Horoscop 12 mai! O zodie are ghinion pe toate planurile: Astăzi pari o victimă sigură

BERBEC Zi favorabilă implicării tale în rezolvarea unor probleme urgente. Implică-te personal, dar trebuie să ceri şi ajutor, pentru că soluţionarea unor situaţii nu intră în competenţele tale! Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Nu specula, nu da sau primi bani cu împrumut. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti departe de casă. Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii sau întâlniri importante.

TAUR Astăzi trebuie să te ocupi puţin de sănătatea ta. Nu cu medicamente şi substanţe ciudate din reclamele de la tv, ci cu mâncare naturală, bine preparată şi dozată, ceaiuri din plante locale. Poţi face un bilanţ onest şi să vezi ce ţi-ar place să faci în continuare. Nu uita că îţi cade un drum, dar poţi să-l amâni, nu este obligatoriu. Totuşi, călătoriile sunt sub un semn fast. Aspectele planetare complexe oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

GEMENI Treburi de greiere risipitor. Nu ai bani. I-ai risipit şi până la sfârşitul lunii mai este. Nu ai bani puşi la păstrare, doar eşti Geamăn! Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor amoroase. Normal, cine nu are bani, are succes în dragoste! O problemă personală îşi pote găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

Horoscop 12 mai! O zodie are ghinion pe toate planurile: Astăzi pari o victimă sigură

RAC Încearcă să foloseşti armonia care te caracterizeză, să rotunjeşti unghiurile ascuţite ale atitudinii, comportamentului, faţă de tine, a celor din jur. Dacă nu înţeleg de vorbă bună, ignoră-i! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie. Pentru nativii seniori este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte durerile, reumatismele.

LEU Astăzi poţi să atragi invidii şi gelozii. Trebuie să-ţi impui să nu mai întârzii, să nu mai amâni alegerile, deciziile tale. Bune, rele, vezi tu mai târziu ce ai ales! Acţionează, nu mai sta! Poţi să finalizezi unele lucruri importante în prima parte a zilei. Trebuie să te odihneşti mai mult, mai ales pe seară. Relaxarea este o artă, învaţ-o! Perioada zilei de azi avantajează munca în general, munca artistică şi creaţia, în special.

FECIOARĂ Astăzi trebuie să eviţi să faci declaraţii, să discuţi, să negociezi, să dialoghezi. Modul tău de abordare nu e nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct, prea critic, nu atragi simpatia! Partea solidă, consistentă, a zodiei te ajută să-ţi înţelegei mai bine limitările sau să îţi aminteşti de “adevărata ta chemare” în viaţă. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea proverbială a zodiei, mai ales în relaţiile cu necunoscuţii.

Horoscop 12 mai! O zodie are ghinion pe toate planurile: Astăzi pari o victimă sigură

BALANŢĂ O zi densă, obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. O veste bună, despre o realizare. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lasă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale administrative!

SCORPION Ai posibilitatea să-ţi rotunjeşti un pic veniturile, poate este vorba de un job de sezon. Nu neglija baza contractuală, asigurarea de sănătate şi fondul de pensii. Vremea trece repede! Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. Dimineaţa este favorabilă cumpărăturilor, tratamentelor sofisticate cosmetice sau de întreţinere, vizitelor la prieteni credinciosi, sau la bănci bogate. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor, sporturilor de intreţinere.

Horoscop 12 mai! O zodie are ghinion pe toate planurile: Astăzi pari o victimă sigură

SĂGETĂTOR După o noapte în care grijile şi gândurile nu te-au lăsat să dormi suficient, ai o zi densă în care trebuie să te organizezi bine. Trebuie să soliciţi sprijin de la cei care te pot ajuta! Zodia îţi este favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. Succese neaşteptate în carieră sau în familie, sau un prag de trecut. Cooperează mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

CAPRICORN Dacă ar fi după tine, toate lucrurile ar fi drăguţe şi toţi oamenii binevoitori. Nu prea e aşa, dar astăzi poţi să să vezi lumea prin ochelari roz. În definitiv, fiecare are ce îşi doreşte! Este o perioadă relativ bună ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. O veste bună şi una mai puţin bună, dar din fericire veştile nu sunt legate între ele. Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de criză, crime şi de dezastre anunţate.

VĂRSĂTOR Astăzi pari o victimă sigură. Pari mai confuz şi mai distrat decât de obicei şi de acest lucru poate profită cineva care vrea să se folosescă de tine ca de o trambulină, sau un bancomat! Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel poți avea de pierdut.

PEŞTI Eşti harnic şi motivat, iar conjunctura stelelor indică succes. După o periodă mediocră ai, în sfârşit, o zi fastă, o perioadă mai bună. Realizări mici, însă pline de bucurii. Astăzi, poate, pe seară, te poți simţi foarte bine citind o carte, sau vizionând un film bun. Sau/şi poţi ieși în oraș, este Marți, ziua dinamică a lui Marte – poate, în aglomeraţie, poţi întâlni o persoană interesantă din trecutul nu prea îndepărtat!

Horoscop 12 mai! O zodie are ghinion pe toate planurile: Astăzi pari o victimă sigură