14 mai. Nativii din această zodie se simt depășiți și copleșiți de evenimente. Ai grijă la capcanele care te pândesc la serviciu!

BALANŢĂ

Lucrul bine făcut aduce preţuirea celor din jur! Sunt favorizate domeniile vieţii în comun, lucrurile pe care le împarţi cu dragoste şi plăcere cu cei dragi. Dupa cum spune inteleptul, la un prieten trebuie sa gasesti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat bun. Cooperarea cu noii tai parteneri, sau colegi incepe să-şi arate dividendele. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama cât de importantă este.

SCORPION

Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi este cazul să acţionezi. Nu imediat, dar după cum ştii morile zeilor macină încet… dar infinit de fin! Profită de favorurile stelelor şi comunică cu cei din jurul tău. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te poți simţi foarte bine depănând amintiri frumoase.

SĂGETĂTOR

Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune se traduce şi prin reciclarea unor idei vechi, sau emise de alţii, în concepte noi şi profitabile. Este bine să te bucuri mai mult de ce ai acum, în prezent şi să laşi deoparte, măcar astăzi, planurile măreţe de viitor. Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea.

Horoscop 14 mai. Nativii din această zodie se simt depășiți și copleșiți de evenimente. Ai grijă la capcanele care te pândesc la serviciu!

CAPRICORN

Dimineaţa nu exagera, evită excesele, de orice fel, sau în orice domeniu. Fii atent, prudent, evită “locurile înguste”, domenii sau subiecte în afara expertizei tale, fii echilibrat! Totul apare destul de neclar şi confuz. Doreşti mai multa claritate şi lumină. Timpul rezolva totul… Puţintică răbdare, vorba lui Caragiale! Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit – chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii.

VĂRSĂTOR

Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile regului, dar nu trişa sentimental. Aşa trezeşti interesul şi nu eşti uitat uşor, cinstea atrage atenţia. Ai dori să te enervezi, să explodezi, să iei atitudine, să spui adevărul, dar te uiţi în jurul tău. Eşti singur! Lumea lasă capul în jos. Fă-ţi aliaţi de idei puternici şi aşteaptă momentul! Este momentul să-ţi faci prieteni din anturaj, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie in curand de sprijinul si ajutorul lor competent.

PEŞTI

Poate fi o zi neaşteptat de plăcută, în care toată lumea te intreabă ce faci şi găseşte că arăţi bine. Pană seara chiar că te simţi excelent! Tot ceea ce începi, poate aduce rezultate bune. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali.

Horoscop 14 mai. Nativii din această zodie se simt depășiți și copleșiți de evenimente. Ai grijă la capcanele care te pândesc la serviciu!