Magazinul are o suprafață de 1.830 metri pătrați, iar piesele vestimentare includ articole de zi cu zi si piese moderne pentru femei si barbati, articole din denim, articole vestimentare pentru perioada de maternitate, articole din colecția BIB (măsuri mari), colecții pentru copii și adolescenți, dar și accesorii, lenjerie intimă și colectii sport.

Noul magazin H&M va fi deschis zilnic intre orele 10 si 22, in Promenada Mall din Braila, localizat pe str. Principala nr.4B, com. Chiscani, sat Varsatura. Echipa acestui magazin, formată din 17 de angajați, este condusă de Dumitru Lenart, relocat din București pentru o perioadă determinată. În perioada de formare, echipa de la Brăila beneficiază de sprijinul colegilor din magazinele din București și Timisoara.

Până în prezent, H&M a deschis în România 13 magazine, dintre care 6 în București (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania, București Mall și Sun Plaza) și 7 în țară (în Brasov, Cluj, Timișoara, Oradea, Constanța, Arad și Craiova).