Horoscop 13 mai. Zi de miercuri cu ghinion pentru o zodie: Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc

BERBEC Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la vremea capricioasă, îmbracă-te corespunzător şi bea apă de calitate, cât îţi trebuie. Moderaţie în relaţiile cu semnele de apă. O dimineaţă mai dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general, sterile. Lasă orice decizie privind locul de muncă pentru săptămâna viitoare.

TAUR Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine. Astăzi ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi să le faci pe toate, dar oricum, eşti aproape de o soluţie pentru o problema presanta, în care ai nevoie de ceva bani. Ştiai sau nu, „mâine este o altă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc.

GEMENI Este o perioadă perfectă ca să începi noi proiecte. Poţi face mici schimbări de program, dar fără implicări majore. Ai impresia că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni! Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie.

Horoscop 13 mai. Zi de miercuri cu ghinion pentru o zodie: Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc

RAC Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc online, în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. Totuşi, o veste bună, sau o surpriză plăcută din partea celor din jurul tău. Transforma îndărătnicia ta zodiacală în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită.

LEU Eşti în postura plăcută nativilor să conducă şi să dea ordine. Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, numai după ce reconfirmi înţelegerile trecute. Lumea uită! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo – poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut…

FECIOARĂ Trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Bea suficientă apă. Cea mai bună atitudine este concentrarea pe ceea ce trebuie să faci astăzi! Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Acasă. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii!

Horoscop 13 mai. Zi de miercuri cu ghinion pentru o zodie: Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc

BALANŢĂ Poţi argumenta, dialoga, cu uşurinţă şi te poţi face înţeles repede, aceasta în prima parte a zilei. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se rezolvă cu bine! Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu membrii familiei sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profita şi realizeaza ceva material, finalizeaza un proiect. O mică supărare dar pe total perioadă rezultatul iţi este favorabil.

SCORPION Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc. Afacerile personale pe termen lung sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături, limitează cheltuielile la strictul necesar! Succese aproape neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Poate este vorba de recunoaşterea unor eforturi trecute. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, probabil Leu, Berbec sau Săgetător, te poate ajuta.

Horoscop 13 mai. Zi de miercuri cu ghinion pentru o zodie: Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc

SĂGETĂTOR Zi bună pentru activităţile care cer dexteritate, îndemânare, abilitate. Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile în domeniul sentimental. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză aprofundată. Noi evenimente sau propuneri pot face perioada interesantă. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă face să nu obţi rezultatul dorit. Invață să te relaxezi, sa te odihnesti.

CAPRICORN Îţi revine zâmbetul, daca eşti cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva dificil de rezolvat, dar numai dimineaţa! Schimbări în bine, la serviciu, acasă, în dragoste. O veste, in a doua parte a intervalului, iti face mare plăcere. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale celor dragi din jurul tău. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, poți constata că sunt bine intenţionaţi. Mercur iti aduce o oportunitate.

VĂRSĂTOR Cu Jupiter retrograd în zodie, nu este totul în regulă, dar domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult pragmatism şi mai puţine iluzii poţi să te simţi chiar foarte bine. Acasă, probabil ultima zi. Frecventează pe cei din jurul tău care te fac să te simţi confortabil. Foloseste cu isteţime resursele pe care le ai. Se apropie un examen, un termen, un prag, si vei avea nevoie de toate resursele tale. Te simti mai tot timpul obosit si stresat. O perioadă de somn prelungit te pot ajuta să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută.

PEŞTI Ziua de astăzi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu colegii de serviciu. O veste pare că te interesează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Lucruri aproape fără importanta, detalii cotidiene iti vor arata ca esti un norocos si un rasfatat al cursei vietii. Totuşi, e un mare haos pe cerul horoscopului tau. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că trebuie sa faci ordine în viața ta!

Horoscop 13 mai. Zi de miercuri cu ghinion pentru o zodie: Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de foc