BERBEC

Nu te enerva din cauza unor nimicuri, sau a unor inexactităţi de comunicare. Fii deosebit de precis în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa! Azi e ziua noutăţilor. Domeniul avantajat este cel al noului. Stai acasă. Fii clar, precis, în discuţiile cu cei din jurul tău. Dar, o zi bună, după cum spuneam! Te-ai mai liniştit după grijile din ultimul timp… Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o mica decepţie sentimentală. In general ziua îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi!

TAUR

Îndoiala, bănuielile încep să te cuprindă. Nu asculta drăcuşorul de la urechea stângă, mai bine dă curs îngeraşului de la urechea dreaptă! Simbolic vorbind. Dar, nu mai fii aşa de posesiv! Nu e o zi uşoară. Poate unde este marţi, trei ceasuri rele, poate te-a ajuns oboseala cronică, sau enervarea statului obligatoriu acasă. Orice ai de făcut, ţi se pare o misiune imposibilă. Cere ajutor de la prieteni, de la cei care îţi datorează favoruri! Pe net, pe Skype, sigur că da. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte în analiza atentă a descrierii faptelor, aşa că analizeaza situaţia cu multă atenţie.

GEMENI

Zi favorabilă schimbărilor, deciziilor cu aspect financiar, cumpărăturilor online. Toate domeniile sunt favorizate, mai puţin cele care ţin de iluziile pe care ţi le faci în relaţiile sentimentale. Ataci, cum şarja cavaleria poloneză tancurile germane! Cu toate că episodul este dubios. Nu ai şanse, dar rămâi în istorie, în admiraţia celor din jurul tău. Dar astăzi ai noroc, stelele ţin cu tine, calul bate tancul! Conjunctura astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice, este Săptămâna Patimilor. Aşa că lasă pe mai târziu, pe săptămâna viitoare! Concentreaza-te, lasa confuzia pe alta data.

RAC

O zi interesantă, dar producătoare de griji, mai ales sub aspectul veştilor, noutăţilor pe care le afli. Trebuie să-ţi verifici reperele drumului tău, în lumina schimbărilor care se anunţă! Vrei să ştergi tot trecutul din memorie. Să nu mai ai amintiri penibile. Însă, experienţa acumulată te poate feri de neplăceri. O zi bună ca să faci planuri şi să iei deciziile necesare. Uneori ai nevoie de puțină solitudine, alteori socializezi. Dar, stai acasă. Evită imprumuturile de bani sau orice cheltuială importantă.

LEU

Stai pe poziţii, alert, la pândă şi nu-ţi mai mormăi insatisfacţia. Doar stai acasă. O zi activă, poate chiar prea activă pentru tine, aşa că trebuie să eviţi graba, nerăbdarea şi deciziile importante! Este greu astăzi, când ocupaţia ta principală este să-ţi vânezi coada, adică să pierzi timpul! Aşteaptă să treacă ziua, pândeşte prelung şi când programul e gata, sari direct în pat! O zi mai dificilă în care este bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Poţi afla o mulţime de noutaţi care iţi vor fi de folos. Astăzi trebuie sa stai linistit si sa astepti ca ziua sa treacă.

FECIOARĂ

Dimineaţă dinamică, cu multă activitate, în care se pot aborda vechi dorinţe şi idei nefinalizate. Trebui să-ţi temperezi emoţiile, pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate! Te revolţi şi te întrebi cum de ţi se întâmplă numai ţie? Greșești toată lumea stă acasă, sau așa ar trebui să fie. Mici necazuri care îţi distrug buna dispoziţie! Dar oare, merită? Lasă nimicurile şi concentrează-te pe interesele tale strategice! Vremea în schimbare îţi dă nelinişti care nu sunt ale tale. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii sau a prudenţei caracteristice zodiei. Eşti avantajat dacă cauţi să ieşi în evidenţă la locul tău de muncă.

BALANŢĂ

Noi idei par să se contureze în cercul rudelor de sânge. Prietenii, familia, rudele sunt domenii avantajate de stele. Poţi folosi prilejul, ca să petreci o seară plăcută în compania lor! Încă o zi acasă. Ai descoperit nişte magazine ale producătorilor şi faci ceva economie evitând supermarketurile. Vezi să nu pleci la cumpărături fără declarație și evită orele seniorilor. Sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de cei din jurul tău. Zâmbeşte şi morile zeilor vor măcina din nou pentru tine! Nu e greu!

SCORPION

Poţi folosi această zi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru Sf.Paști şi nu numai! Vrei să dai maximum de randament, să faci lucrurile aşa cum vrei tu! Cauţi un locşor neinfectat, unde să te ascunzi şi să aibă şi acoperire net gratis! Dacă eşti cu lucrul la domiciliu, lucrurile sunt uşoare, dar dacă trebuie să te deplasezi, atunci e chiar dificil! De ce iti este frica de aceea nu scapi! Cu un Mercur bine aspectat, ar trebui ca astazi să ţi se pară o perioadă favorabilă. Lucrurile sunt foarte clare şi simple, dacă doreşti să te simţi bine, astăzi!

SĂGETĂTOR

Astăzi Soarele nu îţi este favorabil, aşa că, preventiv, evită expunera prelungită, în curte sau balcon. Dar nici nu renunţa total, pentru că, se pare, radiaţia solară provoacă apariţia importantei vitamine „D”. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu să te implici total. Este relativ greu, dar nu imposibil. Horoscopul iţi arată că astăzi nu trebuie să incepi nimic nou, mai ales in domeniul serviciului, sau să faci cheltuieli exagerate. Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. Pe total: o zi obişnuită care trece repede!

CAPRICORN

Cine se trezeşte foarte de dimineaţa îi este foarte somn! Aceasta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele, să lucrezi secvenţial, planificat, fără să te aglomerezi prea mult. Evenimente în anturaj şi veşti plăcute de departe, de la prieteni aflaţi în țări normale, care se bucură de primăvară. În registrul interesant. Informaţiile au venit la timp pentru ca să-ţi refaci planurile de concediu de vară! Necazurile au încetat, norocul îţi surâde din nou, eşti în pragul unui nou început. Te simţi bine şi zâmbeşti tot timpul. Promovează propriile interese, bazându-te pe prietenii vechi. Astazi eşti plin de energie – energia de care ai atâta nevoie!

VĂRSĂTOR

O parte dintre nativi trebuie să dea dovadă de diplomaţie, ca să evite conflicte inutile, probabil, dacă nu cu siguranță, acasă. Se poate să ai de mediat între două persoane din jurul tău! Ai toane, se spune în şoaptă în jurul tău. Poate unde nu eşti foarte sigur de ceea ce faci? Trebuie să dai mai multă consistenţă intereselor tale strategice şi să fii mai consecvent! Ziua este dedicată în special lucrărilor urgente în care vei risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate!

PEŞTI

Evenimente în desfăşurare şi veşti plăcute de departe, de la prieteni aflaţi în țări străine. În registrul mediu spre interesant. Nimic foarte important pentru tine nu pare că se întâmplă astăzi! Astăzi eşti generos şi mai mult decât atât, o faci cu artă şi eleganţă. Aşa îşi aduc aminte oamenii de tine, iar binele făcut îţi aduce bine înzecit. Mai ales în sufletul tău bun! Socotești că nu ai pierdut foarte mult cu starea de urgență, dar îți va fi foarte greu să recuperezi. O zi plină de gânduri, pentru tine!